öncelkle geçmiş olsn hngi şehirdesin ve hngi doktora amlyt oldn acaba:??
gecmmis olsun canim, bolll nefeslerrrr..... umarim istedigin gibi bi burun olmusturrrra.s.
ne kadar sürede iyleşiyor acaba onu da bi dersen cok mutlu olcam =) baya bilgi vermişsin çok sağol.geçmiş olsun bide canım =)
ne kadar sürede iyileştiği neyin iyileştiğine göre değişir :)
Ah canım sorma ya hemen sonuç bekliyoruz biz bu tür şeylerden ama vücutta her şey zamanla geçiyor hele ki bu tür operasyonların rehabilitesi..Sen nasıl oldun bu arada forumdaki yazılarını okudum sende bu ameliyatı geçirmişssin.Umarım daha iyisindir:)
çok sğol canım ya herkes diyor bana da zaten burnunda tampon olsa bile ağızdan nefes alıyorsun zor olmuyor diyolar ama ben psikolojik olarak işte sorun yapıyorumm.inşallah bunun üzerine iyiyce bi gaza gelirim korkuyu yenerim..:teytey:
tsk ederim cnm iyiyim, bu iş sabır işi ve işin en zor kısmı da bu, hersey düzeliyor yoluna giriyor iyileşiyor ama sabırla beklemek lazım, sana tek tavsiyem sabırlı olman, alcı cıktıgındaki sekle göre karar vererek kendini üzme cünkü o an insan kısa süreli bir soka ugruyor algılayamıyorsun ne oldugunu :) sana simdiden gecmis olsun
ben henüz olmadım ama niyetliyim insallah haftaya doktora gidip bi muayene olcam gün alcam tabi aksilik çıkmazsa.. ama çok da korkuyorum genede kararlıyım artık rahat bi nefes almak istiyorum =( ebru_ebru sanırım sen daha tecrübelisin=) ağrılı sızılı dönem ne kadar sürede geçiyor benim asıl sormak istediğim oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?