- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
-
doğru bi karar vemişsin ama bence ailene herşeyi anlatma ayrıldıgınızı bilsinler yeterli birlikte oldugunuzu sölemene gerek yok he o şahıs bunu ortaya dökücek birisiyse o konudada bişey diyemem ama emin ol eskdendi bekaret falan şimdiki kızlar bakireler ama aynı anda 4 5 erkeği idare ediyolar kaşar olmuyolar sen seviyosun güveniyosun bi şekilde ve birlikte oluyosun namussuz damgasını yiyosun yok efendim artık öle şeyler geride kaldı sıkma sen canını maddi özgürlüğü olan birisin çok daralırsan tayin dilekceni yazar gidersin yada başka biyerde iş bulursun hayat ssenin unutma kimse seninle birlikte oturupta ağlamaz üzülmez insanlar hep hataları başa kakarlar senin hayatını sen nasıl biliyosan öle yaşa hesap vermeden :)
canım ailen bakire olmadığını öğrenirse sorun yaparmı?bide 7 yıl birlikte olduğun adam hiç bir şey yokmuş gibi msj atıyor ya.kızmıyormusun dün neydin bugün neydin.çok dengesiz hareketlerin var.evliykende böle olucaksa hiç evlenmeyelim de.ufacık bir şey için bütün yaşanmışlıkları silebilen yapıda bir insansın buda beni çok yıpratıyor.yoruldum bence birazcık yaşadıklarımızı kavgalarımzı düşün ona göre ilşkimize yön verelim de.bakalım ne dicek
canım ailen bakire olmadığını öğrenirse sorun yaparmı?bide 7 yıl birlikte olduğun adam hiç bir şey yokmuş gibi msj atıyor ya.kızmıyormusun dün neydin bugün neydin.çok dengesiz hareketlerin var.evliykende böle olucaksa hiç evlenmeyelim de.ufacık bir şey için bütün yaşanmışlıkları silebilen yapıda bir insansın buda beni çok yıpratıyor.yoruldum bence birazcık yaşadıklarımızı kavgalarımzı düşün ona göre ilşkimize yön verelim de.bakalım ne dicek
ya nasıl bişey bu anlamadım canım sendede büyük hata var nie güvenirsin,evlenmeden böle şeyler yapmayın arkadaşalar.dilleriyle kandırıyolar,olan size oluyor sonra.bişey daha sorcam yenimi birlikte oldunuz.acaba birlikte olduktan sonramı bu böle değişti.
işte canım bekaretini aldım.bana muhtaç diyodur.of nasıl çıkıcan bu işin içinden bilmiyorum walla allah yardımcın olsun.arayıp soruyomu seni
ne taksiti ne yatırıyosun
canım koltuk takımını kendi evlerine mi aldı yoksa,siz ev mi düzmeye başlamıştınız.ne için olursa olsun ne ödüyorsun taksitlerini kendi kullandırtma hem maddi olarak hem manevi olarak.ne uyanık şu erkeler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?