Arkadalar ltfen yardmc olun..

canım bence bir an önce ayrıl bu dengesizlikle senide mahvedicek arkadaşım ben genc kız olsaydım ayrılırdım... eşimle cıkmadan önce başka biriyle 3 senelik bi ayrı bi barışık ilişkim vardı.... körkütük aşıktım adama evlenirsek beni aldatıcak... annesinden ayrılamıcak ...ablaları yöneticek...kendini korumak amacıyla beni öne atıcak.... halimiz ne olur diye düşünürken.... bir bakmışım bitirmişim tammamen.... kolaymı oldu diye sorarsan... cok zordu ölüyorum sandım... nefes alamıyordum zaman kavramını unutmuştum.... erkek kardeşim elime dokunsa midem bulanıyordu....o kadar nefret etmiştim erkeklerden...şimdi ne diyorum.. iyiki bağrıma taş basmışımda ayrılmışım ....rabbim bana o kadar mükemmel bir eş nasip etti ki:1hug: :asigim: bazen diyorum ben acaba... ne sevap işledimki herkesin imrendiği bir kocam ve yuvam var ....rabbim bizi nazarlardan korusun okuyanlar maşallah diyin bakalım:roflol::roflol:
inş. sende doğru kararı verir hayatında yeni bir sayfa acıp doğru kişilerle birlikte olursun ben inanıyorum :teselli:

Son düzenleme:

inan günlerdir çıldırmak üzereyim stresten hasta yataklara düştüm düşünemyrm beynimi toparlayamıyorum gözüm hep tlfnda acaba ne söyleyecek yine neye canım sıkılacak neyi açıklama derdine düşücem yoruldum sürekli kendimi kanıtlamaktan hemde çok ama vicdanım rahat çünkü hata yapmadım asla şu saatten sonra hayatıma yön vermem gerek biliyrm ve bunada zaman resmen parmağında oynatıyo beni sevdiğini bilmesem bir dakika katlanmam ama gerçekten içini biliyorum ama kızgınlıklamı bu lafalrı söylüyoo başka bişimi çözemedim

ben seni sevdiğine inanmıyorum valla seven kişi ne olursa olsun sevdiğinin yüzündeki en ufak üzüntüden dolayı nasıl yüzü güldürürm diye düşünür bu adamda nasıl üzerim kırarım diye düşünüyorlmaz:

Ya cannım bu adam mı senin bekaretini aldı.eğer bu aldıysa nie kıskanıyor.off ne psikopatlar var dünyada ya.arkadaşlar evlnemeden de kimseyle birlikte olmayın bu okuduklarımızdan ders çıkaralım

Ya cannım bu adam mı senin bekaretini aldı.eğer bu aldıysa nie kıskanıyor.off ne psikopatlar var dünyada ya.arkadaşlar evlnemeden de kimseyle birlikte olmayın bu okuduklarımızdan ders çıkaralım

Evet..Eğer bu adamsa..iş ciddiye gideceğine yakın..sudan bir sebeple ayrılık yaratmış..
Eğer bu kişiyle değilde başkası ile olduysan..bu da onun kulağına gitmiştir..onun için bu ayrılık gerçekleşmiş olabilir..

cnım tabikide kendisiyle birlikte oldum bi başkasıyla olsam böyle bişey olmazdı zaten

evet canım o aldı ama kıskanıryor bilmiyrm ne yapmaya çalışıyor offf

susarak özlüyorum ne yaptınız bilgilendirsene bizi

ah tatlım kaç gündür rahatsızım nete giremiyorum ne yaptık valla şimdide yanıma gel diyo hem kafanı dağıtırsın hemde hayatımızdaki sorunalrı çözeriz diye fakat bu sefer ben gidemeyeceğim dün sordu bende söyledim gidemeyeceğimi işte başaldı zaten hayatımda hiçbişey normal gitmiyo falann işte annem seni çok seviyo keşke gelsen onunda morala ihtiyacı var seninleyken kafasını toplar annesi kalpten ameliyat olcak ve babasıda ayın 20 sinde yani bitirmeye bitirememiş bitiren insan hala beni yanına çağırmaz değil mi ama ısrarla gel demez dün işte haftaya yokum diyo ameliyattan dolayı ondan sonra okullar başlıyo sonra bayram biz seninle hiç görüşmeyeceğiz falan falan... off bilmyrm gitmeye gidemem ama bu işin içinden nasıl çıkcam bilmiyorum kızlarrr bilmiyorummm adam hiç evlilik muhabbetlerine girmyooo akıl verin yaa

evlenmeden boyle yapan adam (butun yazilari okumadim ama) evlendikten sonra senin daha cok uzuntuden yataklara dusmeni saglar , bence kendini seviosan kurtul..

