Şampuan ve Saç Kremleri Arkadalar yardm; hem kaln telli, hem gr, hem de dalgal salar olanlar...

Benim de saçlarım kalın telli gür ve dalgalı. Uzayınca şekli çok bozuluyo ama. Katı azalıyo o zaman da daha çok kabarıyo. Düzelteyim diye yine kestiriyorm omzumda oluyo ama baya uzatmak istiyorm olmuyo. :1no2: Daha yeni kestirdim katlı çok beğeniyorm. :1rolleyes: Yıkadıktan sonra dipleri üşümesin diye biraz kurutmaya çalışıyorm ama nemli bırakıyorm yine de sonra kıvırarak tokalıyorm. Sabah çok güzel şekil almış oluyo hatta özel bi günde böyle yaptım özel bişeyler yaptırmışım sandılar a.s.

cnm gliss saç bakım kremleri gerçketen çok ii bn düzenli kullanıorum çok memnnum annemde kullanmaya başladı bnden sona o da çok memnun kaldı. bidekıwırcık weeya dalgalı saçı kurutmak çok da ii olmuo elektrikleniyo bnde ya kendi halinde kurumaya bırakırım yada örüp diplerini kuruturum bazende yastığa dağıtıp yatıorum gece uymak zor oluo aama sabana saçlarım süpper oluo. jöle briyantin fln sadece saçı kirletio bn hç sewmiorum bnde gliss sıvı saç kremi kullanıorum o çok ii gelioo

Glissi bana da çok önerdiler ama malesef hiç yaramadı, ayrıca şampuanının kokusunu da çok rahatsız edici buldum ben. Hiç sevmedim. İyice sertleştirdi saçımı, sonra ne sürsem açılmıyor mubarek mısır püsküllerim mafoldumben

kızlar peki saçların dalgalarını şekle sokabilmek için bişey biliyo musunuz
ön tarafları gayet güzel ama arkası elinle yumak yapmışsın da atmışsın gibi yaa
tarasam elektriklencek
napabilirim?:ecrin_bebek:

benim saçlarım çok kıvırcık deil ama bi garip. düz değil kıvırcık deil arada kabarık bişey. ben bazen örüyorum çok hafif nemliyken sabah açıyorum hem dalgası çok güzel oluyo hemde kabarmıyo.

Benim ki de öyleydi, bu tarz saçlar uzattıkça düzleşir. Kısayken ben de ya kıvırcık olsa yada düz diyordum ama şimdi uzatıım ve artık düzleştiler.

Gliss Şampuan ve saç kremi ( Asia Beauty Kuru, Asi ve Yıpranmış Saçlar İçin ) bende oldukça olumlu sonuç verdi. Mucizevi bir değişim değil ama şimdiye kadar kullandığım ürünlerin hepsinden de iyi. Oldukça parlak yumuşak ve güzel dalgalar yapıyor. Şimdi de durulanmayan kremini alacağım aynısının. Denemeye değer,fiyatı da çok değil

ya LÜTFEN biriniz bir şey önersin saçlarım o kadar kabarık ki hem de gür dalgalı. Bıktım artık. kabarık gezmekten bıktım. hertürlü şeyi denedim yok krem yok jole ama olmuyor. pahalıya kaçamıyorum doğal bir yöntem bilen varmı kısa sürede düzelcek birşwy lütfen cevap veriiiin !!!1!1

Saçlarım kalın telli gür dalgalı ve kuru. deliriyorum banyodan sonra özellikle saçlarını gürleştirmeye çalışanları hiç anlamıyorum banyodan sonra en az bir iki gün açık gezemiyorum düzleştirici yapsam dahi inmiyor kabarıklık.saçlarımız çok olsun tabiki isterim mesela filmlerde kıvırcık saçları gür parlayan kızlar oluyor çok güzel mesela o şekilde ama benimkiler cadı gibi oluyor zaten boyamaktan yıpranmış sabun denedim menekşe sabunu saça çok güzel bakım yapıyor dediler zeytinyağlıda denedim aynı şekilde.hiç kabarmadı ama çok sert oluyor alıştırmanız lazım sabuna saçınızı.böyle bir saç tipi olunca illa bir yerden vazgeçmeniz gerekiyor işte yumuşaklıktanda vazgeçemedim ben.pantenin boyalı saçlar için köpük kremi mi deniyor ondan sürüyorum banyodan çıkınca.saçlarım çok kuru emiyordu sürdüğümde fazla fazla sürdüm 2 gün boyunca artık çok emmiyor ve parlak gözüküyor kabarıklık ta olmuyor çok sevdim.glissin sıvı saç kremini bende uygulamak istiyorum kırık saç onarıcı olanı yağ gibi duruyor kutuda sarı olan.pembe mi daha iyi sizce omu bi öneriverin :)) birde pantenenin şampuanını kullanan varmı kızlar bu saçtipinde olan nasıl köpüğü iyi gelince hiç denemediğim panteneninde bir sampuanını deniyeyim dedim :))

Bunun için önerisi olan var mııı özellikle yanlarım çok seyrek

merhaba benimde bir ara yanlarda seyrekleşme vardı kuaförüm kerastese'in saç dökülmesine karşı bakım kürleri var onları uyguladı eskiye nazaran çoğaldığını farkettim ki benim kuaförüm önce kerastese ve sonra lorealin profesyonel ürünlerini hep önermiştir bana. şu gerçek gerçekten pahalı kerastese'in bu bakım ürünü dışında bir ürününü denemedim ama lorealin şampuan saç bakım maskesi ve serumu saçı cidden koruyo ve besliyor canlandırıyor

bende aynı saç tipine sahibim ben lorealin saç maskesi ve serumun kullanıyorum biraz pahalı ama gerçekten saçların elektriğini kabarmasını engelliyor

Arkadaşlar arkadaşım omega plus argan oil kullanarak 5 cm yakın saçını uzatmış ayrıca inanılmaz kontrolü güç olan kalın telli saçlarada yumuşaklık veriyormuş

canım bence fön çekme işine hiç girme. saçlarını mahveder. önce güzel olur seversin falan ama sonra yıpratmaya başlar uçlarını mahveder bence doğal yöntemler saç bakım kürleri falan kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…