arkadaşlar bak bak bitmiyo konular ya konunuzun linkini atın yada buraya resim koyun inceleyelim bebişim var saatlerce baksam bişi bulamıyorum
çarşıya çıkamıyorum ayın 15 inde düğün var sade şık bi elbise olabilir bilmiyorum ne aradığımıda yeni dogum yaptım 38 bedenim sanırım kalıbı darsa 40
kullanılmamaış marka şık sade güzel bişileri olan varsa eklerse sevinirim
üzgünüm bunlar hiç tarzım değilhayırlı satışlar umarım bu başlıga alıcılarda bakar
arkadaşlar bak bak bitmiyo konular ya konunuzun linkini atın yada buraya resim koyun inceleyelim bebişim var saatlerce baksam bişi bulamıyorum
çarşıya çıkamıyorum ayın 15 inde düğün var sade şık bi elbise olabilir bilmiyorum ne aradığımıda yeni dogum yaptım 38 bedenim sanırım kalıbı darsa 40
nasıl birşey arıyorsun canım tunik olur mu?
bende de bunlar var bir kere kullanılmış Eki Görüntüle 1139879 düz siyah elbise hafif bi parıltısı var ama ışıkta belli oluyor çokk zarif duruyo Eki Görüntüle 1139880 Eki Görüntüle 1139881 bir de bu var lacivert canm
konularına bakarım okSifir ayarinda tesettur magzalarndan alinmis etek gomleklerm var. Dusunursen resm koyarm yada konuma bakablrsn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlarda var canim bende sna gore bedenleri bide bebegine kiyafet ariyomusun??
Canm bendede bu elbise ve harmanda eşarp var elbise içine bi gomlekle çok hoş oluyor isine yararmi bilmiyorum ama eklemek istedim eşarp 10 TL
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çarşıya çıkamıyorum ayın 15 inde düğün var sade şık bibu elbise olabilir bilmiyorum ne aradığımıda yeni dogum yaptım 38 bedenim sanırım kalıbı darsa 40
Benim sayfamda var. Mavi turkuaz gibi. Etek kismi siyah. Bi kez giydim sadece.
Abartili bi abiye degil.
elbiseni görmüştüm daha önce konularına baktım bebeğim oldu benimde meyve sıkıcagını gördüm bekonun mu o ? bide en son 70 yazmışsın galiba fiyatınında indirim düşünür müsün eşime sorayım bi daha erken ama bide mutfagım cok küçük herkez alma diyo istiyorum aslında ma büyük rondolar bile kullanılmıyo çocukalrada cam rendede rendelenip veriyomuş kararsızım bu konuda :)
elbiseni görmüştüm daha önce konularına baktım bebeğim oldu benimde meyve sıkıcagını gördüm bekonun mu o ? bide en son 70 yazmışsın galiba fiyatınında indirim düşünür müsün eşime sorayım bi daha erken ama bide mutfagım cok küçük herkez alma diyo istiyorum aslında ma büyük rondolar bile kullanılmıyo çocukalrada cam rendede rendelenip veriyomuş kararsızım bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?