Arkadaş Eşi..

O kadar güzel anlamışsınız ki konumu kesinlikle ben hani arkadaşımın eşinin karakterini öğrendiğim için asla anlatmam. Bende mesela eşime dedim bu konuda sonuçta ister istemez resimde atıyor doğru bulmuyorum karistirilmasini. Bende artık zamanla git gide karakterine ister istemez şahit olduğum için çok daha dikkatliyim
Bazi erkekler kadindan beter oluyor tahmin edebiliyorum. O yuzden soylediginiz gibi tedbirinizi alin. Ozel birsey anlatacaksaniz arayin daha iyi olur

Hayırlı Günler Arkadaşlar, Öncelikle Gününüz Bereketli Geçsin İnşallah..
Benim uzun zamandır aklımı kurcalayan birşey var sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Uzun olursa eğer hakkınızı helal edin. Benim yakın olduğum bir arkadaşım var lise arkadaşım ikimizde bulunduğumuz şehire evlendik o yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz. Bu arkadaşımın eşi sorunlu biri karakter olarak işsiz güçsüz daha bir sürü sıkıntılar var. Beni ilgilendiren konusu ise, bizim ortak watsap grubumuz var Yeri geldi herşeyi konuşuluyor ama sonra pişman oluyorum acaba msjlarimizi okur mu die endişe ediyorum çünkü bunu hissettirecegi baya bişeylere şahit oldum. Arkadaşımda sonsuz güvenmiyorum çünkü daha önce bizim hakkımızda ufak birşeyi paylaşmış kocası da saolsun başka bir arkadaşa sosyal medyada eşiyle paylaştıklarını anlatmış. Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine. Mesela arkadaşımla kaç kere nereye gittiysek burnundan getiriyor hem msjlar la hemde aramalarla taciz ediyor hayatımda böyle bir insan görmedim daha önce arkadaşımı uyardım bu konuda da hani konuştum arkadaşı olarak söyledim. Daha bir sürü buraya sığdiramayacagim şeyler var. Arkadasligimida kesemiyorum çünkü arkadaşımın bana bir zararı olmadı ama eşinin davranışları da hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu arkadaş ortamina yansitiyor yoksa arkadaşımın hayatı beni ilgilendirmez. Söze sormak istediğim arkadaşınla arama mesafe koymalimiyim ?
bence mesafe koymalısın

kim demiş erkekler dedikoduyu sevmez:işsiz:
bütün gün evde duran her kadının dedikodu yaptığını mi sanıyorsunuz?
silme imkanınız varsa o bölümü silin bence son derece rahatsız edici.
kadınların " kari" gibi diye erkekleri sozde aşağılamaya çalışmasından nefret ediyorum.
konunuza gelince bu kadar şüphe varsa içinizde yazmayin birsey.
hal hatir sorun kapatin.
Ben olsam havadan Sudan muhabbet disina cikmazdim.

bence mesafe koymalısın
Ben de böyle düşünüyorum ama sizlerdende fikir almak istedim ama konumun dışına çıkmak isteyenler oldu. Arkadaşımı daha önce bu konuda uyardım bir arkadaş olarak hani böyle yaparsan beni de kaybediceksin diye. Yani hayatından çıkıcagimi söyledim çünkü çok fazla sorunlu esi bildiğiniz çocuk beraber oluyoruz yanındayken 7 24 msj arama aralıksız yani ben arkadaşımla 2 3 kelam edemiceksem niye devam ettiriyim değil mi ?

Hayırlı Günler Arkadaşlar, Öncelikle Gününüz Bereketli Geçsin İnşallah..
Benim uzun zamandır aklımı kurcalayan birşey var sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Uzun olursa eğer hakkınızı helal edin. Benim yakın olduğum bir arkadaşım var lise arkadaşım ikimizde bulunduğumuz şehire evlendik o yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz. Bu arkadaşımın eşi sorunlu biri karakter olarak işsiz güçsüz daha bir sürü sıkıntılar var. Beni ilgilendiren konusu ise, bizim ortak watsap grubumuz var Yeri geldi herşeyi konuşuluyor ama sonra pişman oluyorum acaba msjlarimizi okur mu die endişe ediyorum çünkü bunu hissettirecegi baya bişeylere şahit oldum. Arkadaşımda sonsuz güvenmiyorum çünkü daha önce bizim hakkımızda ufak birşeyi paylaşmış kocası da saolsun başka bir arkadaşa sosyal medyada eşiyle paylaştıklarını anlatmış. Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine. Mesela arkadaşımla kaç kere nereye gittiysek burnundan getiriyor hem msjlar la hemde aramalarla taciz ediyor hayatımda böyle bir insan görmedim daha önce arkadaşımı uyardım bu konuda da hani konuştum arkadaşı olarak söyledim. Daha bir sürü buraya sığdiramayacagim şeyler var. Arkadasligimida kesemiyorum çünkü arkadaşımın bana bir zararı olmadı ama eşinin davranışları da hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu arkadaş ortamina yansitiyor yoksa arkadaşımın hayatı beni ilgilendirmez. Söze sormak istediğim arkadaşınla arama mesafe koymalimiyim ?
Gruptan çık
arkadasın grup dsında da eşine paylasımlarını anlatıyorsa ve bu senı rahatsız edıyorsa görüşme o zaman

