D drmrym Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 47 1 86 46 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drmrym #1 0-3 yas arasi kiz çocuğuna uygun kitap,eğitici oyuncak,bahçe deniz malzeme ve oyuncakları
Z zekiyeozbas Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2016 14 4 1 33 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drmrym #2 canım selam laq ve oyuncak müzik aletlerine bakabilirsin. kitap olarak da mümkünse cinsiyet eşitliğine yer veren kitaplar bulmalısın.
canım selam laq ve oyuncak müzik aletlerine bakabilirsin. kitap olarak da mümkünse cinsiyet eşitliğine yer veren kitaplar bulmalısın.
D drmrym Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 47 1 86 46 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drmrym #3 Canım mrb cinsiyet ayrımı yapan kitaplar varmı malzeme ararken cinsiyet soruyorlar onun için belirttim
Canım mrb cinsiyet ayrımı yapan kitaplar varmı malzeme ararken cinsiyet soruyorlar onun için belirttim
Z zekiyeozbas Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2016 14 4 1 33 15 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drmrym #4 Canım kusura bakma sürekli giremiyorum internete. Evet mesela kız çocuk için sürekli pembe önerirler ama bence bu uygun değil çünkü çocukları küçük yaştan itibaren kalıplara sokmamak gerekir.
Canım kusura bakma sürekli giremiyorum internete. Evet mesela kız çocuk için sürekli pembe önerirler ama bence bu uygun değil çünkü çocukları küçük yaştan itibaren kalıplara sokmamak gerekir.