Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

Eşini abartıyorsun bence canım bize söylemediğin birşey olabilirmi?olayları tüm gerçekliği ile yazarsan daha iyi tatmin olursun cevaplarınızla.Doğrusuyla anlatmıyorsun demiyorum.Ama eşinden bahsedişinde aldatma konusu varmış gibi geldi bana.Herkes senin eşine bakıyorda madem sana neden kimse bakmıyor,eşinin ilgisini çeklmiyor sna bakanlar.Karşılık verdiğini düşünüyorsun eşinin güveniyorum diyorsun ama güvenmiyorsun.Ben evli dğeilim 6 yıllık bir ilişkim var ne bu gün ne yarın nede hayatımda olan kişi veya başka biride olsa asla bir erkeğe güvenmem,ALdatılırsamda üzülmem son noktayı koyar yoluma devam ederim.Evli olunca sorumluluklar daha çok artıyor farkındayım.Ama aldatılmanın hiç bir cazibesi olmaz.Sen onu kıskanıyorsun ve önemsediğini belli ediyorsun.Bence kendine hakim olmaya çalış ne yaparsa yapsın umursamaz görün.Bau sefer oda senden şüphe duyacaktır ilgiyi sana yönlendirecektir.Benim görüşüm bu kadar Allah yardımcın olsun.Bi ilişkide en olmaması gerekenlerden birini yaşıyorsun.

sen fazla abartmışsın bence
takıntı haline getirmişsin bunu
bakan baksın
birtek sizde yok ya o adamdan
herkes ona baksın

valla bence abartıyorsun
senin bu yaptığına öküz altında buzağ aramak denir
bundan bir an önce vazgeçmelisin
yoksa ya eşinin sabrı bir yerde patlayıp kötü sonuçlar doğurur
ya da uyuyan kötü fikirleri uyandırırsın eşinin aklındaki
(allah korusun)

Eltimi animsattin bana....yeni evli iken oda hep kaynimi kiskanirdi....

Benden bile....benneyaptımki

Kaynim benden 9 yas kücük, ben evlendigimde 15-16 yaslarinda falandi....evlerine gelen ilk gelin oldugum icin hali ile yenge yenge diye deli olurdu....izine gittigim zaman hadi yengos gel sana birseyler ismarlayim, hadi sunu yapalim bunu yapalim der hep bana takilirdi....

Evlendikten sonra Kaynim ile yine böyle sakalasirken birden eltim aglayarak mutfaga gitti...ne oldu falan dedik sasirdik...meger Kocasinin benim ve diger eltimle sakalasmasini takilmasini kiskaniyormus....uyuz oluyormus...hatta Kuzenlerini, akrabalarini tüm kadin ve kiz babinda olan herkesi...

Cok kez kavga yaptilar bu yüzden....zaman gectikce evlilikleri sabitlestikce eltim yavas yavas azda olsa bu konuda düzeldi....hala cok kiskanir kocasini...ve asirida belli eder ama eskiye nazaran simdi cok daha iyi...a.s

Belki sanada biraz zaman lazim canim...

çok ama çok abartıyorsun
kendine güvenin hiç yok galiba mirmirmirmir

Yazınızın sonunda bir örnek vericem demişsiniz Vaz mı geçtiniz ? Eşinize güveniniz tamsa eğer gerisini bence düşünmeyin .. Aşırı kıskançlık sebebiyle ayrılık yaşayanlar çok fazla . Evliliğiniz de güzel gidiyormuş gerisini düşünmeyin bence .. Bir arkadaşımız yazmış ; çiğ süt emmiş çok var , hangisinden kaçırabilir siniz ki eşinizi ? Size mutluluklar dilerim , kendinizi boş yere yıpratmayın lütfen ..

harhangi bir yanlışında sizin tavrınızın net olacağını bilirse ve gerçekten sizi seviyorsa aldatamaz...

siz bu konuda tavrınızı net koyun...öyle baktıydı,şuydu buydu kısmınıda boşverin...

ben cok mutlu olurdum. ben aksine isterimki herkes benim yanimdaki erkeye baksin ve beni kiskansinlar. kocamlada gurur duyardim.

Erkekde heryerde erkek iste birazda basini bos biraktinmi brad pitt , angelina jolie ornegindeki gibi adam gidip cocuklarinin dadisiyla karisina yakalana biliyor :roflol:

walla kuzguna yavrusu şahin görünürmüs sizinkısıde o hesap
sanıyorsunuzkı butun dişi yaratıklar esınıze bakıyor !
bu garıp bır ego degıl mı?
bu tarz bır algılama da yanlıs
bukadar kıskançlık esınızı bunaltabılır vede sızıe olab saygısı dolayısı ılede sevgısını tuketme noktasına getırmeyın
siz çok mu çirkin bir kadınsınız Kı?
Bu kadar kompleks olmus
kendıne guvenı olan bır kadın asla bu duruma gelmez
olacagının en kotusu esınız sızı aldatır eger kendı ayaklarının uzerınde durabılen kadın zaten koyar adamı kapının önüne
acaba siz ilerisinden mi korkuyorsunuz
ya benı aldatırse dıye?
esinize güveniyor olabılırsınızde kendınıze pek güvendiğinizi düşünmüyorum
bu sekılde davranıslara devam edersenız kı bu tarz dusunen bırı kesın karsıdakıne yansıtıyordur
bu yaklasımlar sizi ve evliliğinizi yıpratır

napıcaksın biliyormusun onlar eşine bakarken sende koluna giriceksen yanağına minicik buse konduracaksın sonra kızlara dönüp bakın bakın güzele bakmak sevap ama güzel benim siz sadece bakın bakışı atıcaksın

canım bence bu davranışlarla eşini kaybedebilirsin dikkat et, erkekleri bu kadar sıkmaya gelmez, abartıyorsun bence kendine güvenmiyormusun ?

