İlk idrarla 10dk içinde belli olduben bi çizgi gördum gormesıne de cok hafıf:)) ınsallah kuruma cızgısı faln degıldır . yarın tekrarla bu testı :))hakkında hayırlısı olsun ^^ ilk ıdrarla yapmamıs mıydın ?
Yarın zaten test günüm bana dua edin nolur bekleyen herkeş bebişlerine kavuşur işşallahPozitif canım hayırlı olsun.. 3. Gün embriyosu olduğu için silik çıkmış sabah ilk idrarla yap hemen çıkar..
Amin canım amin idrar testlerine yüzde 95 güveniyorum ben.. Bende varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor.. İlk pozitifimde 14. Gün hafif belli olmuştu idrarda test günümdu o gün yani silik olması seni endiselendirmesin.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahYarın zaten test günüm bana dua edin nolur bekleyen herkeş bebişlerine kavuşur işşallah
Belli olur benim hic cikmazdi bu cizgi o kadar yaptimL Loriklorik Bu kadar erken belli oluyor mu canım?
Yarını bekleme bugün kanda çıkar canım. Ben 11.gün öğrendim 997 değer ile ikizdiydi diye o erken olabilir. Test günüm 4 Kasımdı, 3 Kasım 4 te hastaneye gittim. O mutluluğu rabbim davada yaşatsın bekleyen herkese
Amin işşallahYarını bekleme bugün kanda çıkar canım. Ben 11.gün öğrendim 997 değer ile ikizdiydi diye o erken olabilir. Test günüm 4 Kasımdı, 3 Kasım 4 te hastaneye gittim. O mutluluğu rabbim davada yaşatsın bekleyen herkese
Kan testin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?