Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

Bu kızlar çok arsızlaştılarlmaz: ne bakarsınız siz elin sevgilisine kocasınaklava: aşkımla tatilimi bile zehir ettilerdi banada.. allahtan benmki farketmio bile farketse o zaman ne olurdu bilemiorum..

bence sorun sende canım,bir uzmandan yardım almanda fayda zira zararını çekersin gibi,bir akrabamızın eşide senin durumundaydı öyleki adam kendini eve kapama derecesine geldi eşinin yüzünden çünkü gittikleri heryerden kavgayla dönüyorlardı...
acil yardıma ihtiyacınız var bence...

Valla bazen bende esimi kıskanmıyor degilim
sahsen ben bikaç kez gördüğüm bi kadın var esime nasıl bakıp bakıp izlediğini unutamam bir düğünde
ama sonra ona dünyayı dar ettim cümle aleme rezil ettiim
yani demek istedigim biz kadınlar bazen dışarıdaki kadınların nasıl niyetle hangi maksatla baktıklarını çok iyi bal gibi anlayabiliyoruz
arkadasım kıskancsın belli ama ikide bir o kadını ona anlatıp durma aklında yoksada kafasına sen sıokmuş olursun dikkat et!

SEVİYOSUN NORMALDİR AMA SENDE ONUN DİKKATİNİ ÇEK ÇOK ŞIK GİYİN O DA OLMADIMI.....

KENDİNİ HİÇ KARIŞTIRMADAN ONUN TANIMADIGI İR ARKADAŞIN BİR KOMUŞUN BÖYLE BİR KONUDAN SANA YAKINMIŞ :d:d:dsende hafif degiştir ve kadının nasl üzüldügünü anlat ama abartmadan ve sakın anlamasın imalı olma yani güveniyorsan fazlada takma bol şans

eşinin bu konudaki hassasiyetini bildiği için, daha dikkatlı davranıp bakışlara karşılık vermemesi gerekir kesinlikle. veriyorsa senin bu denli üzüldüğünü bildiği halde yanlış yapıyor demektir. karşılık vermeyi bıraktığında da kızlar istedikleri kadar baksınlar eşine , kıskanacağına gurur duy geç...
benim eşime kızlar baktığında asla kıskanmam, yanında ben olduğum için gurur duyarım.. eşim de tabii ki asla karşılık vermez aklından bile geçmez.. böyle olmasa durum değişir zaten..

slmlar.. ,
nazcım bende senin gibi çok kıskanç bir insandım. evliliğimin ilk bir haftasında kıskançlık huyum yoktu. ama daha sonraları ne zaman dışarı çıksak çok huzursuz oluyordum. hatta ben televizyondakilerden bile kıskanıyordum eşimi. ve 2-3 sene içinde çok kavgamız oldu. çok düşündüm acaba bu kıskançlıktan nasıl kurtulabilirim diye. eşimde kimselere bakacak bi insan deil.. normalde çok mutluyuz fakat dışarı çıktığımızda oluyor ne oluyorsa. sonrasında bunu aşmaya karar verdim
öncelikle kesin karar aldım kıskanmayacağıma dair. gördüğümü görmemezlikten geldim.
eşime daha da çok yaklaştım. dışarıya çıktığımızda onunla daha çok ilgilendim. misal,, elini tutarak gözlerine bakarak hep onu sevdiğimi söledim. tüm çekiciliğimi, cazibemi kullandım. fazla konuşup onu sıkmadım. fazla susup da serbest bırakmadım. hep dengede tuttum. birde durmadan kendimi yeniliyerek onun gözünde hiç eskimedim. birde ondan bir şey istedim. dışarıda bir insana gözün kaysa bile ciddi olmasını istedim. en azından ciddi bi şekilde bakarsa karşıdakinin pek ilgisini çekmez diye düşündüm. zaten cazibemi kullandığım için onlara gerek bile kalmadı.

