arkadaş densizlik mi yaptı ben mi kırılganım

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Bulunduğum ortamda iki aynı isimde kişiler var . Karıştırmamak için belli tariflerde bulunuyordu bir yakın arkadaşım. Şöyle dedi
X olanın saçı söyle ve güzel ....
Ortamdaki başka bir kişi de Güzel mi? Bak sana güzel dedi ? Sanki alaysı bir konuşma yaptı.

Peki diğeri ne dedi işte o saçı söyle olan bomba gibi olan ...

Bilmiyorum sanki orada bana yakın olan arkadaşım laf olsun diye güzelsin demiş gibi..... Çirkin değilim ki ...Elim yüzüm düzgün bakımlı hoş biri olduğumu düşünüyorum ama böyle şeyler duyunca özgüven kaçıyor. Geçmişte de böyle şeyler yaşadım ama hangi insan böyle desin güzel mi diye alay etsin . Offf kendimi kötü hissediyorum.

Yani sana öylesine güzel dedi diğer arkadaşa bomba .boşver takma hepimiz kusurlarimizi bildiğimiz sürece daha güzel ve daha özguvenliyiz salla gitsin

insanlar niye böyle karşı tarafın ne hissedeceğini bilmeden böyle konuşuyor. 30 yaşına gelmiş insanlarız neredeyse.. Böyle boş muhabbetlerden o kadar sıkıdım ki artık ..

güzellik görecelidir .. ben bir sıkıntı göremedim .güzellik gören gözde takılmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…