Arkadas edinemiyorum.

Nazlican333

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
224
62
Ben eşimden iki yıl önce ayrıldım.10 yaşında bir kızım var birlikte yaşıyorum. Yaşadığım yerde kimsem yok.Zaten aile bağlarımızda çok kuvvetli olmadı hicbir zaman.Ögretmenim aynı zamanda.Ama hic arkadaşım yok.Yani aslında şöyle iş için konuştuğum beni arayıp soran insanlar var ama onun dışında sosyal olarak birşeyler paylaştığım hiç arkadaşım yok ve çok üzülüyorum bu duruma.Kizimla da hiç bir şey yapamıyorum.Het söylediğime itiraz ediyor.Bu durumun korona ile ilgisi de yok aslında önceden de böyleydi.Dun iş için beni sürekli arayan bir arkadaşım okulundaki kişilerle geziye gideceğini söyledi.Cok üzüldüm buna beni de çağırsaydi ben de giderdim dedim.Cok da ihtiyacım var buna.Ama yok böyle durumlarda kimsenin aklına gelmiyorum ve çok üzülüyorum..Yalniz kalıyorum hep.Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.Tek başıma gezmeyi de çok sevmiyorum.Kizim küçük olunca onunlada herşeyi konuşup paylaşamıyorum.Yasamin bir anlamı yok gibi hissediyorum.Bilmiyorum anlatabildim mi.
 

denizaslim

Şahsına münhasır ironik insançağız..
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
3.587
14.716
İnsanlar renkli insanları seviyor maalesef. Eğer hayat tarzı ve maddi olarak sizi renkli bulurlarsa her yere davet ediyorlar. Mesela benim arkadaşlarım sırf ben renkli ve neşeli olduğum için yani onlar benim enerjimden beslenmek için yanımdalar.

Emin olun gerçek dostluklar neredeyse bitti. Herkes sadece günü kurtarıyor. Sizde kendi başınıza mutlu olduğunuzu gösterirseniz onlar sizin mutluluğunuzdan faydalanmak için size yaklaşmaya başlarlar...

Bu arada konularınıza göz attım. Sürekli yalnızlıktan yakınıyorsunuz. Eğer sürekli bu melankoli halindeyseniz zaten insanlar sizden uzaklaşır. Artık kimsenin sürekli melankolik ve dertli insanlara tahammülü yok. Çünkü herkesin derdi var ve insanlar derdini unutmak için bir araya geliyor...
 

rus ruleti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
1.135
1.576
34
Ben eşimden iki yıl önce ayrıldım.10 yaşında bir kızım var birlikte yaşıyorum. Yaşadığım yerde kimsem yok.Zaten aile bağlarımızda çok kuvvetli olmadı hicbir zaman.Ögretmenim aynı zamanda.Ama hic arkadaşım yok.Yani aslında şöyle iş için konuştuğum beni arayıp soran insanlar var ama onun dışında sosyal olarak birşeyler paylaştığım hiç arkadaşım yok ve çok üzülüyorum bu duruma.Kizimla da hiç bir şey yapamıyorum.Het söylediğime itiraz ediyor.Bu durumun korona ile ilgisi de yok aslında önceden de böyleydi.Dun iş için beni sürekli arayan bir arkadaşım okulundaki kişilerle geziye gideceğini söyledi.Cok üzüldüm buna beni de çağırsaydi ben de giderdim dedim.Cok da ihtiyacım var buna.Ama yok böyle durumlarda kimsenin aklına gelmiyorum ve çok üzülüyorum..Yalniz kalıyorum hep.Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.Tek başıma gezmeyi de çok sevmiyorum.Kizim küçük olunca onunlada herşeyi konuşup paylaşamıyorum.Yasamin bir anlamı yok gibi hissediyorum.Bilmiyorum anlatabildim mi.
insanlara karşı çok mu mesafelisiniz??ya da çok mu dertli duruyorsunuz desem bilemedim gerçek dostluk yok denecek kadar az hele de iş ortamında.Eskiden kalan arkadaslarınız varsa ne ala yoksa iş ortamındakiler samimi değil çıkar dostlugu genelde.O grup bekarmı??yani nasıl desem sizin çocugunuz oldugu ıcın belkı sizi davet etmemıs olabılırler .Bekarlar genelde bekarlarla takılmayı tercih eder.Yok evli çocuk çocuk giden grup varsa bir şey diyemeyeceğim.Ben de eşim sebebiyle geldim yabancı bir şehire.İş ortamım da değişti haliyle.Bulunduğum ilin ilçesinde çalışıyorum iş arkadaslarımın hepsı o ilçede oturuyor haftasonları program yaparlar toplanırlar beni de cagırmazlar ama hıc alınmam cagırsalar da gıtmem zaten.Eşimin arkadaslarıyla gorusuyorum ya da onların eşleriyle .Öyle idare ediyorum vallahi.Ama benim farklı şehırlerde çok samımı oldugum arkadaslarım var .Bu zamana kadar hıc arkadasınız olmadıysa biraz kendinizi sorgulayın bence hic kimse size nasıl yakın olamaz.Kahve ıcmelık,öyle gırgır yapabılecegınız ıllakı bırılerı olması lazımdı.Hı dostluk cok farklı bir durum zaten
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-06-2021

