Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

Ne yaparsan yap ınsanların bakıslarını engelleyemezsın..banada erkeklerden cok kadınlar bakıyor esımde bana donup ustume basıma bakıp allah bunlar sana nıye bakıyor dıyor..bakma konusundan bende cok sıkayetcıyım..eşime baktıkları zaman kızlara bakıp hayırdır nıye bakıyosun dıye de soruyorum..sende oyle yap

bence arkadaşım bana kızma ama senin kendine güvenin yok niye sen kıskanıyorsun eşini kızlardan da eşin seni erkeklerin baışlarından kıskanmıyor valla benim de erkek arkadaşım çok yakışıklı uzun zamanda birlikteyiz ama baktım kızlar bakıyor erkek arkadaşıma hiç umursamıyorum ama ben umursamadıkça o beni diğer erkeklerden kıskanıyor ve kendime güzvenim tam bu iş güzellik yakışıklılık işi değil bence kendine güven işi.

hem yanlış yapmaz diosunuz hemde karşılık verio diosunuz ilginç doğrusu

anam sizde nereye gidiyorsunuz ki eşinin gözünün içine içine bakıyorlar hep..hani 1 defa olur bu 2 defa olur..her zaman da böyle bir tesadüf olmaz ki..

hem yanlış yapmayıp hemde bakışlarıyla karşılık vermek nasıl oluyor bende anlamadım.ama eşinden eminsen neden keyfini.eşim bakmadıktan sonra bakan baksın hiçde rahatsız olmam hatta döner öperim kızda sinir olsun hehehe

bence çok abartıyorsunuz...
sizin kıskançlığınız hastalık derecesinde......

belki de senin kıskandığını bildiği için bilerek bakışlara cevap verio seni kıskandırmak hoşuna gitmiştir..
ama bu kadar da kıskanma canım sende kendini üzüosun bak...

canIM ESIN KARSILIK VERMIYOSA PROBLEM YOK TAKINTI HALINE GTIRIP KENDINIDE UZME BENCE DISARDA BINBIRTURLU INSAN VAR OZELLIKLE KADINLARIN NEYAPACAGINI BILEMESSIN VE BUNU DURDURAMAZSINDA BENCE KAFANA TAKMA DERIM ESININ KARSILIK VERMEYECEGI KONUSUNDA EMINSENNNN KAFANA TAKMANA DEGECEK BISEDE YOK DEMEKTIR EMIN OL AYNI DURUMDAN HEPIMIZ BIRAZ MUZDARIPIZ....

canım
tam senınkıne benzemesede bendede oyle bır dert var
ustelık benım sevgılım aman aman yakısıklıda deıl
ama yınede bakanlar var
bı defa da ben onu dırek bakarken yakalamıstım baslarda o ara baska seylerden ayrılmayı dusunuordum zaten
dıgerlerı duzelınce bunuda baska bı kavgada tak dıye soyledım baya utandı felan
sımdı bakıyor mu bakmıyor mu bakmıyorum bıle
gıyıyorum topuklumu gıyınıyorum guzelce kendım salına salına yuruyorum o kendı dusunsun bana bakanları

KIZLAR BıRAZ GÜLÜNNNNNNNNNNNN
önceklikle böyLE saçma kıskançlık krizleri herkezde oluyo dönem dönem
bende yeni evli olduğum zamanlar durduk yere birden bire bana bi hastalık yapıştı resmen saçma olduğunu bildiğim ama engelleyemediğim bi rahatsızlık
eşimin eski kız arkadaşlarını düşünüp düşünüp ağlıyodum ne alakaysa artık hergün aynı saatler pc açarım nerde acıklı şarkılar var onları dinleyip selye sümük böööö bööööö neymiş benim elimi tuttuğu gibimi tuttuyodu yok acaba onlara dahamı ilgiliydi her konuşmasından eskiye ait bişeyler çıkarırdım
eskiden şu kafeye çok takılırdım gel oraya gidelim derdi giderdik kafeye alllaaaaah ben başlardım hayaletmeye hiç bu masa oturdularmı acaba bilmem ne ,bilmem ne ama ne poronayalar kafe süper bile olsa ıyyy sen burayamı geliyodun iğrençmiş böyle kalitesiz yerlere sevgiliyken getirseydin beni ayrılırdım senden o kadar saçmalıyodumki saçma sapan bir çok örnek yaşadım
ıŞıN ıLGıNÇ TARAFI sevgiliyken nişanlıyken hayatta aklıma gelmeyen şeyleri evlendikten sonra kafama takılmaya başladım eşimde yazık zaten 2 kızla çıkmış 2side birbirinden çirkinmiş tüm sülalesi bahseder hep
çocuğun günahıda yok ama takıntıya bigün kızlardan biri aramazmı eşimi eşimde geldi bana anlattı beni aradı evlenmiş çocuğunun sesini dinletti bende beni bi daha rahatsız etme dedim kapattım dedi
ben sanki kızlardan birinin atraksiyonunu bekliyomuş gibi ondan sonra rahatladım :lepi:
ve diğer ilginçlikte ben çok rahatımdır hiç kıskanç değilimdir kıskanılmaktanda nefretederim kadınlar severya kıskanılmayı allah allah bende bi eksiklikmi var falan derim hatta kıskançlığa karşıyımdır ama entersan bi durumdu şimdi çok gülüyorum :))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlardan birinin öldüğünü duyduk eşim arkadaşından eşim hiç sallamadı ben çok üzülmüştüm buda ilginç o bunalımda olduğum zaman duysaydım gaddarca olcak ama g..sin falan derdim nasıl bi psikolojiyse artık o yüzlen NAZGÜLCÜM seni çok iyi anlıyorum

