Arka arkaya doğum yapan anneler bakarmısınız?

Ama o zaman doğduğunda ben 40 yaşında olurum

Evet aynen bebek görmeye gelenlere bile sinir olduğumu hatırlıyorum:)Şu öpme olayından dolayı:)

basa çikarsin canim Allah dagina gore kar veriyor
19 ay arayla çocuk yapmis bi anne olarak tek tavsiyem ilk çocugunun uyku duzeni iyi olsun,yani uykuya dalmada problem falan olamzsa iyi olur
atiyorum yarim saat ayaginda sallaman gerekiyorsa uyumasi için daha çok zorlanirsin
uyku egitimu vermeeye çalis yatagina koyunca uyusun :)kuçuk daha istikrarli olursan basarabilirsin

onun disinda dogar buyur insallah
bende senin gibi bilemdigim sehirde yalnizdim,tasindigimda 8 aylik hamileydim, esimin isi çok yogundu
herseyinde tek basimaydim ama buyuk olan kizimin uyku sorunu hiç olmazdi onu uataga koyar kuçukle ilgilneirdim oda uyurdu :)
kuçuk uyumazdi ama biri uyyunnca digheri sorun olmuyor :)

su an 8 ve 6.5 yasindalar baya yol katettik
tek derdimiz o bana bunu yapti bunu elimden aldi sunu yapti sikayet butun gun :))

3 dogm yaptim lohusalik depresyonu ney bilmiyorum , yalnizdim derken baya baya yalnizdim bebek gormeye bile gelen yokdu:) kafama goee takilirdim temizlik yelmek vs oldugu kdr yapardim
tabu kimse o kdr yalniz olmasin yalnizlik Allah a mahsusmus ..:)

Bence hiç dusunmeden yapın o halde maddi imkanlariniz iyiymiş kaldiramadiginiz durumda yardimci biri gelir gün içinde çocuklara yada ev için .Sağlık problemlerim olmasa hemen dusunurdum bende 2.yi ardarda bebek bakimina alismisken ikiside beraber buyurdu

Ikizlerim 3,5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. 2 bebek kucağımda, biri karnımda, ikiz büyütmekte çok zor, birde bebiş doğunca üçüz gibi oldular, 13 ay var aralarında, 3ünü de yalnız büyüttüm, ißime ara verdim, eşim büyük destekçimdi. Maddi ve manevi hazırsanız beklemeyin derim. Allah yardım ediyor bir şekilde büyüyorlar.

Çocukları çok seviyorum.
Şimdi ikizlerim 6, küçük 5 yaşında, bazen dördüncüyü de düşünmüyor değilim :)

suan cocugum yok ama hep 4 kızım olsun istedim cocugun 1 yasına girsin bence dusun hatta simdi bile korunmayı bırak ne zaman olucagınu bilemezsin hersey kısmet bu cocugun hakkına girmiyim diye düsünür 2 3 sene yapmazsın ama sonra istersin olmaz o yuzden sen bi korunmayı bırak bakalım hayırlısı insallah

hadi insanllahhhh

Ne güzel ya gülümseyerek okudum yazdıklarınızı:)

İnşallah canım doğru söylüyorsun

Maşallahhh ne güzel

3 dogm yaptim lohusalik depresyonu ney bilmiyorum , yalnizdim derken baya baya yalnizdim bebek gormeye bile gelen yokdu:) kafama goee takilirdim temizlik yelmek vs oldugu kdr yapardim
İnan ne kadar şansli oldugunun farkinda degilsin. Zaten lohusalik elalemin bebege şekerli su içircem, agzina limon sıkcam, gözünü kaşını sürmeyle boyucam diyenlerin sayesinde depresyona dönüsüyor.
Kendi basina takilmak o kadar iyi ki aslinda. Cunku çevredekiler rahatlatmaktan çok insanı sinir ediyor.

Allah bizim gibi yalnızlara güç veriyor herhalde ya da nazlanacak kimse yok diye lohusaymş depresyonmuş bilemedik

Allah bizim gibi yalnızlara güç veriyor herhalde ya da nazlanacak kimse yok diye lohusaymş depresyonmuş bilemedik
evet aynen oyle , koca ise gidiyor kaliyorsun bebek(ler) le evde bi basina
ister hastalan yat ister saglam kal kime ne diyceksinki
ama ben gerçektende Allahin yalnizlari koruyup kolaldigina inaniyorum
hamilelik olsun dogum lohusalik 3 çocukdada hiç sorunum olmadi çok sukur,en ufak bi problemde çocuklarim ortada kalip perisan olurdu, plansiz bi dr randevusu bile olsa kimsesizlik zor ama iste insan basinin çaesine bakiyor biliyorsunki kimseden fayda yok ..

Allah anali babali buyutsun.
5 yil sonra tedaviyle mi oldu yoksa kendiliginden mi?
Bizim de gorunurde bir sorun yok fakat henuz bebek te yok

valla dogudur herhalde ayda iki kg olan bi çocuga aç kaliyor zayiflamis diyen var bizim milletimizda hersey beklenir bizim turklerden :))))

ben bi kocamla ugrasiyordum o oyle seyler bilmezde hasta olunca ilaç verdin vrmedin tartismasi olurdu
ben ilaçsiz buyutmek için ehrseyi yaptim çocuklari basardimda, tabi kolay olmadi bi kocayla basetmek,duyyorum millet çevre abskisindan guvenemsede dr un dedigini yapiyormus :)
eltimlerin yanina tatile gittim, sicakladi diye çocuga ates dusurucu vermisler ben ki 39 derecede vermem ilaci çocuk rahatsiz deilse

lohusayken bunu yapsalar girtlaklarim ehrhalde :)))))))))

Benim yaşım 26 4senedir olmuyor. Sağlık sorunu yüzünden
dogal yolla olsa arka arka ya getirirdim.bence yaşla ilgisi yok sen kendini iyi hissediyorsan doğur

Tam benim konum çocuklar açısından hiç bir sıkıntım yok araları 2 yaş iyikide böyle olmuş ama çevre açısından hem cinslerimin yaptığı Psikolejik tacizler beni çok üzüyor. Dün dengesizin biri 3. Olsa nerenle taşıyacaktın diyor. Yanımdan geçen tüh tühhh yazık diyor... Ve buna benzer tacizler.... takmamaya çalışıyorum ama benim gibi çok gezen biri için günde 5-10kişiden nerden baksan. Ayda 150 sözlü tacizciyle karşılaşıyorum.
Eğer türkiyede yaşamamış olsan 3. Yü de arayı açmadan yapardım.

Allah anali babali buyutsun.
5 yil sonra tedaviyle mi oldu yoksa kendiliginden mi?
Bizim de gorunurde bir sorun yok fakat henuz bebek te yok
Yok tedavi oldum çok iğne klmomen 2 aşılama hep negatif.Hiç sorunumuz yoktu olmuyordu.Ben gerçekten olmayacağını kabullendim.Gün falan saymadım artık bıraktım herşeyi 3 ay sonra hamile kaldım.Zaten doktorlarda söylüyordu stres en büyük sebeb diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…