Hamileliğimin 29. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 77 gün kaldı.

Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1300 gr. - Yaklaşık boyu : 38.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

ozgefe34

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
926
2.905
32
Belki sizde planlayabilirsiniz covidden sonra gezi, çocuklarla piknik olur, sadece yetişkinliklerle akşam yemeği vs
Bu sayede etkinlik yapıldığında onların da sizi çağırmak aklına gelir
 

janemarple

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
2.429
8.226
31
Kalabalık organizasyonlardan haberiniz olduğunda ben de geleyim valla eve tıkıldım kaldım sosyalleşmeye hava almaya ihtiyacım var deyiverin ne olacak ki. Ben bazen yaparım ben de gelirim diye; tabii özellikle istenmediğim bir durum sezmiyorsam. Bazen insanlar sizin gitmek istemeyebileceğinizi sanıp çağırmıyor. Gider hava alır sosyalleşirsiniz ha sonrası gelir gelmez orası karşılıklı elektriğe kalmış bir şey
 

rapunzelmatmazel

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
317
653
Bu aralar en zor şey arkadaş edinmek. Bırakın yenisini bulmayı mevcut arkadaşlarla kopmamak için savaş veriyoruz adeta😂

Bence gururu, karşıdan beklemeyi vs. bir kenara bırakın. Arada siz halini hatrını sorun tanıdığınız insanların. Dernek vb. ortamlara girseniz aslında sosyalleşmek daha kolay olur. Mesela hayvanları seviyorsanız onların topluluklarına instagramdan bile ulaşabilirsiniz. Besleme etkinliği vs. yaptıklarında katılmak istediğinizi söyleyin, kızınızla beraber veya yalnız gidebilirsiniz.
Başka ilgi alanları için de aynı şekilde, sosyal medyadan ulaşıp arayıp mesaj atıp irtibat kurabilirsiniz çekinmeyin. Amaaan 3 günlük dünya, 40 senelik dost olsalar neee 2 günlük tanışık olsalar nee, hepsi geçip gidiyor. Tadını çıkarmak lazım, çekinmeden içinden geleni yapmak-söylemek lazım:)
 

Pinkflambe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
5.124
22.097
Okul kalabalık bir ortam, hiç kafa denginizin olmaması, dışlanmanız sorunun sizde olduğunu düşündürdü bana. Hep karşı taraftan mı adım bekliyorsunuz, mesafeli misiniz acaba?
 

sabahvesen

Yazar Hanım
Pro Üye
30 Ocak 2013
23.661
24.726
Kalabalık organizasyonlardan haberiniz olduğunda ben de geleyim valla eve tıkıldım kaldım sosyalleşmeye hava almaya ihtiyacım var deyiverin ne olacak ki. Ben bazen yaparım ben de gelirim diye; tabii özellikle istenmediğim bir durum sezmiyorsam. Bazen insanlar sizin gitmek istemeyebileceğinizi sanıp çağırmıyor. Gider hava alır sosyalleşirsiniz ha sonrası gelir gelmez orası karşılıklı elektriğe kalmış bir şey
+1