- Emoji Skoru
- 5.429
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
o zaman belki de sandığınız kadar samimi değilsinizdir. Ben mesela evime çat kapı gelinmesinden hiç hoşlanmam, sonuçta insan hali bazen bazı gün hiçkimseyi görmek istemiyoruz. Sizi bir kere bile davet etmemisse sizde tavrınızı koyacaktınız.Peki o zaman ben istemeyerek kırmışım onunda bütün kırıcı sert konuşmalarını hak etmişim demek ki çok daha öncesi ona böyle saka yapıcağımı hissetmiş olmalı kendimi davettirmek istedim çünkü normalde hiç buyur etmeyen beri sana gelicem demeden gel demiyor kendi çat kapı geliyor ama belki bnmde Planım var ama hiç gelicem dediğinde tepkisiz kalmadım
Bn maalesef onda bir arkadaşlık görmüyorum o öyle biri işte neyse diye geçiştirdim hep bir değil iki değil burda herşeyi yazamıyorum ona gittiğimde bile ama Bn x kişisine cıkıcaktım deyip beni otururken kaldırdığı bile oldu Bn her defasında hadi neyse deyip boşverdim ama gel gör ki Bnm yaptıgım bir saka kırılıcağını düşünemedim olay oldu herkes doğru bir ben yanlış kalmışım.
Evet doğru ben en baştan hata yaptım çocuklukta başlayan arkadaşlık yetişkin olunca aynı gitmiyor demek ki olmuyorsa bir yerde bitirmelio zaman belki de sandığınız kadar samimi değilsinizdir. Ben mesela evime çat kapı gelinmesinden hiç hoşlanmam, sonuçta insan hali bazen bazı gün hiçkimseyi görmek istemiyoruz. Sizi bir kere bile davet etmemisse sizde tavrınızı koyacaktınız.
Aktarmadım işte Bn sandım karşımdaki insana nasıl davranırsam oda hatasını anlayıp bana öyle davranır öyle değilmişİşte tüm bu duygu ve düşünceleriniz karşınızdaki insana aktarmalısınız.
KocBen burcunuzu merak ettim.
İçimdeki nerden biliyorsunuz kesinlikle öyle bir düşüncem yok onun annesi çalışan bir kadın çocuk yaşta o taburenin üstüne cıkıp yemek yapıyordu kimsenin zehirlenmiceğine eminimBence sizde gerçek bir arkadaş değilsiniz.
İçimdekileri söyledim söyledim amakoydum
Bumu şaka anlaşınız
Keşkede gelip tepsiyi falan almasaymış sizden