eğer namus konusunu ailen sorun yaparsa haberleri olduğunda problem olursa,bak duruma seviyosan evlen yani evlenmeye ikna et.bekaretimi aldın evlenicez die de.birdaha biriyle ben nasıl evlencem falan die demogoji yap.evlenme konusunu o açmıyorsa sen aç

ah be güzelim evlilik konusunu açmıyoo konuşmuyrzda msj yazıyo sürekli çıldrıcam ne dediğini bilmiyoo bitti dedi şimdide ısrrala yanına çağırıyooo anlamıyorum kii ne yapmaya çalıştığını gelemem dedim tirp yapıyo şimdide

cnm sana ilk once yazdim kisa ve net, sonra baktim hala yardima ihtiiyacin varbutun yazilari okduum.. ve her ayril bundan bisey olmaz yorumlara cevap atmamissin. yani o tur yorumlar sana tin..
ama ben yine diyecegim..

annengile bir soyle demis birde soyleme..sanirim daha net bir sekilde vaz gecmedi..
Sana aslinda kimseye birsey demeayrildik filan diye benim biraz sensizlige ihtiyacim var , senle yok yere tartisma cikartip kafami dinliycem, veya istedigimi yapicam vakit gelene kadar arayi duzeltiriz, ailelerinde ruhu duymamis olur'dur.

bu arkadas icin yarattigi , Son derece sacma (neden oldugunu soylemiyecegim apacik ortada) bir nedenle kavga yaratmis..(arayip sorsun cocuga ozaman, akli sira laf yapiyor!) bu senin aramalarina vesaire gibi seylerine cevap vermemek icin bir bahanesi olacakti cunki..belki evlenmekten vazgecmek icin degil ama bisure belkide istedigini yapmak istedi..
demek istedigim mesela basla biriyle gorusmek istese veya gezme tozma gibi bisey, sende ikidebir tabi arayip seni pispislamamak icin bahane yaratti ve bir sekilde sana aciklama yapmamak icin bahane yaratti.
(bu da dgeilse ozaman baya hasta ve cani isteyince kavga yaratiyor.)

yada evlenecegim diye sikintiya girdi senden cikartiyor acisini yok yere..tabi bakti gorde gezen tozan arkadaslari soyle boyle yapiyor yediremedi kendine..

nerden mi bildim? bu yazdigin konusmalari(soyledigi sozleri) ve hareketleri yapan kafadan bir kisi, benim soyledigim olasiliklari, kolayca yapar canim.

simdi sana bir muddet tabi hesap verme gereginde bulunmadi ve yavas yavas isi baglamaya calisiyor gibi.. yaptigi nazlar triplerde zaten ilgi bekliyor yani davranis bozuklugu da var bir nevi adamda.
sen artik ben yokum dedikten sonraverdigi tepkide bu tur insan icin normal, tabi sacma bir tepki verecek sana. dedimya takintili ve nasil dyim hasta tavirlar sergiliyor. bana tavir yapma demek de bi nevi uste cikiyor. sen tamam tamam diye diye adami ustune cikartmissin vesana laf dedirtmiyor. sen tepki versen karsi gelsen, olamaz bu diyor, aliskin degil ve sana cikisiyor. bukadar basit.

sen zaten demissin;
- daha öncede böyle şeyler sürekli herşeyin altında bişiler arıyo
-sürekli yalan söylediğimi düşünüyo halbuki yalan falanda söylemyrm
-sürekli 7 yıl öncesinden yapılan tatışmalrı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo
-ve bana diyoki sana diyo 7 yıl önce sorduğum soruların aynısı 3 -4 yıl aradan sonra soruyrm aynı cevapları vercekmisin diyee
-çok inatçıdır çok dediğim dedik bir insandır
-çok zor bir insan
-malesef öyle hastalık derecesinde takıntılı
-en ufak bişeyin altında bi sebep arıyo
- doğruyu söylesem bi bahane buluyo tartışıyo yalan söylesen yine bi bahane buluyoo
-artık ne yapcağımı şaşrıdımm
-psikolojim bozuldu
-off çıldırcam
-ben hata yapmadımki aldatmadımki hiçbişey yapmadım haketmiyorummm bu sözleri
- yoruldum sürekli kendimi kanıtlamaktan hemde çok
-resmen parmağında oynatıyo beni

