ben de aynı dertten şikayetçiyim. eşim önceden saçlarıma kat veriyordu düz olmaz ben sevmiyorum diye. baktım çok kabarıyor ısrarla kat vermeden düz kestirmeye çalışıyorum. önler arkaya göre daha kısa. kat çok kabarık yapıyor. zaten sürekli saçımı topluyorum. ben de krem jöle köpük biryantin eşimin getirdiği ürünleri kullandım sonuç aynı. fön bile zor çekiliyor bana. saçalrıma gliss şampuan iyi geldi. şampuan+saç kremi yapıp banyodan sonra durulanmayan spreyini sıkıyorum. saçlarımı kurutmadığım zaman hiç kabarmıyor. sabahları şekle sokacak vaktim olmadığından topluyorum. eskiden çok jöle sürerdim glisten sonra artık kullanmıyorum. sadece topladığımda kısa saçları yatıştırmak için kullanıyorum. glisin bakım maskeleri var onu da kullanacağım
saç kurutma makinası kullanmayın ve yatarken ya toplayıp yatın ya da örün saçlarınızı.
Bunun için önerisi olan var mıııözellikle yanlarım çok seyrek
Saçlarım kalın telli gür dalgalı ve kuru. deliriyorum banyodan sonra özellikle saçlarını gürleştirmeye çalışanları hiç anlamıyorum banyodan sonra en az bir iki gün açık gezemiyorum düzleştirici yapsam dahi inmiyor kabarıklık.saçlarımız çok olsun tabiki isterim mesela filmlerde kıvırcık saçları gür parlayan kızlar oluyor çok güzel mesela o şekilde ama benimkiler cadı gibi oluyor zaten boyamaktan yıpranmışsabun denedim menekşe sabunu saça çok güzel bakım yapıyor dediler zeytinyağlıda denedim aynı şekilde.hiç kabarmadı ama çok sert oluyor alıştırmanız lazım sabuna saçınızı.böyle bir saç tipi olunca illa bir yerden vazgeçmeniz gerekiyor işte yumuşaklıktanda vazgeçemedim ben.pantenin boyalı saçlar için köpük kremi mi deniyor ondan sürüyorum banyodan çıkınca.saçlarım çok kuru emiyordu sürdüğümde fazla fazla sürdüm 2 gün boyunca artık çok emmiyor ve parlak gözüküyor kabarıklık ta olmuyor çok sevdim.glissin sıvı saç kremini bende uygulamak istiyorum kırık saç onarıcı olanı yağ gibi duruyor kutuda sarı olan.pembe mi daha iyi sizce omu bi öneriverin :)) birde pantenenin şampuanını kullanan varmı kızlar bu saçtipinde olan nasıl köpüğü iyi gelince hiç denemediğim panteneninde bir sampuanını deniyeyim dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?