• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş Eşi..

Sucuku pasta

❤Solum Sânâ, Sonumuz Allahâ Emanet❤
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
279
292
18
Hayırlı Günler Arkadaşlar, Öncelikle Gününüz Bereketli Geçsin İnşallah..
Benim uzun zamandır aklımı kurcalayan birşey var sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Uzun olursa eğer hakkınızı helal edin. Benim yakın olduğum bir arkadaşım var lise arkadaşım ikimizde bulunduğumuz şehire evlendik o yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz. Bu arkadaşımın eşi sorunlu biri karakter olarak işsiz güçsüz daha bir sürü sıkıntılar var. Beni ilgilendiren konusu ise, bizim ortak watsap grubumuz var Yeri geldi herşeyi konuşuluyor ama sonra pişman oluyorum acaba msjlarimizi okur mu die endişe ediyorum çünkü bunu hissettirecegi baya bişeylere şahit oldum. Arkadaşımda sonsuz güvenmiyorum çünkü daha önce bizim hakkımızda ufak birşeyi paylaşmış kocası da saolsun başka bir arkadaşa sosyal medyada eşiyle paylaştıklarını anlatmış. Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine. Mesela arkadaşımla kaç kere nereye gittiysek burnundan getiriyor hem msjlar la hemde aramalarla taciz ediyor hayatımda böyle bir insan görmedim daha önce arkadaşımı uyardım bu konuda da hani konuştum arkadaşı olarak söyledim. Daha bir sürü buraya sığdiramayacagim şeyler var. Arkadasligimida kesemiyorum çünkü arkadaşımın bana bir zararı olmadı ama eşinin davranışları da hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu arkadaş ortamina yansitiyor yoksa arkadaşımın hayatı beni ilgilendirmez. Söze sormak istediğim arkadaşınla arama mesafe koymalimiyim ?

Mesafeden kastin her halti anlatmaksa evet. Ozel seylerini anlatma artik. Madem cenesini tutamiyor :/
Öncelikle yanlış anlattım o kısmı sanırım benim şüphem eşinden daha cok arkadaşımın anlatması değil onun kendi telefonu alıp okuması şüphem eşiniz size deseki misal telefonu bi verebilirmisin bişey kullanıcam dese vermeslzmisini o ara alsa okusa her halt kelimesi hoc hoş değil ayrıca tutup mahremiyetimi anlatmıyorum ama insan sohbet ediyor. Eskiye göre ben zaten daha dikkatliyim emin olun bu kadar sert olmanız gerekmez

Bana bir zararı olmadı diyorsunuz ama başlıbaşına zarar.
Zararı var ki huzursuz olup konu açıyorsunuz.
Benim huzursuz olduğum konu eşi çünkü arkadaşımdan bi zarar görmedim. Mesela örnek vereyim biz arkadaşlarla sohbet ediyorduk arkadasimla evde tartışmiş telefonunu ekinden almış bütün gruplardan çıkarmış ben arkadaşımı cikti sandım neden ciktidedigimde beni arayıp kaba kaba konüstü esi arkadasim mahcup olup özürler diledi bunda arkadaşımın bir suçu olamaz bunun gibi şeyler

valla güvenme derim. neden biliyor musun?? benim de eşimin de teli ortada. sırf can sıkıntısından birbirimizin sosyal medya hesaplarında takılıyoruz :D arkadaşlarımızla ne konuştuk ne yaptık hepsini de anlatıyoruz. derdin arkadaşının eşinin duyma ihtimaliyse duyuyordur. ha herkese yayma ihtimaliyse o da kişiliğine bağlı. biz konuşuruz konuları kapanır gider

Sizde çok özel konularınızı yan yana olduğunuzda konuşun böyle problemler kalmaz.

valla güvenme derim. neden biliyor musun?? benim de eşimin de teli ortada. sırf can sıkıntısından birbirimizin sosyal medya hesaplarında takılıyoruz :KK70: arkadaşlarımızla ne konuştuk ne yaptık hepsini de anlatıyoruz. derdin arkadaşının eşinin duyma ihtimaliyse duyuyordur. ha herkese yayma ihtimaliyse o da kişiliğine bağlı. biz konuşuruz konuları kapanır gider
Kişiliği kötü biri zaten yoksa ben hiç bir zaman en özelimi anlatmadım ki artık yeni yeni daha çok dikkat ediyorum. Kişiliği düzgün biri olsa bi sıkıntı yok başka arkadaşlarımda evli onlardan asla şüphe duymuyorum rahatça msj atabiliyorum.

