- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi 3erkekannesi32
Uygun fiyatli temiz ve az kullanılmış mama sandalyesi ve yürüteç ariyorum mama sandalyesinde öncelik chicco poly çift kilifli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama sandalyesi Sunny Baby marka var alırken chicco istiyordum ancak pahalı geliyordu sonra yuzde yuz Türk malı ve chicconun tüm ozelliklerine sahip bu mama sandalyesini aldım ben çok memnun kaldım. Ilgilenirseniz 150 tl ye satıyorumUygun fiyatli temiz ve az kullanılmış mama sandalyesi ve yürüteç ariyorum mama sandalyesinde öncelik chicco poly çift kilifli
Mama sandalyesi Sunny Baby marka var alırken chicco istiyordum ancak pahalı geliyordu sonra yuzde yuz Türk malı ve chicconun tüm ozelliklerine sahip bu mama sandalyesini aldım ben çok memnun kaldım. Ilgilenirseniz 150 tl ye satıyorum
100 liraya olursa mama sandalyesini alalimMama sandalyesi Sunny Baby marka var alırken chicco istiyordum ancak pahalı geliyordu sonra yuzde yuz Türk malı ve chicconun tüm ozelliklerine sahip bu mama sandalyesini aldım ben çok memnun kaldım. Ilgilenirseniz 150 tl ye satıyorum
sıfırı 200 lıra zaten canm bence ındırım yapmalısn cunku kargosuda neredeyse Sıfır gıbı para harcams olcak alan kısımerhaba eslemim daha öncede 100 tl verdiler ama kabul etmedim verdiğin parayı hakedecek bir ürün emin olabilirsin