- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Haberli gitmekten hoşlanıyorum değilde arıyorum normalde pek evde olmuyor Bn hep evdeyim çat kapı gelsin sorun değil ama hiç buyur etmemesi gelicem deyipte o akşam tepsiyi alırken gel tabi dememesi kırıyor insanı bu zamana kadar hep arkadaşlığımız bozulmasın diye alttan aldım ama evet artık arkadaşlığı bitirmeyi düşünüyorum.Çok küçük yaşlardan beri tanıdığınız insanın huyuna suyuna göre davranabilirsiniz. Uzun yıllardır arkadaşlık yaptığınıza göre, onu öyle olduğu gibi kabul etmeniz lazım. Siz çat kapı gidilmesinden rahatsız olmuyorsunuzdur, ona göre davranıyordur. Siz gideceğiniz yere haberli gitmekten hoşlanıyorsunuz demek, ona göre hareket ediyorsunuz. Herkes sizin benzeriniz değil ki, ne yapıyorsanız aynısı yapmasını bekleyesiniz. O kadar gözünüze batıyorsa arkadaşlığınızı kesin.
Bence arkadaşınız sandığınız kişi sizden sizde ondan aslında hoşlanmıyorsunuz ya da birbirinizde kaldıramadığınız davranışlarınız var mesafe koysanız iyi olur . Arkadaşlık beklentisini de en aza indirin ki birşeyler umarak kırılmayınÇok küçük yaşlardan beri bir arkadaşım var genelde oturup konuştuğumuzda iyi anlaşıyoruz ama bazı tavırları var ki beni çok soğutuyor ve kırıyor bize çok yakın oturuyor geçen hafta mesaj attı küçük boy fırın tepsisi var mı sizde diye sordu evet var dedim poğaça yapıcakmış bende şaka yaptım sen hamur işi yaparmıydın zehirlemeyesin insanları dedim gülücük emojisi koydum aa benim evimde tuzlum, tatlım hiç eksik olmaz ben herşeyi yaparım yazmış bende aa hiç söylemedin ki hiç dedin mi dur arkadaşımı çağırayımda yesin :)) yazdım çağırsam sanki geliceksin dedi bende tmm hadi yap gelicem ne zaman yapıcan yazdım mesajı gördü ama cevap vermedi 10 dakika sonra geldi actım kapıyı gel dedim hani ver dedi tepsiyi aldı gitti insan gelicem ne zaman kapıcaksın diyen insanı hiç istemese bile yarım ağızla gel tabi der bence yada bn fazla alınganım normalde de hiç buyur etmez ben evde misin sana gelicem demeden gel demiyor her zaman gitmiyorum zaten ayda 1 kere gidiyorumdur en fazla telefonda mesajlaşıyoruz saatlerce yan binada oturuyor ya sen gel ya ben geleyim ama hep davet eden benim o istediğinde çat kapı geliyor bir kerede ona evde misin sana çıkıcam diye msj attım tmm gel yazdı ama sonra bir haber alınca apar topar başka bir yere gittik ve ben ona gelemiceğim diye haber veremedim gece 1 buçukta aradı bağırıyor ndn gelmedin bekledim seni boşuna Fatmaya gidicektim gidemedim senin yüzünden bütün gece evde oturdum diyor anlattım ne olduğunu tamam öyleyse bile demedi kendisi avon ürünleri satıyor ben almak istemedim param yok diye al ödeme günüme daha var o zaman verirsin dedi bende aldım 3 gün sonra neyleym seni bekliyorum bnm ödeme günüm geldi bak benimde param yok ki senin eksikliğini vereyim diye bir mesaj her gün çarşıda alışveriş yapıyor ama parası yokmuş, aldığımda bir tarak parasını istemesi normal ama öyle sert konuşması beni kırıyor bende mesaj attım ona aylığım hafta içi çıkıcak hemen getircem şimdi param olsa ben zaten getir demeni beklemem hemen öderim dedim bunuda gördü ama cvp vermedi yarın getirip parasını vericem onunla yüz yüze gelmek bile istemiyorum seslenip, uzatıp parasını hiç konuşmadan çıkmayı düşünüyorum sizce Bn artık bu arkadaşıma nasıl bir tavır sergilemeliyim.
