Haklısınız ama bu arkadaşlar yüzünden benim saçlarım döküldü kaşlarım kalmadı bana çok kötü şeyler söylediler. Burası özel okul belki burada da söyler. Hayatım boyunca gttiğim her ortamda dalga konusu oldum. Kendi Kuzenim bile dalga geçtiBaskalari ne der ne dusunur diye dusunme.gelecegin icin en dogru karari al.insanlara kendini nasil hissettirirsen onlar sana oyle davranir unutma.seni onemsemelerini istiyosan once kendin onemse.sadece kendine guven gerisi kendiliginden gelir
Keşke bir önceki konumu okusanız beni daha iyi anlarsınız. Ben anlardım çünkü kırılan bir insan anlar kırılanın halindenDayin hakli bence.
Ozel liseden burs kazaacak kadar kapasiteli bir insansin, dusundugun seye bak: Ben kara miyim, bilmem ne miyim.........tovbe tovbe. Yazdiklarini bir oku kardes, senin zekandaki bir insan hic yakisiyor mu? Baska biri bunlari yazsa sen ne derdin?
Haklısınız ama bu arkadaşlar yüzünden benim saçlarım döküldü kaşlarım kalmadı bana çok kötü şeyler söylediler. Burası özel okul belki burada da söyler. Hayatım boyunca gttiğim her ortamda dalga konusu oldum. Kendi Kuzenim bile dalga geçti[/QU seni çok iyi anlıyorum üzgünüm ama insanlar gerçekten çok kötüöncelikle eski konunu okudum kesinlikle fondaten konusuna girme gerçekten hem yaşna uygun olmaz hemde yapay bir görüntü olur.bence esmer çok güzel insanlar var kafana hiç takma.
seni çok iyi anlıyorum üzgünüm ama insanlar gerçekten çok kötüHaklısınız ama bu arkadaşlar yüzünden benim saçlarım döküldü kaşlarım kalmadı bana çok kötü şeyler söylediler. Burası özel okul belki burada da söyler. Hayatım boyunca gttiğim her ortamda dalga konusu oldum. Kendi Kuzenim bile dalga geçti
Keşke bir önceki konumu okusanız beni daha iyi anlarsınız. Ben anlardım çünkü kırılan bir insan anlar kırılanın halinden
Haklısın teşekkür ederim derslerime çalışırım onu aksatmam ben zaten sadece üzülmek istemiyorum siz bunları söyleyince çok doğru geliyor. Ancak işte üzülüyorumBak kardes, onceki konuna simdi acip baktim.
Ergenlikte tip onemli kabul ediyorum, ama asil onemli olan ne biliyor musunu, iyi bir egitim ve duzgun bir meslek. Simdi boyle yazinca bu ne diyor, zugurt tesellisi mi ne vs vs diyebilirsin ama yemin ederim durum boyle. Tip, renk, kilo vs. hepsi vakit & para ikilisiyle degistirilebilecek seyler, ama bu yaslarinda okuluna cok dikkat etmezsen bunun geri donusu yok. Zaman en degerli sey, akip gidiyor ve geri gelmiyor, egitim/kariyerde yanlis secimler yaparsan yanlis yone suruklenip gidiyorsun.
Genc kizken ben de kendime cok bakmazdim, uzun boylu, zayif & gozluklu oldugum icin insanlar dalga gecerdi. Simdi herkes fizigime, boyuma ozeniyor. Ben ayni benim ama makyaj yapiyorum, guzel giyiniyorum o kadar. Adam gibi bir isin ve paran olursa ayni seyleri sen de yaparsin, seninle dalga gecen kafasizlar dandik islerde calisirken sen CEO bile olursun. Bu insanlari kafana takma, gercekten hicbir onemleri yok.
Esmer olmak kotu bir sey degil ki, bknz Beyonce & Rihanna. Biraz daha buyuyunce Beyonce nin sac rengini, makyajini ornek alirsin mesela.
18e kadar bir bekle derim, universiteye kapagi at, sonra tipini kurcala ne yaparsan yap. Bak ne guzel akilli bir insansin, sacma sapan seylerle vakit oldurme. Sinavlarda rakiplerin hazirlanip test cozerken sen elalemin sozu yuzunden oturup aglayacak misin? Yazik degil mi zamanina ? Ilerde bir gun aptal insanlara sebep ziyanettigin zamana acirsin , yapma bunu kendine.
Keşke ama cevap verdiğiniz için teşekkür ederimseni çok iyi anlıyorum üzgünüm ama insanlar gerçekten çok kötüöncelikle eski konunu okudum kesinlikle fondaten konusuna girme gerçekten hem yaşna uygun olmaz hemde yapay bir görüntü olur.bence esmer çok güzel insanlar var kafana hiç takma.
Haklısın teşekkür ederim derslerime çalışırım onu aksatmam ben zaten sadece üzülmek istemiyorum siz bunları söyleyince çok doğru geliyor. Ancak işte üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?