• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas aranıyor!!!!!!!

slmmm bende yeni evliyiim bütün gün duvarlar bana bakıyo ben duvarlara :)) 25 yasındayım, bebişim yokk,inşallah olur:9:

Ayol bebişte olsa bi dert olmasa bi dert ama benim için daha çooookkk erken allah kolaylık versin size :1::52:

İyi akşamlarr bende yalnızlık cekenlerdenim 22 yaşındayım yurtdışında yasıyorum evden cıktıgım yokkk :) yasak :))

Yok evli değilim canım 2 yıldır sevgilimle yaşıyorum ama evli gibiyiz artık evlenin diyolar bende kaçıyorum hep Anadolu yakasındayım ben beylerbeyi bilirsin köprünün altı hemen Zeytinburnu'nda büyüdüğünü okudum çok karışmış oralar eskisi gibi değil geçen gittim işim çıktı bin pişman oldum adım atıcak yer yok 58. de :19:

bilirim beylerbeyini hakkinda hayirlisi ne ise o olsun kiz ayip evlen cabuk namahrem :-))))) dikkat ettinmi cogunluk hep 22 yasinda arkadaslar valla 22 yasinda arkadas ariyorum yazsaydim bukadr denk gelmezdi bide yurt disinda yasayan arkadas niye yasak kiz cikman kim izin vermiyo..?

bilirim beylerbeyini hakkinda hayirlisi ne ise o olsun kiz ayip evlen cabuk namahrem :-))))) dikkat ettinmi cogunluk hep 22 yasinda arkadaslar valla 22 yasinda arkadas ariyorum yazsaydim bukadr denk gelmezdi bide yurt disinda yasayan arkadas niye yasak kiz cikman kim izin vermiyo..?

Yok şekerim ya sonsuza kadar beraber yaşayabilirim onunla ama prosödür icabi evlenmeyi istemiyorum çocuk düşünürsek ilerde belki okadar sıkıyolar ki bizimkinin ablası geldi adanadan bize iş iyice ciddiye gidiyo napcam bilmiyorum :( evet baya denk gelmiş 22 ler uğurlu sayınmı yoksa :52::52:

Back
X