- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi Kadifecicwkci
-
Ya umarım su yazdıklarınızı bebeginiz dogunca siz yasamazsiniz.Oyle de kolaymis gibi yazmissniz ki ezbere..Düşene bir tekme vurmak ? İstenmeyen, kazayla olan bir gebelik olsa dahi bir insan mecbur kalmadığı sürece 15 günlük çocuğunu memeden bırakmak istemez. El kadar bebeğin ne suçu var ? O mu istedi bu dünyaya gelmeyi ? Kusura bakmayın ama böyle insanların ben anneliğinden şüphe ederim, benim görüşüm. Sütü azdır, bebek açtır tabi ki mama versin ama sütü varken sırf zor geliyor, uykusuz kalıyor diye de insan bebeğini sütten kesmez bu benim fikrim, benim görüşüm. 15 aylık bebekten bahsetmiyoruz hanımefendi 15 günlük ? Ve ayrıca 2021 yılındayız bir sürü korunma yöntemi varken konu sahibi gibi geri çekilmeyle korunmaya çalışılırsa hamile kalınır. Gebelik istenmiyorsa korunulur. Bir çocuğun hayatını mahv etmeye, rızkını kesmeye kimsenin hakkı yok.
Ben daha anne olurum hallerine girmedim, girmem. 2 haftalık lohusa da, 2 haftalık bebek ne olacak ? Çocuk büyütmek elbette zor ama bunları göze alarak hamile kalıyoruz, gebelik istiyoruz. Evet psikoloji olarak yıpranılıyor haklısınız ama şöyle bir gerçek var yapıyorsak bakmakla yükümlüyüz çünkü daha küçücük bir bebek bakkap, ilgiye, sevgiye muhtaç. Ben konu sahibinin bir kaç gün önce arı olduğunu düşündüğü evde çocuklarını atıyla aynı oda da bırakmasını, kendini bebekle yatak odasına kapatmıştı üzerine de bu konusunu da görünce oldukça kızdım çünkü çocukların hiç bir suçu yok.Ya umarım su yazdıklarınızı bebeginiz dogunca siz yasamazsiniz.Oyle de kolaymis gibi yazmissniz ki ezbere..
Gecenin bir köründe devamli uyanik kalmak,uykuyu alamayip bebege yetismek oyle sizin yazdiginiz gibi basit bisey degil.İnsanin psikolojisi bu surecte acaip yıpranıyor.Tek cocuk olsa bile bu boyledir.
Bu arada ben anne olduktan sonra,birinin anneligine birsey diyecek olsam kendimden utaniyorum.O da anne.Oda bebegi icin en iyisini ister diye düşünüyorum.Ama sizin gibi insanlar en ufak birseyde hemen bir yargilama,ben daha iyi anne olurum halleri falan.Ya iki haftalık lohusaya su yazilanlara inanamiyorum.
Okudum arı konusunu gülesim geldi konu sahibine tövbe yarabbim. Ben sizi anladım kendini böyle bir konu için hiç yorma . Hamilesin gerek yokBen daha anne olurum hallerine girmedim, girmem. 2 haftalık lohusa da, 2 haftalık bebek ne olacak ? Çocuk büyütmek elbette zor ama bunları göze alarak hamile kalıyoruz, gebelik istiyoruz. Evet psikoloji olarak yıpranılıyor haklısınız ama şöyle bir gerçek var yapıyorsak bakmakla yükümlüyüz çünkü daha küçücük bir bebek bakkap, ilgiye, sevgiye muhtaç. Ben konu sahibinin bir kaç gün önce arı olduğunu düşündüğü evde çocuklarını atıyla aynı oda da bırakmasını, kendini bebekle yatak odasına kapatmıştı üzerine de bu konusunu da görünce oldukça kızdım çünkü çocukların hiç bir suçu yok.
