Bebek İkinci El Arıyorum kız bebek oyuncak mamas papas snug

hilal_ece

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
57
4
39
kızlar elinde Eğitici oyuncak puset oyuncağı ya da playschool yaramaz toplar tarzında oyuncaklar olanlar varsa yazsın lütfen.. bi kaç Parça aldım buradan arkadaşlar Sağolsun... yeniden arıyorum... Bebişlerin sıkıldığı oyuncaklar el değiştirsin yeni bebişler mutlu olsun

kızlar elinde Eğitici oyuncak puset oyuncağı ya da playschool yaramaz toplar tarzında oyuncaklar olanlar varsa yazsın lütfen.. bi kaç Parça aldım buradan arkadaşlar Sağolsun... yeniden arıyorum... Bebişlerin sıkıldığı oyuncaklar el değiştirsin yeni bebişler mutlu olsun
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim Ayrıntılı bi şekilde yazmışsınız inşallah ihtiyacı olan başka birine faydası olur biz biraz büyüdük ayaklandık yürüyoruz:KK66: artık pek durduğumuz yerde durmak istemiyoruz o Yüzden teşekkür ederim :) sevgiler bizden ...

X