Konunun sizle alakasini anlamadim.

Arkadasinizin esiyle arasindaki sorun bu..okiyorsa arkadasiniz rahatsiz olsun

Bizim de gruplarimiz var kim okursa okusun bana ne.

Memleket sirlarini mi yaziyoruz sanki.

Bana ortada sizle alakali birsey yok gibi geldi.

Çenesıını tutamıyorsa anlatma özelini asla.
Peki mesafe koymalimiyim arkadaşımla sizce aynı yerde olduğumuz için sık sık görüşüyoruz. Ben en özelimi asla anlatmam ama insan konuşması gereken şeyler illa paylaşıyor düzgün bir eşi olsa asla bir sıkıntım olmazdı anlatsa bile gidipte dedikodu yapmazdı diğer arkadasimlarindan hoc böyle. Bir şüphe duymuyorum çünkü

Benim huzursuz olduğum konu eşi çünkü arkadaşımdan bi zarar görmedim. Mesela örnek vereyim biz arkadaşlarla sohbet ediyorduk arkadasimla evde tartışmiş telefonunu ekinden almış bütün gruplardan çıkarmış ben arkadaşımı cikti sandım neden ciktidedigimde beni arayıp kaba kaba konüstü esi arkadasim mahcup olup özürler diledi bunda arkadaşımın bir suçu olamaz bunun gibi şeyler
Ee size ne? Karikoca aralarinda halletsinler

Kişiliği kötü biri zaten yoksa ben hiç bir zaman en özelimi anlatmadım ki artık yeni yeni daha çok dikkat ediyorum. Kişiliği düzgün biri olsa bi sıkıntı yok başka arkadaşlarımda evli onlardan asla şüphe duymuyorum rahatça msj atabiliyorum.

madem kişiliksiz bir eşi var sıradan muhabbetin dışına çıkma

Peki mesafe koymalimiyim arkadaşımla sizce aynı yerde olduğumuz için sık sık görüşüyoruz. Ben en özelimi asla anlatmam ama insan konuşması gereken şeyler illa paylaşıyor düzgün bir eşi olsa asla bir sıkıntım olmazdı anlatsa bile gidipte dedikodu yapmazdı diğer arkadasimlarindan hoc böyle. Bir şüphe duymuyorum çünkü
Eşinin okumasında mahsur olmayan seylerı yaz . Diğrleriini telefonda ara söyle . Onlarıda mı anlatıyo ?

Off unların başka işi yokmu yaa karı koca karşılıklı oturup dedikodu mu yapıyo :KK12:

Bu adamlara guven olmaz okuyabilir
Benim esim telefonumu asla eline almaz ama ben gruplarda ozel birsey konusulduysa cocuklarin dahi olsa resim atildiysa silerim
Ama karsimdakinin yapacagindan emin degilim
Okunmasini istemedigin seyleri yazma en iyisi kafan rahat olur

Eşinin okumasında mahsur olmayan seylerı yaz . Diğrleriini telefonda ara söyle . Onlarıda mı anlatıyo ?

Off unların başka işi yokmu yaa karı koca karşılıklı oturup dedikodu mu yapıyo :KK12:
Yani şimdi tam olarak basit şeyleri de anlatıyor mu bilemiyorum.
Kocasının işi yok malesef bir işte enfazla 4 ay falan duruyor sürekli evde olunca doğal olarak bir meşgalesi olmayınca eşine ve eşinin arkadaşlarının hayatlarını didikliyor sanirim. Zamanla tanıdıkça bende dahada özenli oluyorum bu konuda

Arkanda iz bırakma o zaman.
Yazarak değil de
Ya yüz yüze
Ya da telde konuş arkadaşınla.
Beyefendi de meraktan çatlasın:KK48:

Bu cümleden sonra okumadım!
Ne yazık ki böyle çünkü evli ama çalışmıyor Birtane bile arkadaşı yok hergün evde olursa meşguliyet olmayınca böyle şeyler yapar. Hani bu kısmı beni ilgilendirmez ama eşinin arkadaşlarının hayatlarını didikleme peşinde sade rahatsız olan ben değilim

Back
X