arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Pollyanna beklemek çok zor biliyorum.İnsan beklerken sinirleri geriliyor..Bence biraz daha bekle..Ondan sonra test yap.Bu şekilde oldum mu olacam mı diye helak ediyoruz kendimizi..Benim yaptığım testlerin haddi hesabi yok.İki günde bir hayal kırıklığı yaşıyorum.Psikolojim bozuldu resmen..

merhaba kizlar ben yeni uyeyim yaklasik 2 saat once hamile oldugumu ogrendim

Hayırlı olsun zdf.Allah sağlıklı sihhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin:dance: darısı bizlerin başına inşallah..

off evet yaa çok zor beklemek
ben stres yapmıyorum normalde ama adet günüm yaklaşınca ister istemez panikliyorum
ne kadar daha bekliyimki acaba

buarada kizlar gununuz gecmeden test yapmayim ben adet gun yaptim cook silikti 2. cizgi belli belirsiz ve bugun yaptim 6. gun adetim geceli cok net 2. cizgi cikti

hayırlı olsun canım yaa ne güzel darısı başımıza inşallah
belirtilerin oldumu hiç anlatırmısın?
ne kadardır deniyosunuz?

tesekkur ederim canim 5 aydir deniyoruz
belirtiler pek olmadi yani hep adete 1 hafta kala acirdi goguslerim simdi 2 gun kala basladi acimaya, akintim cogaldi baska belirti yoktu canim

bide hep adet olmadan canim cok cikolata isterdi simdi hic istemedi daha cok eksi seyler istiyor canimm

KIZLAR b en HAMıLEYıMMM 4 hafta 4günlük
umarım bır an once tum bekleyen arkadaslarımda kavusur bebeklerıne
hepınızı optum

Artık bende adetim bi hafta geçince yapacam testi en erken..Adet günüm gelmeden giriyorum havaya sonra fosssssssssssssss...

nisan ayının hamişleri,,,,,,,,,,,

pdf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

prettybaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

tebrik ederim
benimde 4 hafta 5 gunluk netten baktim

canım bende senı tebrık ederımhihoyyyt
bende netten baktımkaydirigubbakcemile2
aralık annesı olucaz kısmet olursa
o topıgede baktım az once sende bak ıstersen
allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın
ve tum bekleyen arkadaslarımız bır once
arkamızdan gelsın ıns:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…