canim kumasi keten gibi ince. ama icinde astari var ic gostermiyor. bikini olur catalda gostermez ortasindan boyundan baglamali ya o gizliyor buyuk yada kucuk gogus olayini. ben cok begenip aldim fakat ustu bana buyuk geliyor giyemedim kaldi oyle
canim kumasi keten gibi ince. ama icinde astari var ic gostermiyor. bikini olur catalda gostermez ortasindan boyundan baglamali ya o gizliyor buyuk yada kucuk gogus olayini. ben cok begenip aldim fakat ustu bana buyuk geliyor giyemedim kaldi oyle
Selam, iki yaz önce tatil için alıp da tatile gidemeyince kullanılmadan kalan bi plaj elbisem var. Yuzde 30 filan transparandır bikininin üstüne.
Şık bişey. Tum bedenlere uyuyor.
Kırışık şu an :)
Selam kızlar tatile sadece 9 gün kaldı.
Bu arada tatilde giyilebilecek şort, terlik, bikini, elbise v.s. arıyorum.
Çok pahalı olmayacak şekilde alışveriş yapmak istiyorum. Dışarıdan almadım kadınlar kulübü imdadıma yetişir mi?
Selam kızlar tatile sadece 9 gün kaldı.
Bu arada tatilde giyilebilecek şort, terlik, bikini, elbise v.s. arıyorum.
Çok pahalı olmayacak şekilde alışveriş yapmak istiyorum. Dışarıdan almadım kadınlar kulübü imdadıma yetişir mi?