şimdi ise,,,,, çok mutluyuz böyle saçma sapan,, ufak tefek kıskançlıklarla kendimden soğutmak istemiyorum. elimizde olan bir ömür, çok güzel geçmesini sağlamakta bizim elimizde. artık biz bu sorunları atlattık. darısı başınıza... gecenin şu saatinde yazdıklarımı iyi oku. umarım faydam olur. ne zaman bu konularda yardım istersen özele yazabilirsin. tecrübelerimle inşalah yardımcı olurum. unutma herşey bizim elimizde... kendinden soğutma eşini.. biliyosun erkekler çabuk sıkılır.

sevgiler...

bende olsam kıskanırım kızlar baksa da eşim bakmasa hadi neyse karşılık vermekte ne oluyor ben dayanamazdım nereye bakıyorsun derdim valla çeker giderim hiç dayanamam böyle şeylere

bakıslarına karsılık veriyor demişsin buda hoş bişey degil bence ama kıskandıgını belli etme bunu anlayan erkekler kendilerini iyice onemsiyor

bende kıskancım hemde çok.eşimden asla şüphe etmem.eşimin dikkat çeken bir yapısı var.giyimi kuşamı tam tarzdır.tabiri caizse klas bir adamdır.bir mekanda hemen dikkat çeker.4 yıldır evliyiz 1 sene de flört dönemimiz var.bu flört esnasında bir ortak nişanlı arkadaşımız vardı nişan atmaşlardı biz de ara yapmaya gitmiştik önce erkek arkadaşımıza gittik dediki şimdiden böyle yaparsa evlenince neler yapar bu ne kıskançlık ben aşırı kıskanılmaya gelemem dedi.kız arkadaşımıza gittik elimde değil abi dedi eşime çok kıskanıyorum çok seviyorum dedi.her benden ayrı gezdiğinde onu beni aldatmıştır diye iğneliyorum dedi.eşim orda öyle bir laf etti ki bana ömürlük bir kapak laf oldu.dediki bir erkeğin aklında yoksa bile sen ona defalarca beni aldatıyorsun başkasına bakıyorsun dediğinde onun aklına acaba mı bana mı bakıyorlar ben amma adammışım der ve olmayan şeyi hem onun aklına sokarsın hem onu sen havalandırır gözünü dışarı kaydırırsın demişti.bu lafı hiç unutmadım . bana eşim derki insan bir kez kıskanmazmı aşkını bitanem der bi kez kıskansan beni ya der.heralde hiç kıskançlık duygusu olmayan kadın tek sensindir der.kıskanmıyo muyum deli gibi ama canım aşkım bunu hiç bilmeyecek.bana verdiği bu hayat dersi yüzünden ona çok teşekkür ediyorum.

.iki seçenek var.ya eşin çok karizmatik çekici albenisi yüksek bi adam ve biraz çapkın.bunu yakaladın ama kondurmak istemiosun.yada adamın kendi kuruntuların yüzünden günahını alıyosun.

Evet çok abartıyorsun..
Bu kadar sıkarsan bakmayacağı varsa bile bakar adam..yerimseniben
Rahat ol,güven kendine,bırak o seni kıskansın şekerim..şakkıdı

Bu takıntı boyutunda.
Her kızı da yanındaki adama bakıyo sanan kadınlara sinir oluyorum ekliyim dedim :umursamaz:

cnm bence çok abartmışsın bence eşin seni kızdırmak için başta öyle yapmış olabilir kıskanılmak herkesin hoşuna gider.ama senin durumun çok abartı ya hem guveniyorum diyorsunuz hemde ona ters şekilde davranıp inşallah kız yoktur diye düşünüyorsunuz olsa ne olacak kiii asıl olupta bakmıyorsa o erkege bravo ;zaten eşinizinde baktıgını zannetmiyorum bir kere size şaka olsun diye bakmış olabilir tavrınızı ölçmek için bence psikolojik destek alın yoksa çoookk yıpranırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…