Arkadan Konuşulan Dedikodular

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Kizlar herkese iyi aksamlar konu yine bir is yeri sıkintısı ama benim konum degil bir arkadasim anlatti ve konu olarak acmami istedi kiramaadim

Arkadasimin is yerinde yasi buyuk bi abi varmis anlattigi kadariyla sıcak pozitif herkesle konusan biriymis arkadasimlada konusuyormus arkadasimda herkesle konustugu gibi onunlada konusuyormus ama is yerinde o kisiyle arasinda iliski var gibi bir dedikodu yapilmis (Tam olarak emin ddgiliz) cunku birinin imali cumleler kurmasindan boyle oldugunu dusunuyor

Arkadasim cok uzulmus babam yasinda adam evli barkli ne isim var ya herkes dogru oldugunu dusunuyorsa diye kafaya takmis hatta is yerindeki bi kiz o kisiyle arkadasimin tvatsap cevrim ici saatlerine falan bakiyormus

Daha oncede arkadasimin basindan nisan soz falan gecmemesine ragmen nisan atmis gibi dedikodular cikarmislar

Arkadasimda kimse yuzume karsi birsey demiyor ki acik acik kendimi savunayim diyor herkes bi imali bakislar cumleler falan kullaniyormus ben kendimi nasil aklarim diyor.

Valla sallamasın
Ama benden tavsiye yok abi yok amca deyip özellikle iş yerinde bir erkekle samimi olmasın sonra başı ağırır
Arkadasimin oyle biri olmadigini bildigimden bu konuyu actim oyle bi durum olsa zaten konuyu acmazdim zaten oyle olsa ne diye burda konu acmami istesin zaten insanlar oyle davrandikca oda araya mesafe koymus zaten belirttim dedikoduculukta cok farkli boyutta insablar en son unide erkek arkadasi olmus bir kiza nisan atmis diye arkasindan dedikodu cikarnislar

Evet erkeklerle samimiyetin dozunu iyi ayarlamak gerek hele ki iş yerindeyse.Öyle espiriler kahkahalar çok samimi muhabbetler havada uçuşuyorsa böyle dedikodu malzemesi olurlar.Arkadaşının tek yapması gerekn ciddiyetini takınması
Arkadasim herkesle samimi oldugu icin konusmakta sıkınti olmadigini dusunmus ama durum boyle olunca araya mesafe koymus fakat babam yasinda adamla adimi cikarmislarsa diye uzulmus

Arkadasimin oyle biri olmadigini bildigimden bu konuyu actim oyle bi durum olsa zaten konuyu acmazdim zaten oyle olsa ne diye burda konu acmami istesin zaten insanlar oyle davrandikca oda araya mesafe koymus zaten belirttim dedikoduculukta cok farkli boyutta insablar en son unide erkek arkadasi olmus bir kiza nisan atmis diye arkasindan dedikodu cikarnislar
Ben arkadaşının samimiyetine inanıyorum iyi niyetli biri
Ama adamlara güven yok hayatım bu devirde
Kızım yaşında falan dinlemiyorlar yani
Ne olur ne olmaz
Samimi olmasın yine de

İmalı konuşan kişiye arkadaşınız hayırdır nedir bu imalı laflar diye sorsun. Alacağı cevaba göre davransın. İş yerinde de kimseyle çok samimi olmasın.

Kizlar herkese iyi aksamlar konu yine bir is yeri sıkintısı ama benim konum degil bir arkadasim anlatti ve konu olarak acmami istedi kiramaadim

Arkadasimin is yerinde yasi buyuk bi abi varmis anlattigi kadariyla sıcak pozitif herkesle konusan biriymis arkadasimlada konusuyormus arkadasimda herkesle konustugu gibi onunlada konusuyormus ama is yerinde o kisiyle arasinda iliski var gibi bir dedikodu yapilmis (Tam olarak emin ddgiliz) cunku birinin imali cumleler kurmasindan boyle oldugunu dusunuyor

Arkadasim cok uzulmus babam yasinda adam evli barkli ne isim var ya herkes dogru oldugunu dusunuyorsa diye kafaya takmis hatta is yerindeki bi kiz o kisiyle arkadasimin tvatsap cevrim ici saatlerine falan bakiyormus

Daha oncede arkadasimin basindan nisan soz falan gecmemesine ragmen nisan atmis gibi dedikodular cikarmislar

Arkadasimda kimse yuzume karsi birsey demiyor ki acik acik kendimi savunayim diyor herkes bi imali bakislar cumleler falan kullaniyormus ben kendimi nasil aklarim diyor.
Aralarında birşey yoksa kendini aklamasina da gerek yoktur benim düşüncemde herkes yaptığı dedikoduya kalsın

Iste bu sekildede insanlar ya dogruysa doye dusunebilir
Zaten bı acik verirlerse arkadaşına konuşma sırası gelir seviyesiz insanlar demek ki de yüzüne konusamiyorlar ayrıca herkesin dediği gibi abilere amcalara güvenmesin mesafesini korusun bütün iş arkadaşları ile

Arkadaşınızın işyerindeki başka kız, arkadaşınızın ve adamın Whatsupp ta çevrimiçi oldukları saate bakmayı niye görev edinmiş ki, ona ne yani, belki de adamda onun gözü var arkadaşınıza çamur atıyor

Back
X