Ayyy canım beni anlamana o kadar sevindim ki anlatamam. Arı konusunu okuyunca şok oldum ama hiç bir şey yazmadım herkesin seçimi kendine diye üzerine bunu görünce çok kızdım çünkü bebek daha çok küçük. Ben okuyunca direkt öyle anladım eğer konu sahibi öyle demek istemeseydi zaten direkt derdi ki benim sütüm az geliyor bebeğime mama vermeye çalışıyorum almıyor ne yapabilirim bu şekilde sormuş olsaydı inan burda herkes yardımcı olmaya çalışırdı bende dönüp asla yazmazdım. Valla arı konusunda ben olsam arıdan çok korkuyorum gördüğümde kendimi kaybederim çocuklarımı yatağa koyarım camları açarım çocukların başında sabaha kadar gerekirse sandalye de uyumadan beklerimOkudum arı konusunu gülesim geldi konu sahibine tövbe yarabbim. Ben sizi anladım kendini böyle bir konu için hiç yorma . Hamilesin gerek yokbazı kadınlar kendilerini daha çok düşünüyor buda fıtrat meselesi değişmez. Arı var küçük bebekle duracağım diğerleri orda odaya alamam. Üç bebeği aynı odaya koy sende kapının önünde yat gerekirse. Yada arı eve yapışmış mı koy çocukları arı olmayan odaya. Bir tülbent al pencereden çıkarmaya çalış hiçbir şey yapamazsam öldürürüm. Çıkaramadın uğraştın küçücük şey terliği vur. 16 yaşında biri yazmış gibi geldi. Süt olayını da seninle aynı anladım meme emse saat başı uyanacak mama yesinki uyuyayım diyor.
anneninde dinlenmeye ve uyumaya ihtiyaci var robotmuyuz biz.bebege nasil bakacak o ruh haliyle kimsenin anneligine laf etme hakki yok ya ne acimasiz insansiniz sizin kac cocugunuz var 10 tanemiDüşene bir tekme vurmak ? İstenmeyen, kazayla olan bir gebelik olsa dahi bir insan mecbur kalmadığı sürece 15 günlük çocuğunu memeden bırakmak istemez. El kadar bebeğin ne suçu var ? O mu istedi bu dünyaya gelmeyi ? Kusura bakmayın ama böyle insanların ben anneliğinden şüphe ederim, benim görüşüm. Sütü azdır, bebek açtır tabi ki mama versin ama sütü varken sırf zor geliyor, uykusuz kalıyor diye de insan bebeğini sütten kesmez bu benim fikrim, benim görüşüm. 15 aylık bebekten bahsetmiyoruz hanımefendi 15 günlük ? Ve ayrıca 2021 yılındayız bir sürü korunma yöntemi varken konu sahibi gibi geri çekilmeyle korunmaya çalışılırsa hamile kalınır. Gebelik istenmiyorsa korunulur. Bir çocuğun hayatını mahv etmeye, rızkını kesmeye kimsenin hakkı yok.
İşte bu senin yapın gereği yansıtacagin davranış. Hanımefendi pekte isteyerek gebe kalmamış. Onun için de ekstra yük oluyor. Evlat seviliyor sevgisi başka ama kendini daha çok sevip kendine daha çok kıymet veren kendini düşünen çok tanıdığım var. Biride kardeşimin eşi. Yigenim ağlardı öyle böyle değil 15 aylık falandı ve kilolu bir bebekte değil alamam oğlum derdi alırsam belim kırılır sana kimse anne olmaz falan derdiAyyy canım beni anlamana o kadar sevindim ki anlatamam. Arı konusunu okuyunca şok oldum ama hiç bir şey yazmadım herkesin seçimi kendine diye üzerine bunu görünce çok kızdım çünkü bebek daha çok küçük. Ben okuyunca