Daha baska bir sebep mi gerek? zaten sen kendini yemissin bitirmissin..evlenip tamamen onun oldugunda (ki diyecek sana sen benimsin isteidgimi yapicam sana diye, oyle piskopat gibi bisey) hersey degisecek mi saniyorsun? ztaen adam kendini belli etmis..
birde seviyor biliyorum diyorsun. sevenadam senin uzulmene dayanirmi? seni madem bekaretini aldi yuz ustu birakirmi (enazindan birakacakmisgibi davranirmi, halabirakma yok cunki ortada) yada ters ters sacma sacma konusurmu??
tamam belki cok seviyor ve kiskancligindan yapiyor. boyle takintili bir kisyle hayat gecermi? simdi neyapiyor sonra daha neler neler yapacak (olmayan birsey icin hemde) dusunemiyormusn?

evlilik konusunu neden acsinki hem? bak yanima gel demesinden gelemem dediginde trip yapmasindan belli. ilk dedigim gibi. bahanesiyle biraz senden uzaklasti simdi geri geldi..
ve bisey yokmus gibi yapiyor..
evlilik konusunu tabi acmaz, zaten 1 ay sonra belli degilmi dugun tarihi vs?
yani hersey tam olarak bitmedi dimi..
eee
yanliz.. eger sen cook terredut ediyorsan ona msj at soyle:
bana ayrildim bitti demistin, simdide yanina cagiriyorsun gelemedigimde kziiyorsun. neyapmam gerektigini bilmiyorum. aileme soyleme dedin soylemedim ama cok az vaktimiz kaldi ve ben son durum ne ise onu soylemek zorundayim.
senden net bir cevap istiyorum ona gore aileme haber etmeliyim de
neden filan diye sorarsa dersin hazirlik filan dersin, haber etmezsem kizarlar babam annemgil sorup duruyo diye at biseyler..

boyle bir sartlandirma onun oynamasini kesip sana net bir cevap vermesine sebep olacaktir ve sende bu dengesizlikten kurtulursun.
yanliz kesin tarih ver yoksa sonra sonra der yine atar ileri yasakkelime

Son düzenleme:

burdaki yorumaların hepsini teker teker okudum bazılarına cevap yazamadım doğru ama tınlamadığımdan falan değil kesinlikle ben herşeyi açıkca söyledim ondan sonra zaten değişme oldu normal gibi davranmaya başladı ben böyle olmasını istermiym hiç evet yazdıkalrında çoookkk haklsın bu sebeplerden dolayı bahaneler uydurdu baktı yapamıyoo benmde yazıdğım son msjalrdan sonra yavaş yavaş düzelmeye başaldı ve ben hala karrlıyım biticekse de çekeceğim acıya razıyım sebepsiz yere hakaret dinlemek istemyrm hepsini söyledimm içimden geçenleri çok iyi bir şekilde dile getirmişsin söylediklerine içten teşekkür ediyorumsöyledim eğer bu ayın sonunda daha bişielr olmayacaksa devam etmenin bir anlamı yok bitsin ikimizde üzülmeyelim bunuda kabul etmiyoo dedim ya ne söylesem bişey buluyo yorumun için gerçekten çok saol farklı boyuttan bakmama sebep oldu her yorumu inan tek tek okuyrm eğer arkdaşalrımın tavsiyesine yorumuna ihtiyacım olamsaydı zaten derdimi sizlerle paylaşmazdım

ay kiyamam kiz sana,
bak yine diyorum annene soyleme dedigi , ayrilmiyacaginizi bildigiicin.
yani arada bitti demek icin bahanesi baska seyden. demis yazaten tukurdugumu yalamam diye, yani sen ayrildik dediginde ailene(o istemiyorya ayrilmak ) ayrilmadiginizzda, tukurdugunu yaladi geri dondu demesinler die soyleme ailene diyor sana.

yani ortada bitti ve sana geri dondumu yok, cani istedi o arabiseyler cikardi ama ayrilmak istediginden degil, ben oyle hissettim. ve simdi sanki seni affediormus mus gibi gibi seni yanina cagiriyo ve bitmisti ama hersey tatliya baglandi bak susu veriyo, normal davraniyor bak. tabi bitti dediginde gorusmediginiz aralarda ne yapti kendi bilir artik.

