arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tabi eşimin fikri 18 yaşında sarışın evlatlık sen memlekete annenlere git biz kızımla dururuz o bana bakar babakız eyleniriz gözün arkada kalmasın diyor sizce nasıl fikir düşüneyimmi

Ayy sÜpersİn ya kız kİtty bİzden bİ tane daha var bak burda

evet canım genelde cocukları cok sevenlerin hepsi hayvanlarıda cok seviyor opuyorumnanaktan

tabi eşimin fikri 18 yaşında sarışın evlatlık sen memlekete annenlere git biz kızımla dururuz o bana bakar babakız eyleniriz gözün arkada kalmasın diyor sizce nasıl fikir düşüneyimmi

oldu gözlerim doldu deseydin canım :roflol:delikafadulden

sende yazık olur cocuga o yasta seni ben gebertince dul ve yetim kalır deseydin :roflol:

Evet bız kadınlar hep bÖyle safız zaten benımde Öyle canım ama sınırlendıĞımde gÖrme kımse duramıyor valla ÖnÜmde terÖr estırıyorum resmen.

ya ablacım erkek milleti işte sen git ben kızımla dururum diyor neyaparsın arkadaşıda bak benim aklıma hiç gelmedi ben bir üşüneyim diyor

Kızlar muhabbet sÜper ama ben kaÇar.eve gıdıcem kocama gÜzel bı sofra hazırlayayım balkonu yıkayım bı gÜzel kocamla balkonda oturalım bu akŞam....ayyyy Çok Özledım kuzumu ya vardıyalı ya bu akŞam 8 gelcek

Yaa Kitty ben kayganayla başbaşa kalınca çok sıkılıyom, konuşcak bişey bulamıyoz bile
Siz ne kaynatıyonuz böle zemuszemus

Kolay gelsin Ninikim yarın görüşürüz inş. :1hug:

sende yazık olur cocuga o yasta seni ben gebertince dul ve yetim kalır deseydin :roflol:

ay süper valla doğrua.s.

Zaten eskiyen hep kadınlar, sanki kendileri aynı yaşta kalıyolar lülülülülülü

valla benim eşim 34 yaşında ama gören askere gitmemiş zannediyor

Evet bİz kadınlar hep bÖyle safız zaten benİmde Öyle canım ama sİnİrlendİĞİmde gÖrme kİmse duramıyor valla ÖnÜmde terÖr estİrİyorum resmen.

napalım saflığı oynuyoruz aslında biz çok kurnazız yaaa

Yaa Kitty ben kayganayla başbaşa kalınca çok sıkılıyom, konuşcak bişey bulamıyoz bile
Siz ne kaynatıyonuz böle zemuszemus

walla canım normalde biz iyi anlasıyoruz bir copk ortak noktamız var en buyuk ortak noktamızda benim kocam onun oglu :roflol: geziyoruz alıısveris yapıyoruz tıkınıyoruz haaaaaa hep iyimi geciniyoruz tabiki hayır bazen taktımı takıyor ama ne yapayım o bana dırdır ediyor bende gelip ogluna böyle yasayıp gidiyoruz :roflol:

İşte o biraz zor cnm ya..

evet zor canımda stres daha kötü etkiliyor dengemiz altust oluyor :1hug:

ninikim gule gule canım kendine dikkatet yigeninle ilgili detayları yarın anlatırsın bana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…