- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi LiveYourLife35
-
İnşallah arkadaşım Allah sana da nasip etsin.Vakti zamanı gelince oluyor hiç canını sıkma.Bende senin gibiyim yaş 32 4 yıldır istiyoruz olmuyor oysa ben kalabalık aile seviyorum 4 çocuk isterdim umarım benimde 1. olur ve arkasına 2. yi getiririm
Maddi sıkıntımız yok çok şükür 2. Bebişi kaldırabiliriz.Ben öyle lohusa depresyonu falanda geçirmedim yalnız olmama rağmen kolik olmasına rağmen:) Sadece ikisiyle başa çıkarmıyım aceba diye düşünüyorum:))maddi durumum el verse hemen yaparım ama su an mümkün degil
her döneminde cocuk ilgi bakım ister hiç düşünme hemen ama hemen korunmayı bırak
Arkadaşlar yeni doğum yaptım.Oğlum 5 aylık yaşım 36 oldu.Okul iş derken sonra 5 yılda olmadı.Mutlu bir evliliğimiz var.Maddi imkanlarımızda iyi çok şükür.Ben doğumdan önce işten ayrıldım.Özel sektörde çalışıyordum.Oğlumu kendim büyütmek istedim.Zaten farklı bir şehirden buraya evlendim.Burda yalnızım ama alıştım.Tek çocuk olduğum için oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum.Malum yaşta geçiyor.Korunuyorum şuanda ama bebek istiyoruz ikimizde.Oğlum kolik bir bebekti çok zordu 3 ay şimdi baya düzeldi.Tecrübeli annelerden deneyimlerini paylaşmalarını istiyorum.Arada az yaş farkıyla iki bebek büyütmek nasıldı?Çok zorlandınız mı?Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bende senin gibiyim yaş 32 4 yıldır istiyoruz olmuyor oysa ben kalabalık aile seviyorum 4 çocuk isterdim umarım benimde 1. olur ve arkasına 2. yi getiririm
Maşallahhh Allah bağışlasın evlatlarını canım:)Benimde tam tersi hiç akrabam yok burda ama arabam var kullanıyorum.Oğlumla çıkıyorum dışarı.Ben tek çocuk olduğum için annemle babamı kaybedince çok yalnız kaldım.Kardeş sevgisini merak ettim hep çok özenirdim.Oğlum yalnız kalmasın diye düşünüyorum.Umarım sorunlarını atlatırsın bir an öncearalarında tam 20 ay var canım.. çok tatlılar birbirleri olmadan hiçbirşey yapmak istemiyolar.. oyun oynuyorlar.. sohbet ediyorlar..
küçük abisi anaokulundan gelince günün nasıl geçti abicim diye sarılıyor..
şuan 3 ve 5 yaşındalar ama bu zamana kadar farklı zorluklarıda oldu.. arabam yok mesela sırtımda sırt çamntası iki minik çocukla otobüs dolmuş indim bindim.. tek başımıza çıkmaya cesaret edemiyordum çünkü avm de biri yemek yerken birinin çişi geliyordu kime emanet edeyim.. (eş yok bu istisnai bir durum tabi)
birde maddi olarak ikisininde aynı yaşlarda kreş yaşı tekine annanesi bakıyor teki anaokuluna gidiyor aynı anda zorlandım biraz nafaka alamıyorum çünkü..
bunların dışında hayat onlarla çok eğlenceli..