direkt öyle anladım eğer konu sahibi öyle demek istemeseydi zaten direkt derdi ki benim sütüm az geliyor bebeğime mama vermeye çalışıyorum almıyor ne yapabilirim bu şekilde sormuş olsaydı inan burda herkes yardımcı olmaya çalışırdı bende dönüp asla yazmazdım. Valla arı konusunda ben olsam arıdan çok korkuyorum gördüğümde kendimi kaybederim çocuklarımı yatağa koyarım camları açarım çocukların başında sabaha kadar gerekirse sandalye de uyumadan beklerim
Aynen 10 tane çocuğum var. Ben uykuya dinlenmeye ihtiyacı yok demedim ki benim demek istediğim çok farklı bir şey. Çocuk mamaya alışsa komple sütten kesecek. Ruh hali kaldıramıyorsa yapmayacak yapıyorsa da bakacak. El kadar bebeğin ne günahı varanneninde dinlenmeye ve uyumaya ihtiyaci var robotmuyuz biz.bebege nasil bakacak o ruh haliyle kimsenin anneligine laf etme hakki yok ya ne acimasiz insansiniz sizin kac cocugunuz var 10 tanemi
Evet evet isteyerek gebelik değil bende okudum ama madem istemiyorsun korunursun dimi kalkıp geri çekilme yöntemiyle korunmazsın. Tabii ki sevgi başka ama bencillik çok başka bir şey. 15 aylık bebeğe söylenecek bir şey değil bence belim kırılır kimse sana anne olamaz demesi gerçekten çok ağır bir kelime bana göre. Belki de evet haklısın doğru olan budur ama bende çok fazla anaç bir insanım yani bunu eşim bile çok iyi biliyor. Geçenlerde şakasına çocuk doğunca annene bırakırız sıkılınca biz gezer dolaşırız dedim sen, sen mi ? Sen mi çocuğu bırakacaksın sen değil 1 gün 1 saat bırakamazsın çocuğunu diyoİşte bu senin yapın gereği yansıtacagin davranış. Hanımefendi pekte isteyerek gebe kalmamış. Onun için de ekstra yük oluyor. Evlat seviliyor sevgisi başka ama kendini daha çok sevip kendine daha çok kıymet veren kendini düşünen çok tanıdığım var. Biride kardeşimin eşi. Yigenim ağlardı öyle böyle değil 15 aylık falandı ve kilolu bir bebekte değil alamam oğlum derdi alırsam belim kırılır sana kimse anne olmaz falan derdidaha böyle örnekleyegim çok davranış gördüm çevremde. Yapı önce ben diyor. Belki de doğru olan bu benim kadar anaç olmaya ne gerek var.
İnanin hamileyken ve dogduktan sonra hersey farklı oluyor.Sizde doğum yaptiginiz zaman biri size lohusayken boyle yorumlar yapsa nasil tepki verirsiniz merak ediyorum.Konu sahibinin oyle yada boyle uc cocugu var.Tek cocukla uc çocuk bir degil.Biraz empati..Ben daha anne olurum hallerine girmedim, girmem. 2 haftalık lohusa da, 2 haftalık bebek ne olacak ? Çocuk büyütmek elbette zor ama bunları göze alarak hamile kalıyoruz, gebelik istiyoruz. Evet psikoloji olarak yıpranılıyor haklısınız ama şöyle bir gerçek var yapıyorsak bakmakla yükümlüyüz çünkü daha küçücük bir bebek bakkap, ilgiye, sevgiye muhtaç. Ben konu sahibinin bir kaç gün önce arı olduğunu düşündüğü evde çocuklarını atıyla aynı oda da bırakmasını, kendini bebekle yatak odasına kapatmıştı üzerine de bu konusunu da görünce oldukça kızdım çünkü çocukların hiç bir suçu yok.
