Arkadaş eşinden Anlamsız mesaj

Bu tarz benim Ayşegül sen misin Maşallah bu nasıl bi hafıza
O kız kadar cadoloz değilimdir umarım hafızasından haberim yok doğum iznindeyken ne zaman denk gelsem biriyle didişiyodu da
Bazı konular aklımda kalıyo, mesela bu kayınbiraber konusunu okurken ne pis adammış dedim hem karını aldat hemde kardeşini dolandır kaç olacak şey mi diye afallamıştım
Bi de zeytinse ' nin kaynanası mesela, ruh hastası gibi bişey onu unutamıyorum

hahahaha çok iyiymişş :)) Ben de ne zaman denk gelsem, birine "sen bunu 2.sezonun 3.haftası giymiştin" gibi şeyler söylüyo Valla ben öğlen ne yediğimi bile unutan bi insan olarak senin gibilere gıptayla bakıyorum

Bende gerekli bişeyi unuturum ama gereksizler mıh gibi çakılı kalır bazen
BDV yi de sohbet topiğine çevirdim bu ara
Allah sonumu hayır etsin

Eşimin Facebook hesabıda var telefon numarasıda

Ben olsam eşimden şüphelenirdim

Nedendir bilmem bende adamın eşinden yani konu sahibinin görüşmediği arkadaşından şüphelendim...
Belki kocasından bi konuda şüphelendi belki sizin facenize bakarken yakaladı falan ve sizi yoklamayı tercih etmiş olabilir...

Valla değişik bi bakış açısı
aradan yıl geçmiş görüşmeyeli
Ama dediğiniz gibiyse kadın zekiymiş yav bak bak tuzaklara bak.. biz olsak saf gibi düşünür dururuz
Yada ben değilde çoğu kadında direk söyler msj atar ne ayak diye

İşin içinden çıkamadım

niye bu kadar takıldınız ki asıl sizin bu mesaja takılmanız anlamsız.
Anlamsız mı yıllar öncesi tanıdıklar
Eşiyle bile facemizde ekli değiliz bi merhabamız var
Eşimin numarası onda bana msj atıyo hem foto aynı isim değişik sahte hesap
Daha nasıl mrk edilmez ki
Belliki bi haltlar var

Son düzenleme:
Ben de neden esden suphelendi onu anlamadim.
esin neden boyle bisey yapsinki.
seni niye sınasınki.

Eşim niye yapsın ki böyle bişey bende onu anlamadım
Sanırım benden şüphelendiğini veya kıskandığını düşünüyosunuz
Hadi öyle diyelim bunca yıl sonra görüşmeyi bile sürdürmediğimiz birisini niye kullansın
Yada sıcağına yapmasında yıl olmuş sonra

Senin esin yapmayabilirde benim basima gelse acabami derdim, ha benim esimde yapacak biri deilde insanlar bazen sacmayabiliyor bu ihtimali aklima getirdim sanirim..

Senin esin yapmayabilirde benim basima gelse acabami derdim, ha benim esimde yapacak biri deilde insanlar bazen sacmayabiliyor bu ihtimali aklima getirdim sanirim..
Yani tabi olası bir ihtimal buda
Eğer bu dediklerim olmasaydı muhtemel benimde aklıma gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…