Maşallahhh Allah bağışlasın evlatlarını canım:)Benimde tam tersi hiç akrabam yok burda ama arabam var kullanıyorum.Oğlumla çıkıyorum dışarı.Ben tek çocuk olduğum için annemle babamı kaybedince çok yalnız kaldım.Kardeş sevgisini merak ettim hep çok özenirdim.Oğlum yalnız kalmasın diye düşünüyorum.Umarım sorunlarını atlatırsın bir an önce
Evet zaten yardımcım var şuanda da 15 te bir geliyor tam gün yetiyor.Oğlum emmedi hiç mamayla besleniyor zaten emiyor olsa kıyamam.O yüzden sütten kesmiyceğim için içim rahatbenimde 2 oğlumun arasında 17 ay var birde 9 yaşında kızım var tabiki zorlukları oluyor ama ikisi birlikte yalnız kalmamış oluyor arkadaş oluyor kızımın ödevleri okulu biraz zorluyor fakat sizin öyle bir durumunuz olmayacağı için daha rahat olur oğlum 8 aylıkken korunuyorken hamile kalmıştım emzirmeyi bıraktırmakta biraz zorlamıştı şimdi 3,5 küçüğü 2yaşını 3 ay geçti eskisi kadar zor değil rabbim gönlünüze göe versin
Evet kolik bebek çok zor gerçekten.Oğlum kolik ama uyku düzenini oturttuk.Gece uyanmadan uyur sabaha kadar.Gündüz iki kere kısa uykular işte gazımız hiç bitmez ama artık oyunla masajla atlatıyoruz çabucak ben de yaş farkı az olsun istiyorum zaten yaşımdan dolayı çok fazla zamanımda yok:)Rahatlattınız beni teşekkürler21 ay var benim oğullarımın arasında. İlk zamanlar hafif bir pişmanlık duymadım değil ama iyi ki yaş farkı az olmuş diyorum. İlk oğlum aynı şekilde kolikti çok çektirdi bize ama ikincide problem yaşamadık o konuda. İlk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra düzen oturtuyor insan. Şimdi büyük 4, küçük 2 yaşında. Birlikte uyuyup, birlikte kalkıyorlar, birlikte oynuyorlar. Yaş farkının az olması bence avantaj
Saol canim insallahİnşallah arkadaşım Allah sana da nasip etsin.Vakti zamanı gelince oluyor hiç canını sıkma.
Hahaha bazen eksik dua ediyoruz ama napalim kader.. Bende hep ikizim olsun dedim ondanmi normal olmuyor nedir bilemedim :)tıbben olması imkansızdı bizim bebeğimizin eski eşimde ve bende sorunlar vardı.. doktorum bile ultrasondan sonra inandı evde test yaptım pozitif çıktı dedim inanmadı..
3 aşılama 1 tüpbebek negatif...
1. bebeğim 1 yaşındayken diğerine hamile kalmışım.. sen rabbime sığın ama eksik istemişim babalarınında adam olmasını isteseymişim keşke :)
Sağlıkla al evladını kucağına canım.Dünyanın en güzel duygusu :)Beni anlatmışsın sanki, ben de 32 yaşındayım 35 i geçirmek de pek istemiyorum doğumdan sonra korunmayı düşünmüyorum.
Ben 2. Bebeğim 19 aylıkken hamile kaldım, 2 ve 3 ün arasında tam 2 yaş var, 2. Zor bi bebekti, halada yaramaz aksi bir çocuk ama 3. Tam bir melek, o yüzden kolay büyüdü, zor bi çocuk olsa belki yapamazdım, ama bir yardımcı alabilirsen halledilmeyecek şey değil.Arkadaşlar yeni doğum yaptım.Oğlum 5 aylık yaşım 36 oldu.Okul iş derken sonra 5 yılda olmadı.Mutlu bir evliliğimiz var.Maddi imkanlarımızda iyi çok şükür.Ben doğumdan önce işten ayrıldım.Özel sektörde çalışıyordum.Oğlumu kendim büyütmek istedim.Zaten farklı bir şehirden buraya evlendim.Burda yalnızım ama alıştım.Tek çocuk olduğum için oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum.Malum yaşta geçiyor.Korunuyorum şuanda ama bebek istiyoruz ikimizde.Oğlum kolik bir bebekti çok zordu 3 ay şimdi baya düzeldi.Tecrübeli annelerden deneyimlerini paylaşmalarını istiyorum.Arada az yaş farkıyla iki bebek büyütmek nasıldı?Çok zorlandınız mı?Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?