kim demiş erkekler dedikoduyu sevmez:işsiz:
bütün gün evde duran her kadının dedikodu yaptığını mi sanıyorsunuz?
silme imkanınız varsa o bölümü silin bence son derece rahatsız edici.
kadınların " kari" gibi diye erkekleri sozde aşağılamaya çalışmasından nefret ediyorum.
konunuza gelince bu kadar şüphe varsa içinizde yazmayin birsey.
hal hatir sorun kapatin.
Ben olsam havadan Sudan muhabbet disina cikmazdim.
Vallahi hiç çevremde bu şekil erkek karakterine rastlamadim o yüzden çok garipsedim :110: artık eskisi gibi değilim zaten daha çok dikkatliyim teşekkür ediyorum :KK200:

Gruptan çık
arkadasın grup dsında da eşine paylasımlarını anlatıyorsa ve bu senı rahatsız edıyorsa görüşme o zaman
Şuan grup var ama çok fazla artık konuşmuyorum günlük şeylerin dışında. Görüşsek bile saolsun esi 7 24 mesajla aramaya rahat bırakmıyor görüşmeleride azalticam zaten.Arkadaşıma dedim zaten böyle giderse ben hayatından çıkıcam diye.

Ben de böyle düşünüyorum ama sizlerdende fikir almak istedim ama konumun dışına çıkmak isteyenler oldu. Arkadaşımı daha önce bu konuda uyardım bir arkadaş olarak hani böyle yaparsan beni de kaybediceksin diye. Yani hayatından çıkıcagimi söyledim çünkü çok fazla sorunlu esi bildiğiniz çocuk beraber oluyoruz yanındayken 7 24 msj arama aralıksız yani ben arkadaşımla 2 3 kelam edemiceksem niye devam ettiriyim değil mi ?
hem 2 3 kelam edemiyorsunuz hem karısını böyle rahatsız ederken sizi de huzursuz ediyor terbiyesiz.

çıkın vatsap guruplarından ne evinize alın ne de evlerine gidin tabi kavga da etmeyin sokakta görünce bir merabanız olsun

hoş bu çocukça hal ve hareketlere sahip insanlarla aranıza saygılı bir mesafe de koyamazsınız boş verin çıkarın hayatınızdan.

hem 2 3 kelam edemiyorsunuz hem karısını böyle rahatsız ederken sizi de huzursuz ediyor terbiyesiz.

çıkın vatsap guruplarından ne evinize alın ne de evlerine gidin tabi kavga da etmeyin sokakta görünce bir merabanız olsun

hoş bu çocukça hal ve hareketlere sahip insanlarla aranıza saygılı bir mesafe de koyamazsınız boş verin çıkarın hayatınızdan.
Ya burda msj da her ayrıntı anlatılmıyor o kadar çok şey var ki arkadaşım üzülüyor bende çok yumuşak bir yapıya sahibim bıçak gibi kesip atamıyorum yoksa başkası olsa çoktan bitirmişti esi yüzünden yani. Zaten esi hiç bir zaman evime giremez insanlarla iletisimi felaket zayıf konuşamıyor kimseyle ama internet ve telefondan her türlü şeyi yapıyor. Sanırım artık iyice koyucam mesafemi