canim biihtimallde olabilir, seni deniyor da olabilir..oda beklenir yani bir ay kaldi hani ayrilirmi benden filan diye.. olabilirmi olur..

sen ona bitsin filan desen, anlami yokki, sonra birde sen oyle dedin diye kavga cikartir, yada tribe girer, boyledir bu tipler.
senin kafa hala karisiksa at iste dedigim msji veya soyle yuzune, bocalamasina gecstirmesine izin verme, ve bbak is ciddiye bindi aileler cvp bekliyo diye direk kararini soyliyecektir.
oyalama beni cagirma de, kararini sor iste..

ve canm ben onu kabullendim yapacagi herseyine katlaniorm dersen ..cnm senin hayatin, ama senbile simdiden sitem ediyor , bazi seylerin farkindaysan bi guzel dusun derim.

bunlari ayril filan diye degil, ac gozunu diye soyluyorum..

bi kac kisi yazmis tecrubeleri olanlar vebu tur seyleri taniyip bilenler, bende senin anlatiklarini yasamadim ama yakin cevremde gordum. biliorum cekinilmez tiplerdir..

tabi anlatirken sende abartiyor olabilirsin bizi yanlis yonlendirme kis

ya tatlım kendini garantiye alıyo tabikide aileme söylersem bi daha geri döünüşü olmayacak bunu kendiside söyledi kavga ettiğimzde ya yıllardır bunu yapıyo sebepsiz yere tartışıyoo kendi gidiyoo ve bi bakıyrm geri geliyoo ama hiç bizaman bitti demiyo bana zaman ver beni biraz kendi halime bırak anlamıyorum ki abartmıyorum gerçkten abartsam msjlar ortada kelimesi kelimesine yazdım evet son kez söyleyeceklerimi yazdım zaten adam bişi demiyo ne zaman gelcekelrine dair ama ısrarla söylemiyo işte 20 sinde babası kalpten ameliyat olcak onun için mi bilmyrm dedim ya aramıyo da sorayım msj sadece bilmyrm artık durum ne olur inan artık düşünemyrm bişey

msjlaşmıyormusunuz canım.ne yapmaya çalışıyosunuz.ilişkimiz şuan ne halde falan die sorsan

evet sadece msjla konuşmaya çalışyruz tabi nereye kadar anlaşılırsa ilişkiyi bitirmemiş ki derdi sadece beni üzmekkk ben bişey yapmaya çalışmıyrm saçmalayan o be güzelim kafasına ne eserse onu yapıyoo başta ağzına gelenleri saydı şimdi de hiç bişi yok gibi davranıyooo

ozaman evlendikten sonra bunun duzelecegini dusunme , bu boylee devam edevcektir belkide seni uzmek hosuna gidiyo ve bir muddet sonra bisey yok gibi davraniyo, neden? cunki kendi hakliydi ve hakli ya istedigi zamandada ozur dilemeden konusuyo cunku suclu sensin o degil, hani o oyle dusunuyor.

canim sen eniyisi bak son yazimi/msjimida attim diyorsun. dusunemiyorumda diyorsun, madem oda pek simdi aramiyo konusmuosaniz sende ustune dusme.

hep sen mi 'ay aramadi, yok neyapiyor, neden boyle dedi, simdi durum ne'diye dusuneceksin. sadece sen kendi basina evlenmicenki.. oda var yani birak senden ilgi goremeyince biraz o dusunsun cok az vakit kaldi bazi seyleri acik acik konusmaliyiz veya kararlastirmaliyiz veya aciga kavusturmaliyiz desin de o arasin sorsun heycan yapsin , cek kendini geri birazda kafa dinle

senin kaybedecegin birsey yok, bu adami kaybetsen ne yazar? baksana evlenmeden uzuyor seni zaten..sen uzulmeyi hakediyormusun ki? onunki can istediginde isteidgini konusuyor diyor yapiyorda sneiki patlicanmi, uzulmiyecek kirilmiyacak?

birde niye aramiosun filan fistan dersede dersin son sozumu soyledim, sen net konusmuyorsun kafam karisti kaldim bende sen arayana kadar net bi sekilde bir aciklama veya nebilim iste ne istiyorsan tarih mi vericek sana yoksa bittimi bitmedimi onu mu soracak iste o cevabbini , veya, beni aramani bekledim artik yoruldum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…