Arkadaş böyle mi olur?

Cok ozur dilerim mesajinizin tumunu okumadim cok itici oldu.ben olsam o tepsiyi almaya gelmezdim.(aslinda tepsi bile istemezdim ya neyse)

hayır herkes sakaya takmadı bıze ne sızın sakanızdan :) sız sordunuz bız yanlıs gordugumuz neyse onu soyledık herkes aynı seyı dıle getırıyorsa hepımız yanılıyor olamayız degıl mı
sızınkı saka degıl laf sokma olmus bozulması normal
sızde arkadassınız madem suna kırıldım nıye demıyorsunuz ozaman 3 farklı seye kırıldım sustum dıyorsunuz suna kırıldım deseydınız gecerdı

Aradaki samimiyet boyutuna göre değişir bence , çok samimi olduğum arkadaşımla birbirimizi yerden yere de vururuz yeri gelir göklere de çıkartırız . Ama söylediğim gibi siz çok samimi arkadaş olduğunuzu düşünüyorsunuzdur karşıdaki öyle düşünmüyordur o zaman bir şey diyemem. Ben de çok alıngan bir insanım ama bu tarz herkese yapılan şaka ya da alınmam canım biraz saçma geldi. ve avon yaptığım zamanlarda oldu arkadaşlarıma hep geliş fiyatına verirdim veya parası yok daha sonra verecek hallederdim bir şekilde sorun çıkmazdı. İşte ne kadar durumu iyi onu da bilemediğimden yorum yapamayacağım.

E kadın haklı. Gelicem demişsiniz gitmemişsiniz haber bile vermemişsiniz başınıza önemli bir olay gelmiş olabilir ama o bunu nerden bilsin müneccim mi? Avon konusunda da arkadaşsınız diye parasını hemen almamış sonra alayım demiş günü gelince de istemiş gayet normal. Hem şaka yapacak kadar samimiyseniz çat kapı gidecek kadar da samimiyetiniz vardır o size çıkıp geliyormuş siz kendiniz gitmiyorsanız ne yapsın davetiye mi yollasın?

Bn olayı bastan anlatmak istedim :) 3

ya bana biraz siz haksızsınız gibi geldi.nasıl ki kargocular gelicez diye mesaj atıp bizi eve hapsediyorlarsa bütün gün siz de aynısını ona yapmışsınız.en azından bir mesaj atmak çok da zor değil.tepsi meselesinde de üst üste baya laf çarpmışsınız.herkes şakayı kaldırsa bile her zaman kaldıramayabilir şaka yaptıysanız da.ki bu kadar üst üste bunları yazmak bana da şaka gibi gelmezdi.

Anlattım neden bagırıyor niye gelmedin diye sakince arayıp diye bilir bişey mi oldu diye kendi anlamasını beklemedim zaten herhalde müneccim değil aylıkla geçirdiğimi biliyor onuda sert bir tavırla değilde ödeme günü geldi verebilicen mi diye sorardı insan en azından kırmadan

ama sizin tepsi mevzusu gibi belki de o da aslında para mevzusunu sert üslupla yazmadı samimiyetten onu yazdı, ki bana sert gelmedi yazdığı , siz alındınız.3 gün geçmiş demekki hatırlatmak istemiş.

Bnde zaten aramızda ki samimiyete güvenerek saka yaptım ama değilmişik demek bırak geliş fiyatını kuruşlara kadar alıyor

ama sizin tepsi mevzusu gibi belki de o da aslında para mevzusunu sert üslupla yazmadı samimiyetten onu yazdı, ki bana sert gelmedi yazdığı , siz alındınız.3 gün geçmiş demekki hatırlatmak istemiş.
Ama söyledim alırken ayın 6 sında aylığım çıkıcak şuan param yok diye tmm olsun al daha çok var ödeme günüme dedi çok dediği 3 günmüş

Birinin haniden ölüm haberini alınca o bir mesajı atmayı unutuyor insan maalesef şaka konusu doğru olabilir ama ben yılların verdiği samimiyete güvenerek gerçekten şaka yapmak istedim yabancı olsa zaten banane diyaloga bile girmem

ya doğrudur ama işte herkes her zaman kaldırmıyor bir de mesajla şaka her zaman karşıya geçmiyo.benim de başıma o şaka mevzusu geldi stresli anımda yapıldı ve huyumdur ağzıma geleni saydım bende terslenip.gereksiz huzursuzluk çıktı kaç ay.

Ama söyledim alırken ayın 6 sında aylığım çıkıcak şuan param yok diye tmm olsun al daha çok var ödeme günüme dedi çok dediği 3 günmüş
aklında öyle kalmıştır , tarihler karışmıştır belki mesela bende k. kartım için ay daha çok var ekstreye deyipte ertesi gün şak diye ekstre gelince aklım başıma geldiği çok oluyor.

arkadaşım bana "aa sen yaparmıydın öyle şeyler, zehirleme ev ahalisini" dese, üstüne birde gülse ne cevap verirdim ne tepsi falan alırdım. Asıl alınması gereken o. Üstelik kendi kendinizi davet ettiröeye çalışmışsınız ama belki sizi o an istemiyordur belki farklı planı vardır.

Ben burcunuzu merak ettim.

Bencede tam olarak bu
Kimse kimseyi her yönüyle beğenmiyor. Katlanıyoruz genelde. Çok iyi anlaştığımız insanlarda oluyor ama nadir. Özellikle belli bir yaştan sonra çocuksu masumiyet gidiyor. Şu konuda sizin de hatanız var onunda. Katlanamıyorsanız zaten devam etmez.

Dostluklarda çok fazla emek istiyor. Arkadaşınıza kırıldığınız noktaları yüz yüze konuşmanızı ve çözmenizi tavsiye ederim. Trip atarak bir arkadaşlığı bozmayın bence. Sevginiz de varsa sizin de yapıcı olmanız gerekiyor.

Peki o zaman ben istemeyerek kırmışım onunda bütün kırıcı sert konuşmalarını hak etmişim demek ki çok daha öncesi ona böyle saka yapıcağımı hissetmiş olmalı kendimi davettirmek istedim çünkü normalde hiç buyur etmeyen beri sana gelicem demeden gel demiyor kendi çat kapı geliyor ama belki bnmde Planım var ama hiç gelicem dediğinde tepkisiz kalmadım

Bn maalesef onda bir arkadaşlık görmüyorum o öyle biri işte neyse diye geçiştirdim hep bir değil iki değil burda herşeyi yazamıyorum ona gittiğimde bile ama Bn x kişisine cıkıcaktım deyip beni otururken kaldırdığı bile oldu Bn her defasında hadi neyse deyip boşverdim ama gel gör ki Bnm yaptıgım bir saka kırılıcağını düşünemedim olay oldu herkes doğru bir ben yanlış kalmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…