arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar benimde 8 günüm var ama bazı şeyler bana belirti gibi geliyo ama yinede umutlanmak istemiyorum allahım en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun

evet canım doğru 21 nisan bakalım ne olcak günlerde geçmiyo test için erken demi 3 ay önce test aldım hala duruyo inşallah bu ay kullanırım

Kızlar ya kafamı karıstırdınız yazmıssınız adetıme 3 4 gun var gogsum sıstı kasıgım agrıyo galıba hamıle degılım dıyosunuz ama hamılelık belırtılerı yazısında bu dedıgınız sıkıntılar yazıyo yanı kafam karıstı bende 17 sıne adetım
ama sımdı goguslerım sıs kasıgım sıs yanı bu sımdı gebelık belırtısıde adet belırtısıde olabılıyo yanı sastım kaldım bende gecen ay denemeye basladım sımdı beklıyom 17sını bakalım bu agrılar neyın belırtısı cozecem cozunce yazarım

arkadaşım herkesin belirtisi ayrı bende de damarlar oluştu göğüslerde oda hamilelik belirtisi diyorlar ama hastalandım belki sen hamile kalırsın daha yeni başlamıssınız bende test aldım buay güvendim malesef belki hamile kalırsın inşallah hamile olsanda adet görsende göğüsler şişiyor bilirsin

Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir konuları takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Benimde ayın 16sında olmam gerekiyor.Benide listeye ekleyip aranıza alır mısınız?

Minikuş benimde iki haftadır feci bel ağrım var.Bu yüzden şüpleneleniyorum zaten.Ama bugün Fortel gebelik testi yaptım.Ve negatif :çok üzgünüm:.Teste göre hamileysem pozitif olması gerekiyordu.Çünkü gebelikten yedi gün sonra belli oluyormuş.Sen test yaptın mı?

ozes
ekledim şekerim inşallah hamile kalırsınız hepiniz konuyu açtım ama hamile kalamadım buay birdaaki aya hayırlısıyla

Minikuş benimde iki haftadır feci bel ağrım var.Bu yüzden şüpleneleniyorum zaten.Ama bugün Fortel gebelik testi yaptım.Ve negatif :çok üzgünüm:.Teste göre hamileysem pozitif olması gerekiyordu.Çünkü gebelikten yedi gün sonra belli oluyormuş.Sen test yaptın mı?[/QUOTE]

ozers, cnm doğruyu söylemek gerekirse, çalışmalara başladıktan sonra ,dayanamayıp test yapmıştım 8. gündü ve malesef tek çizgiydi ama hemen ümitsizliğe kapılmadım çünkü çok erken test yaptığımı düşünüyorum.. şimdi adet günümün geçmesini bekliycem, ve test yapıcam.. iNş. çift çizgiyi görürüm.. ve darısı herkesin başına olur.. Bence sende hemen ümitsizliğe kapılma, adet günün gecikmişmiydi ki cnm..? a.s.

ya kızlaarrr kafayı yicem ben yardım edin bana lütfen
şimdi benim son adet tarihlerim şöyle 25 ocak-22 şubat ve 18 mart
herzaman 28-29 günde bir olurdum sonuncusunda 26 günde oldum hesaplayıcılara bu tarihi girdiğimde 13 şubatta yani dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım ve hiçbir belirtim yok hala genelde adet olmama yakın canım aşırı tatlı isterdi o da yok şimdi çıldırıcam yaaa
sizce olabilirmiiii??? ne yapim yaa bu üçüncü denememiz bu arada

kızlar benim 19 nisanda olmam gerekiyo..allah bu y bana kırmızıları göstermesin...
böyle dua edeceğimde hiç aklıma gelmesdi haa....hayırlısı yarabbimmmm....

Arkadaşlar teşekkür ederim sıcaklığınıza..Bizde iki aydır deniyoruz ama yok.3 yıllık evliyim.Daha önce bi hamilelik yaşadım ama o zaman hiç fark etmemiştim hamile olduğumu.İki aylıktı öğrendiğimde ve kullandığım ilaçlardan dolayı bebeğimi aldılar.Ondan sonra tekrar denemedim;korktum biraz galiba.Artık hazırım dedim ama şimdide olmuyor işte.Belki biraz erken ümitsizliğe kapıldım.

Minikuş canım daha adet tarihim geçmedi.16sında olmam gerekiyor.Ben hissediyorum bu ayda bebek yok..Bir daha ki aya kaldı ümitler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…