E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi spring352009
-
yaaa canım üzülmene gerçekten hiç gerek yok:umursamaz:
ben 16 yaşındayım 2 ay kadar önce estetik oldum
bende de aynı sende olduğu gibi şekli bozuk şişlikler vardı
ama 2. aya girince yok oldularzemuszemus
seninki daha çoq erken boşuna erkenden üzme kendini zamanla geçiyorlar:dance::dance:
16 yasindami ameliyat oldun...hmmm 16 yasindaki birini ameliyat eden doktora sahsen ne dim bilmiorum...
cdbag bazen acaba ufuk beyden vageçmesemiydm demeden duramıyorum.ama nasip şansişi bu.inan o doktorunda yaptığı burunlarda güvenmiştim.çok çok güzeldi.görme şansın olsa inan hak verirdin.üstelk doktorumun bana gösterdiği ve böyle yaparız dediğiburun tam benim burnuma benzeyen bir hastasının burnuydu.kendi teklif etti.böyle yapalım dedi.ama şu an ortaya çıkan burnun o resimle yüzde 30 bile alakası yok..burun ucunu benzetememiş.zaten diyip duruyordu inatçı bi cildin var diye ama o zaman her cildi sorunlu olan benim gibimi olmalı..
a.s katılıyorumm
öyle degilmi ama yani...para icin artik cocuklarida ameliyat ediyorlar...
Canım durumunu okuduğum zaman inanki bende içimden geçirdim aynı şeyi,keşke ufuk bey yapsaydı dedim ama hiçbirşeyin garantisi yok tabikide. Belki o yapsaydıda memnun olmayacaktın ne bileyim. Ama doktorun gösterdiği burun şişlikleri inmiş oturmuş bi burundur belki. Ve seninkide 5-6 ay sonra ona benzeyebilir. Ama ben tasarım olayına takıldım ve şaşırdım,çünkü sen o aşamaya baya bi önem veriyodun.Doktorunun dediklerini dinle sen yinede. O kendine güveniyosa sende biraz rahatla canım.Sonuçta çokta kötü değil yani şuanki hali. Oturdukça alır şeklini,şuan erken sayılır
ben resimlerini göremedim..
Sildin mi acaba?
arkadslar merhaba....ben daha once burdaki yazıları hıc okumadan amelıyat oldum ve daha sonra ınsanın aklı basına gelır derler ya dertlerıme care aramak ıcın gezınırken burdakı yazıları gordum...benım burnum cok sorunlu deıldı ıste egrılık hafıf burun ucu dusuklugu falan..yanı ne cok gusel ne cok kotu..ama istedımkı sag proflım ve sol proflım aynı olsun ve amelıyat oldum.ılk gunler hatta haftalar cok sıkıntı cektım alcı acıldıktan sonra..benı tanıyamıyanlar bıle oldu..sankı burnum yarıdan kesılmıs gıbıydı...psıkolojım cok bozuldu..belkı hala ıı deıl...ama yavas yavas duseldı ...suan hala memnun olmadıgım seyler var..burun ucum profılden bakılınca kalkık ve sıvrı ...dengesızlıkler var...doktorum ısrarla ben burnunu kaldırmadım onlar odemlerden 6 ay ıcınde oturcak dıyor ama benım sabrım hakkten tukenıyor..bana yardımcı olabılrımısn nezaman ıncek bu burun..:?:?Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?