Arkadaş edinememek.

Aynısı. Benim de tek bir tane bile arkadaşım yok.

Evet aynen dediğiniz gibi zor geliyor böyle sorumluluklar istemiyorum o yüzden

Valla artik insanlar o kadar cikarci , kötü kalpli ki artik korkar oldum güvenmekten samimiyet kurmaktan. "Acaba bundan ne görürüz" diye bi çekingen olduk. Iyi dediklerimizden bile birsey cikiyor. O yuzden yalnizlik guzel olabiliyor. Ama cok kiymetli dostlar vardir onlar çok özeldir. Belki 5ayda bir haberlesirsin ama onlar hep temiz kalpleriyle oradadir. Ihtiyacin oldugunda da yanindadir. Eger onlardan varsa gerisini cok da takma

ben de çok arkadaşım olduğunu düşünüyordum ama çoğu arkadaşlıklar çıkar için kurulu. Mesele sadece düğün içinse, yine aynı şekilde gelebilecek bir sürü arkadaşım vardı, düğünlerine gittiğim. ama gelmediler mesela, ben yine çekirdek kadro arkadaşlarımla yaptım düğünümü.

ve bence arkadaşının olmaması olan arkadaşlarından kazık yemekten her türlü iyidir.

bır ıkı tanede olsa olsun arkadaşın .kocanla kavga ettiğin zaman buluşacağın bırılerı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…