Vallahi hiç çevremde bu şekil erkek karakterine rastlamadim o yüzden çok garipsedim :110: artık eskisi gibi değilim zaten daha çok dikkatliyim teşekkür ediyorum :KK200:
size denk gelmemiş demek ki şanslısınız:))
erkegin dedikoducusu çok daha beter derler.
hatta bizim oralarda bir söz var ama yazarsan banlanirim zaten terbiyem de müsade etmez:)
daha dikkatli olmaniz iyi tabiki ama çok rahatsizsaniz çıkın guruptan olsun bitsin.
yada sonradan pişman olacağınız hiç bir konuda yazmayın:)

Eşi yüzünden arkadaşlığınıza mesafe getirmeyi düşündüğünüzü arkadaşınıza söyleyip, "Sen ne düşünüyorsun; ben bu konuda çok rahatsızım." diyerek sorun arkadaşınıza madem samimisiniz, buna göre onun tarafından nasıl bir gayret geleceğini, ne kadar önemsediğini de görmüş olursunuz.

Ayrıca;
Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine.

Şu cümleniz virgül kullanmadığınız için iki anlamlı, bir virgül yeri değişince anlam değişiyor, kastınız "Kadın gibi" dedikodu yapması mı, "Kadın gibi" evini geçindirmesi mi? Yani dedikodu cinsiyetle ilintili bir şey değil, belirteyim de.

Ya burda msj da her ayrıntı anlatılmıyor o kadar çok şey var ki arkadaşım üzülüyor bende çok yumuşak bir yapıya sahibim bıçak gibi kesip atamıyorum yoksa başkası olsa çoktan bitirmişti esi yüzünden yani. Zaten esi hiç bir zaman evime giremez insanlarla iletisimi felaket zayıf konuşamıyor kimseyle ama internet ve telefondan her türlü şeyi yapıyor. Sanırım artık iyice koyucam mesafemi
inan bu insanların hayatından çıkması bir kayıp dahi olmayacak

"Eşin yüzünden arkadaşlığınıza mesafe getirmeyi düşündüğünüzü arkadaşınıza söyleyip, sen ne düşünüyorsun; ben bu konuda çok rahatsızım." diyerek sorun arkadaşınıza madem samimisiniz, buna göre onun tarafından nasıl bir gayret geleceğini, ne kadar önemsediğini de görmüş olursunuz.

Ayrıca;

Şu cümleniz iki anlamlı, bir virgül yeri değişince anlam değişiyor, kasınız "Kadın gibi" dedikodu yapması mı, "Kadın gibi" evini geçindirmesi mi? Yani dedikodu cinsiyetle ilintili bir şey değil, belirteyim de.
Aslında daha önce konuştum çıkıcam hayatından bu durumda diye yeterince bu konuda bana mahcup olduğu için daha çok dikkat edicegini söyledi. Ama eşi yeterince herkese mahcup etti karakteri düzelmiyor

Aslında daha önce konuştum çıkıcam hayatından bu durumda diye yeterince bu konuda bana mahcup olduğu için daha çok dikkat edicegini söyledi. Ama eşi yeterince herkese mahcup etti karakteri düzelmiyor

Onun karakteri, arkadaşınızın problemi.
Sizin tarafınızda problem olan şey ise, arkadaşınızın kendi telefonuna bile sahip çıkamayarak sizle konuşmalarını 3. şahısların bilgisine açıyor oluşu. Bu konuda esaslı bir ikaz ve baktınız gayret yok, o halde mesafe.

size denk gelmemiş demek ki şanslısınız:))
erkegin dedikoducusu çok daha beter derler.
hatta bizim oralarda bir söz var ama yazarsan banlanirim zaten terbiyem de müsade etmez:)
daha dikkatli olmaniz iyi tabiki ama çok rahatsizsaniz çıkın guruptan olsun bitsin.
yada sonradan pişman olacağınız hiç bir konuda yazmayın:)
İnanin hiç rastlamadım ilk defa rastladım ve şok oldum. Grupta artık eskisi gibi konuşmuyorum artık dikkat ediyorum. Sanırım yavaş yavaşta mesafeli koyucam.

Onun karakteri, arkadaşınızın problemi.
Sizin tarafınızda problem olan şey ise, arkadaşınızın kendi telefonuna bile sahip çıkamayarak sizle konuşmalarını 3. şahısların bilgisine açıyor oluşu. Bu konuda esaslı bir ikaz ve baktınız gayret yok, o halde mesafe.
Yok artık kesinlikle birdaha seziyim çıkıcam hayatından net bir şekilde artık konuşmalarında dikkat ediyorum zaten bu arada teşekkür ediyorum

Back
X