kıskançlığın nedeni bence birazda kendinize güvensizliğiniz.yani fark ettim ki eşinizin bu kadar yakışıklı olması ve kızlar tarafından sürekli ilgili çeken birisi olması sizi iyice rahatsız etmiş.haklısınız.ama dikkat edin bence ona değil ama kendinize güvenmeme gibi bir probleminiz olabilir.benim görüşüm bu.kırdıysam ya da yanlış bişiy söylediysem lütfen kusura bakmayın.ama bence öncelikle kendinizin ne kadar değerli olduğunu ve eşiniz kadar sizinde güzel ve ilgi çekici bi insan olduğunuza inanmanız ve güvenmeniz lazım.eğer böyle tartışmaya devam ederseniz durum cidden kötü...kendi ellerinizle kocanızı başka kadınlara atarsınız

valla bencede abartıyosun canım fazla takma kafana bence biraz rahat ol bak herşey nasıl düzelecek..............

Ben de bi ara aldatılmaktan korkardım. Hem benimki baya saçma bi korkuydu. Sevgilimle evlendikten sonra beni aldatırsa naparım filan diye üzülüyordum, korkuyordum. Buna biraz da aldatılmış karı koca hikayeleri dinlemem sebep olmuştu galiba. Herneyse anneme açtım bu duygumu bigün. Annem "Kızım sen okumuş etmiş, ayakları üstünde durabilen güçlü bi kızsın. Böyle şeyleri ya olursa ya olmazsa bilmem ne... ne diye kafana takıyorsun" dedi. O an farkettim aslında ne kadar güçlü olduğumu. Şimdi gelecekten hiç korkmuyorum. Kimin ne yapacağı tabi ki belli olmaz, Allah şaşırtmasın bizleri. Ama bence sevdiğimize de, bize olan saygısını gösterebilmesi için fırsat vermeliyiz. Bence kocanıza güvenin. Bu şüpheleri, kuruntuları bir kenara bırakın. Çünkü bir birey olarak güçlü ve güzelsiniz. Tabi beğenmediğiniz durumlarda ipleri elinize alın, sizi rahatsız eden durumları eşinize söyleyin. Hatta bakan kızlara gidin söyleyin, tersleyin çok gerekirse. Ama genel olarak çaktırmadan, ipler elinizde olacak şekilde kıskanın. :smiley-cool:

bence erkekler kıskanıldığını hiç farketmemeli aksi halde bunu bir silah olarak kullanmaya başvuruyorlar ben önceden birinin eşime baktığını ve eşiminde ona karşılık verdiğini gördüğümde çılgına dönüyordumklava: eşimde az değildi hani tartışmamızın üstüne hiç bi yerde gözüne bi kız ilişmesin bana inat bakardı:dilcikar: artık devran döndü ama anlayamadığım benmi bakanları farketmiyorum yoksa eşimmi bakanlara karşılık vermiyor bişeyler değişmiş olmalıki artık her ortamda o kadar huzuluyumki moralimi bozucak hiç bir şey farketmez oldum amma velakin bu nasıl oldu fisfisfis:sm_confused:

bunun adı kısknaçlık değil psikolojik hastalık. Gittiğiniz yerlerde kız var mı yok mu diye düşünüyorsanız ki birlikte gittiğiniz yerler bunlar. Yani yanında siz varsınız. Gün içinde Allah bilir eşiniz işteyken neler kuruyorsunuz. Ve bir şekilde bunu eşinize de yansıtıyorsunuzdur .Eminim bu yüzden kavgalar da çıkıyordur. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama aynı durumda ben olsam, yani eşinizin yerinde gün gelir " YETER" derdim. Bu bir hastalık olduğu için çözümün sadece psikiyatrdan geçeceğine inanıyorum. Kendi başınıza dinginleyebileceğiniz bir boyutta değil gibi geldi durumunuz.

ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar
arkadaş biraz yanlış kelimeler kullanmış yani gittiğim ortamda kız varmı diye cümlesi
benimde böyle bir sorum var akraba insanın başına gelmediği zaman anlıyamıyor
ben bir yere veya bekar
arkadaşım geldiği zaman değil ama akraba dedilen şahıs geldiği zaman arkadaşın yaşadığını yaşıyorum ve onu çok iyi anlıyorum kendini tam ifade edememiş güvenle alakalı kesinlikle değil

benim eşimede yicek gibi bakarlar ama eşimi bakarken 1 kez bile yakalamadım...ben eşime bakmalarından gurur duyuyorum ..onlar anca öle bakarlar ama o benim yanımda varmı ötesi :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…