Kendileri mükemmel ve anac anne adayları çünküanneninde dinlenmeye ve uyumaya ihtiyaci var robotmuyuz biz.bebege nasil bakacak o ruh haliyle kimsenin anneligine laf etme hakki yok ya ne acimasiz insansiniz sizin kac cocugunuz var 10 tanemi
Sende abartma ya nereye uyumadan bekleyeceksin, yorgunluktan kolay mi oyleAyyy canım beni anlamana o kadar sevindim ki anlatamam. Arı konusunu okuyunca şok oldum ama hiç bir şey yazmadım herkesin seçimi kendine diye üzerine bunu görünce çok kızdım çünkü bebek daha çok küçük. Ben okuyunca direkt öyle anladım eğer konu sahibi öyle demek istemeseydi zaten direkt derdi ki benim sütüm az geliyor bebeğime mama vermeye çalışıyorum almıyor ne yapabilirim bu şekilde sormuş olsaydı inan burda herkes yardımcı olmaya çalışırdı bende dönüp asla yazmazdım. Valla arı konusunda ben olsam arıdan çok korkuyorum gördüğümde kendimi kaybederim çocuklarımı yatağa koyarım camları açarım çocukların başında sabaha kadar gerekirse sandalye de uyumadan beklerim
Yarın ki konusunda da üçüncü çocuktan bahseder Kesin, üzülme3, çocuk nerede
Konu sahibi isteyerek hamile kalmamış bunu göz önünde bulundurun. Ben kimseye böyle laflar edilecek malzeme vermem hanımefendi. Nasıl bir insan olduğumu biliyorum. Bakın dalganıza daha da alıntılamayın rica ediyorumİnanin hamileyken ve dogduktan sonra hersey farklı oluyor.Sizde doğum yaptiginiz zaman biri size lohusayken boyle yorumlar yapsa nasil tepki verirsiniz merak ediyorum.Konu sahibinin oyle yada boyle uc cocugu var.Tek cocukla uc çocuk bir degil.Biraz empati..
Konu sahibi diğer çocuklarının 15 günlük bebeğini ezmesinden korktuğu için çocukları yatağa yatırmamış konuya hakim değilseniz yorum yapmayın ve ayrıca uykuya çok düşkün biri olmama rağmen yorgunluktan geberdiğim halde uyumadığımı biliyorum.Sende abartma ya nereye uyumadan bekleyeceksin, yorgunluktan kolay mi oyle
Sizde benim yazdığımın dışında cevap vermeyin ben birlikte niye yatmışlar yatmamidlar diye bişey sormadım niye bana bu detayı veriyosuniz laf kalabalığı resmenKonu sahibi isteyerek hamile kalmamış bunu göz önünde bulundurun. Ben kimseye böyle laflar edilecek malzeme vermem hanımefendi. Nasıl bir insan olduğumu biliyorum. Bakın dalganıza daha da alıntılamayın rica ediyorum
Konu sahibi diğer çocuklarının 15 günlük bebeğini ezmesinden korktuğu için çocukları yatağa yatırmamış konuya hakim değilseniz yorum yapmayın ve ayrıca uykuya çok düşkün biri olmama rağmen yorgunluktan geberdiğim halde uyumadığımı biliyorum.
cok bilmişAynen 10 tane çocuğum var. Ben uykuya dinlenmeye ihtiyacı yok demedim ki benim demek istediğim çok farklı bir şey. Çocuk mamaya alışsa komple sütten kesecek. Ruh hali kaldıramıyorsa yapmayacak yapıyorsa da bakacak. El kadar bebeğin ne günahı var
Yarın birgün büyüyünce anaç olmayan kadınlar evlatları tarafından daha çok değer görüyor senle ben yatmadigimiza yanariz sonraEvet evet isteyerek gebelik değil bende okudum ama madem istemiyorsun korunursun dimi kalkıp geri çekilme yöntemiyle korunmazsın. Tabii ki sevgi başka ama bencillik çok başka bir şey. 15 aylık bebeğe söylenecek bir şey değil bence belim kırılır kimse sana anne olamaz demesi gerçekten çok ağır bir kelime bana göre. Belki de evet haklısın doğru olan budur ama bende çok fazla anaç bir insanım yani bunu eşim bile çok iyi biliyor. Geçenlerde şakasına çocuk doğunca annene bırakırız sıkılınca biz gezer dolaşırız dedim sen, sen mi ? Sen mi çocuğu bırakacaksın sen değil 1 gün 1 saat bırakamazsın çocuğunu diyoAnaçlık bence çok güzel bir şey Rabbim herkese nasip etmeli. :)
Siz ya okumayı bilmiyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. ben olsam arıdan çok korkuyorum gördüğümde kendimi kaybederim çocuklarımı yatağa koyarım camları açarım çocukların başında sabaha kadar gerekirse sandalye de uyumadan beklerimSizde benim yazdığımın dışında cevap vermeyin ben birlikte niye yatmışlar yatmamidlar diye bişey sormadım niye bana bu detayı veriyosuniz laf kalabalığı resmen
Hiç bir şey bilmemekten iyidir :)cok bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?