Arkadaş değil miyiz

Davet ettiklerinde onlar gibi yaparak işim var şuraya gidicm vs vs

Korona konusuna girmeden
Yerinde olsam esnek davranmazdim cagirmaz gitmezdim ama birdaha cagirirsa lafini verirdim

aynı hatayı ben yaptım meselaaa

sen söyle ben ayarlarım , sen müsait oldugunda görüşürüz , heee tamam başka zaman görüşürüz dedim , dedim de dedim

ama kendine yeni arkadaş yaptı , banada terbiyesizlik yaptı ve çıktı hayatımdan ,

artık kimseye o hakkı tanımıyorum ,

Kızlar biz 3 arkadaşız. Bayadır görüşmüyoruz pandemiden dolayı yüzyüze ama sürekli Whatsapptab yazışıyoruz çocuklarımız aynı yaşta hepimizin. Neyse Ayşe ve Gamze isimleri. Ne zaman Gamze’ye gidecek olsak Gamze’nin illa bişeyi çıkıyor örneğin geçen hafta gidecektik annem rahatsızlandı bende dedi ama başka arkadaşını aldı mesela annesi ondayken.(annesi gitti annem size bir sürü şey yaptı hazırlık yaptık vs dedi) Neyse olabilir dedik önemli değil bu hafta görüşürüz.
bu sefer diğer o Ayşe arkadaşım rahatsızlandım ben gelemicem dedi, hemen Gamze’de yazdı bende yataktan çıkamıyorum başım dönüyor. Ne zaman Gamze’ye gitmeye çalışsak aynı pandemi gireli görüşmedik sadece yazın bi kaç düğünde denk geldik, yazında aynısı oldu tam gidecektik ben tatile gidicem kuzenim geldi hastayım bin türlü şey uydurdu.
Şuan Whatsapp grubuna yazıyorlar yazasım gelmiyor çünkü her zaman bi plan yapsak illa olmuyor ben sıkıldım artık ben yazmayacağım zaten görüşelim diye. Gelen hafta da Ayşe’ye kahve içmeye gideyim dedim başka arkadaşıma gidicem dedi.
Ben biraz esnek bi insanım ama insanların gözünde böyle hani ağır bi duruş olur ya tarif edemedim burdan öyle biri olmak istiyorum ki beni kolay kolay ekmesinler
Onu nasıl yapabilirim

gamze pandemiden dolayı görüşmek istemiyor olabilir mi?

Hepimiz covid geçirdik , Gamze’ye hiç gidilmiyor çünkü kendi çağırıyor sonrada ekiyor

Cagiriyor mu cagirmak zorunda mi kaliyor?
Istemiyor demek ki, pandemide isabetli de bir karar.
Belki depresyonda, belki ikramlik bir seyi yok, belki bir sorunu var. Gercekten dostsaniz yazismayin, arayin sorun. Arkadasim bize acamadigin bir sıkıntın var gibi hissediyorum paylasmak ister misin diye

ya sizinle gerçekten görüşmek istemiyorlar ama söyleyemiyorlar
ya pandemiden dolayu görüşmek istemeyip sizin bu rahat haliniz karşısında söylemiyorlar
ya sizin kadar önemsemiyorlar, rahatlar, kırılacak bir şey gibi görmüyorlar

Ben de öyle düşündüm ama o zaman neden davet edip sonra bir bahane bulup.iptal ediyor? Bastan çağırmasın :)

acaba merve ve ayşe konuyu sallamıyor ama gamze geriliyorsa ve ben pandemi dolayısıyla görüşmek istemiyorum diyemiyorsa. Niye diyemiyor bilmiyorum ama.
ay bilmiyorum hepsi de geçirmiş.
Pandemiyi en sallamayan insan benim sanıyordum. Düşündüm de bi tek annemi görüyorum 🤣🤣

Acık acık bunlari soyleyecek samimiyet olmasi lazim ama? Soylemediginiz sürece anlamaz ve bu daha da birikerek icinizde bir donem sonra komple uzaklaştirir sizi.

acaba merve ve ayşe konuyu sallamıyor ama gamze geriliyorsa ve ben pandemi dolayısıyla görüşmek istemiyorum diyemiyorsa. Niye diyemiyor bilmiyorum ama.
ay bilmiyorum hepsi de geçirmiş.
Pandemiyi en sallamayan insan benim sanıyordum. Düşündüm de bi tek annemi görüyorum 🤣🤣
Ahahah benim annem de gorusemedik.der komşuları ile en fazla 10 gun uzak dururlar😐 ben neredeyse 1 yildir evdeyim bugun kar kış demedim mecbur eczaneye gittim ilacim.kalmadi diye millet sokaklarda üstelik maske takan da tek tük, şaştım kaldim.ben cift maske ile bile korkarken üstelik 🤔
Bu arada gamze görüşmek isteniyorsa pandemiden dolayi, bunu açıkça soyleyebilir ben en yakın arkadasimdan komsuma, is arkadasima herkese acikca diyorum misafir agirlayamam diye. Sonuçta olaganustu bir durum, insan sağlığı soz konusu, basta kişi kendi sağlığını düşünür.
Ben konuyu anlayamadım

Hepimiz covid geçirdik , Gamze’ye hiç gidilmiyor çünkü kendi çağırıyor sonrada ekiyor
Gamzenin evi müsait değildir belki kendi kafasına göre. Utanıyordur gerçek sebebi söyleyemiyordur. Kocası izin vermiyordur. Ya da bir çay koymaya üşeniyordur. Ev halini bilemezsiniz. Çok merak ediyorsanız bu konuyu açarsınız. Yok ben 2 kere aldım o hiç çağırmadı diye hesap yapacaksanız da konuşmayı kesin gitsin.

Back
X