paronayaklaşmışmısınız ne CADIARZU kusura bakmayın da bana biraz öyle geldi
hem brad pitt olsa kaç yazar
hepimiz brad e ağzımız açık bakıyoruz ve onların gerçek yaşamlarındada herkes deli gibi bakıyo tüm dünyanın gözü adamın üstünde ama o angelinasının yanında ve sonuca bakarsak hepimizin kıskandığı angelina.. kaydirigubbakcemile2
sin değil millet çatlasın madem tüm bakışlar eşinizin üstünde , ve madem eşinizden yüzde yüz eminsiniz
KONUYU HANGİ TARAFINDAN ELE ALSAM BİLEMİYORUM...EŞİMİ ÇOK KISKANIYORUM..DAHA DOĞRUSU DURUM ŞÖYLE...NEZAMAN DIŞARI ÇIKSAK,BİR YERE GİTSEK EŞİME SAĞDAN SOLDAN KIZLAR BAKIYO,,BEN YANINDA OLDUĞUM HALDE?GÖZLERİNİN İÇİNE İÇİNE BAKIYOLAR..EŞİME GÜVENİYORUM,,YANLIŞ YAPMAZ ASLA FAKAT ODA O BAKIŞLARA KARŞILIK VERİYO..OZAMAN BENDE ÇILDIRIYORUM,KIRILIYORUM,,.GERÇEKTEN YANLIŞ YAPMAZ AMA BU BENİ GERÇEKTEN ETKİLİYO,,HASTALIK DERECESİNE GELDİ..ARTIK NEZAMAN Bİ YERE GİTSEK,,GİTMEDEN ÖNCE İÇİMDEN İNŞALLAH KIZ YOKTUR DİYORUM,,OLURSADA HUZURSUZ OLUP ORTAMIN TADINI BİLE ÇIKARAMIYORUMsenağlamaEVLİLİĞİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYO ŞÜKÜRLER OLSUN,,AMA BU YÜZDEN TARTIŞMAMIZ ÇOK OLMUŞTUR..ACABA BENMİ ÇOK ABARTIYORUM DİYORUM..GERÇEKTEN DURUM CİDDİ,,YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN,,,HATTA BUNLA İLGİLİ Bİ ÖRNEK VERMEK İSTİYORUM SİZE DAHA SONRA....
komplekslisin ve kıskançsın hemde aşırı
kocan yanında mı yanında problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?