Ben sadece sana şu kadarını anlatayım... benim abim yok.. 5 tane erkek kuzenim var ama bunlardan 3 tanesi benden büyük ama ben 2 tanesini daha çok seviyorum ve bazen sadece abi diyorum onlarında kız kardeşi yok... hatta geçenlerde evlendi... onunda ben küçük olduğum için bana karşı şakaları daha çok oluyor... o benim abim bende onun kardeşi... bakarımda sarılırımda oda gelir yerine göre şakalaşırız benim ona onun bana nazı geçer... farklı şehirlerde olduğumuz için daha çok özlüyorum ve gördüğümüzde daha çok sarılıp hasret gideriyoruz... eşinizle örnek verdiğiniz kişi öyledir muhtemelen... bunu kıskanmanız normal değil bence... kuzenimin söz gecesi beni hep yanına çağırıyordu gel buraya otur diye ben çekiniyordum kız sözlenmiş yok siz yan yana oturun ben burda otururum diyordum gelin yok olmaz geç sen diyordu.. kıskanmak gibi birşey yok... kardeş sayılırız sonuçta... sizde kendinizi biraz rahatlatın...

önce genel bir fikrimi söyleyeyim.

Seven kıskanır diye bir şey yoktur, kıskançlık hastalıklı bir ruh halidir. Az yada çok yoktur kıskançlık, kıskançlıktır.

Kıskanç insanın ya kendine güveni yoktur yada karşısındakine.

Ve kıskanan ne kadar kıskanırsa kıskansın birşey değiştirebilir mi ? Hayır

Sadece kendini ve etrafını huzursuz eder.

Ve bir çok insanda inanır genelde seven kıskanır hikayesine, seven kıskanmaz güvenir.

Sevdiğine güvenmiyorsa niçin onladır, güveniyorsa niçin kıskanır gibi bir döngü vardır.

Nazgül arkadaşıma gelince, sen nekadar kendini yesende iş olacağa varır o yüzden ne kendini ne eşini huzursuz et.

Bu kıskançlığın altında eşinizin hareketleri ya da yaptığı bir şey yatmıyorsa arkadaşım bizden değil profosyenel birinden bir psikolagdan yardım almalısınız .böyle hayat geçmez.

Erkek arkadaşımla bir benzin istasyonun marketine girdik. Satışçı kız dikkatli dikkatli sevgilime ve bana bakmaya başladı. Çok dikkatli bakıyordu ve de aynı zamanda sevgilimi süzüyordu.

Çok rahatsız oldum. Kıskandım. Nedense böyle durumlarda ben de bayanlara dikkatli dikkatli bakarım.

Birden kız döndü dediki: " Çok yakışmışsınız birbirinize. Allah mesut etsin sizi... "

Ben: " Teşekkürler, yakında eşim olacak, dedim "

bu şekilde sohbet devam etti.

Ben de kıskançlık krizleri yaşıyorum zaman zaman. Piskolojik olark kendi iç dünyamda bunu yenme çabalarına girdim. Ve inan herşey daha huzurlu gidiyor şu an..

kıskançlık sanırım gerçekten bir tür kompleks.. Benim komplekslerim olduğu için kıskanıyorum....

bunu kendimize itiraf edip değişmeliyiz..a.s

ne demek bakışlara karşılık verio nasıl yani hemde sizin yanınızda :1shok:

kiz brad pitte mi benziyor esin kiskanma bu kadar sonunda ortada kiskanacak bir es birakmazsin adami boga boga her insan kende aurasini isigini yansitir cevreye boscver sagina soluna kayitsiz erkek varmi varsada kordur zaten sen kendinden emin ol o seni sevmis gonlu sana kaymis seninle evlenmis o nisanli kizda dahil herkez avcunu yalamis oturmus yerine birincide sensin sampiyonda sen bosver kendini kucultme hastalikli kadini saplantili kadini oynama kendinden emin basini dik tut o seni kiskansin ici ezilsin

Bi insana sakın yapma sakın etme dersen onun kafasına bunu bilinçli sokmuş olursun
Bırak o seni seviyor seninle evlenmiş başkasında gözü olsaydı başkasına bakardı bazen ben bile bayanlara bakıyorum kimisi çok güzel oluyor kimisi açık giyiniyor ama bakma var bakma var tabi
Bence abartıyorsun gibi geldi tatlım ve okurken dedim ki İYİ Kİ ERKEK OLMAMIŞSIN erkek olsaydın eşini türbana sokardın evden çıkarmazdın galiba

ben sadece sana şunu söyleyim sen elinden geleni yap gerekirse sokağa çıkarma eğer yapacağı varsa bigün yapar yine madem eşine güvenmiyorsun neden evlendin güven olmadan evlilik olmaz ki bi ömür nası geçer böyle o baktı oraya gitmem kız var buraya gitmem kızlar bakar olan sana olacak
adam yatarken senin yanında mı seni seviyormu soyadını vermiş benimsemiş mi seni?? gerisi hikaye sürekli bu triplere girersen oda sende bi süre sonra sıkılırsınız evliliğiniz yıpranır
hatta bana güvenmiyorsun der soğur bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…