Arkadaş bu nasil bir konu ismi ?

Stres yapma bu kadar. Stres hamile olamamayı çok tetikliyor rahat bırak kendini.. Ama hafif bir çizgi gördüm sanki ne zaman çıktı kaç dk içinde çıktı ?

Ikinci ciZgiyi ben De goruyorum. Beklemek Cok Zordur bilirim ama Keske biraz daha sabretseydin.

Ben de gördüm çizgi. Tekrarlayın hemen elinizde varsa Yine çıkarsa kanla netleştirirsiniz. İnşallah gönlünüze göre olur

ben bi çizgi gördum gormesıne de cok hafıf:)) ınsallah kuruma cızgısı faln degıldır . yarın tekrarla bu testı :))hakkında hayırlısı olsun ^^ ilk ıdrarla yapmamıs mıydın ?

ben gördümm ben gördümmm

Hayalet çizgi ama kasma kendini 1 hafta sonra yine yap yada yarın yap ama ac karnına sabah kalkar kalmaz ilk idrarla yap varsa onda çıkar

Pozitif canım hayırlı olsun.. 3. Gün embriyosu olduğu için silik çıkmış sabah ilk idrarla yap hemen çıkar..

Yarın zaten test günüm bana dua edin nolur bekleyen herkeş bebişlerine kavuşur işşallah
Amin canım amin idrar testlerine yüzde 95 güveniyorum ben.. Bende varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor.. İlk pozitifimde 14. Gün hafif belli olmuştu idrarda test günümdu o gün yani silik olması seni endiselendirmesin.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…