tabi eşimin fikri 18 yaşında sarışın evlatlık sen memlekete annenlere git biz kızımla dururuz o bana bakar babakız eyleniriz gözün arkada kalmasın diyor sizce nasıl fikir düşüneyimmi
tabi eşimin fikri 18 yaşında sarışın evlatlık sen memlekete annenlere git biz kızımla dururuz o bana bakar babakız eyleniriz gözün arkada kalmasın diyor sizce nasıl fikir düşüneyimmi
Ayy sÜpersİn ya kız kİtty bİzden bİ tane daha var bak burda
Nagişim nasıl yani delikafadulden
DAYAK İSTİYOR BENCEklava: klava: klava:
sende yazık olur cocuga o yasta seni ben gebertince dul ve yetim kalır deseydin :roflol:
evet canım genelde cocukları cok sevenlerin hepsi hayvanlarıda cok seviyor opuyorumnanaktan
ben hayvanlara verdiğim değerin 3,2 sini hayvanlara veririm arkadaşları geldi galiba bağrışıyorlar
oldu gözlerim doldu deseydin canım :roflol:delikafadulden
stres yapma canım opuyorumnanaktan
Kızlar muhabbet sÜper ama ben kaÇar.eve gİdİcem kocama gÜzel bİ sofra hazırlayayım balkonu yıkayım bİ gÜzel kocamla balkonda oturalım bu akŞam....ayyyy Çok Özledİm kuzumu ya vardİyalı ya bu akŞam 8 gelcek
sende yazık olur cocuga o yasta seni ben gebertince dul ve yetim kalır deseydin :roflol:
Zaten eskiyen hep kadınlar, sanki kendileri aynı yaşta kalıyolar lülülülülülü
Evet bİz kadınlar hep bÖyle safız zaten benİmde Öyle canım ama sİnİrlendİĞİmde gÖrme kİmse duramıyor valla ÖnÜmde terÖr estİrİyorum resmen.
Yaa Kitty ben kayganayla başbaşa kalınca çok sıkılıyom, konuşcak bişey bulamıyoz bile
Siz ne kaynatıyonuz böle zemuszemus
İşte o biraz zor cnm ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?