Çok yakınımın 22 yasında oğlu öldü onu sakinleştirmeye çalışırken elim telefona gitmedi maalesef haber veremedim gelemiyorum diye Bn aramızda samimiyete güvenerek saka yaptım ona bnada yap demedim ne zaman yapıcaksın gelicem dedim gel deseydi zaten tepsiyi Bn getirecektim.Asıl sızın gıbı arkadas olmaz.
Hamur ısı yapar veya yapmaz. Tepsi ıstemıs verin gitsin, sorguya cekmek niye?
Becerıksızsın sen cumlesını sakayla karisik söylemissiniz, kadın salak mı anladı tabi laf soktugunuzu. Laf sokup sonuna gulen emojı koyan tipler bana hep korkak ve kiskanc gelmistir.
Ev ahalisi zehirlenmesin komik bir saka degıl.
Hadi bana da yap diyip ne zaman geleyim demenız de tuy dıkmıs.
Arkadasınızın tek sucu gelip sizden tepsiyi almak olmus, ben olsam kagıtta yapar almazdım o tepsiyi.
Bı de bir insana sana gelıcem dıyıp gıtmeyeceksenız haber verirsiniz. Sızı beklemesin diye.
Saygı da duymuyorsunuz kadına.
Dedıgım gıbı size saka gelen ona gelmemis ki bı cok kısıye gelmemis. Demek ki cokta saka gibi degıl.Çok yakınımın 22 yasında oğlu öldü onu sakinleştirmeye çalışırken elim telefona gitmedi maalesef haber veremedim gelemiyorum diye Bn aramızda samimiyete güvenerek saka yaptım ona bnada yap demedim ne zaman yapıcaksın gelicem dedim gel deseydi zaten tepsiyi Bn getirecektim.
Çok yakınımın 22 yasında oğlu öldü onu sakinleştirmeye çalışırken elim telefona gitmedi maalesef haber veremedim gelemiyorum diye Bn aramızda samimiyete güvenerek saka yaptım ona bnada yap demedim ne zaman yapıcaksın gelicem dedim gel deseydi zaten tepsiyi Bn getiricektim.
olabilir yanlış anlamıştır belki ama Bn gerçekten saka yaptım haber verme kısmınada gelirsek bende o gece şoka girdim inanamadım vefat ettiğine ona gidiceğimi bile unuttum.Dedıgım gıbı size saka gelen ona gelmemis ki bı cok kısıye gelmemis. Demek ki cokta saka gibi degıl.
Eliniz telefona o an gıtmedıyse aksam arayabilirdınız hem dertlesırdınız de.
Bazen bize komik gelen seyler karsı tarafa gelmeyebilir.
Sonra zaten telefon etti demıssınız gidememe mevzusunu anlatınca anlayıs göstermiştir.olabilir yanlış anlamıştır belki ama Bn gerçekten saka yaptım haber verme kısmınada gelirsek bende o gece şoka girdim inanamadım vefat ettiğine ona gidiceğimi bile unuttum.
Bencede tam olarak buBence arkadaşınız sandığınız kişi sizden sizde ondan aslında hoşlanmıyorsunuz ya da birbirinizde kaldıramadığınız davranışlarınız var mesafe koysanız iyi olur . Arkadaşlık beklentisini de en aza indirin ki birşeyler umarak kırılmayın
Yok ama bu anlattıklarım hepsi çok farklı zamanlarda oldu neyse olabilir belkide Bn istemeyerek yanlış konuştum bileme değilde Bnde ona kırıldım sadece pogaca konusu değil sorun sagolun bu arada .Sonra zaten telefon etti demıssınız gidememe mevzusunu anlatınca anlayıs göstermiştir.
Size öfkeli veya sınırlı oldugunu sanmiyorum yoksa tepsiyi almazdı, ben almazdım.
Bence sizde bosuna bılenmeyın kadına. Alınacağı sakalar yapmayın.
Basınız sagolsun bu arada
Herkes bir tepsiye takmış Bn herhalde sadece oraya pogaca konusunu yazdım bnmde kırıldığım yönleri var ama Bn hep sakin davrandım ona karşı Bn bir saka yaptım yanlış anlaşıldı olabilir doğrudur peki onun bana karşı tutumları ne kadar dogru bilinmez.Zehirlemeyesin insanları ahahahaha tarzı mizah şovlar insanı bayıyor ve belli bir yaştan sonra da tahammül edilmiyor gerçekten. Tepsi istemiş verin gitsin yani liseli muhabbetleri çevirmeye ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?