- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Bu tarz benim Ayşegül sen misinBi de kaynın ne yaptı bulundu mu, eltin nasıl
Gerçi bulsanızda krediyi siz çektiniz diye çamura yatar
O kız kadar cadoloz değilimdir umarımBu tarz benim Ayşegül sen misinMaşallah bu nasıl bi hafıza
hahahaha çok iyiymişş :)) Ben de ne zaman denk gelsem, birine "sen bunu 2.sezonun 3.haftası giymiştin" gibi şeyler söylüyoO kız kadar cadoloz değilimdir umarımhafızasından haberim yok doğum iznindeyken ne zaman denk gelsem biriyle didişiyodu da
Bazı konular aklımda kalıyo, mesela bu kayınbiraber konusunu okurken ne pis adammış dedim hem karını aldat hemde kardeşini dolandır kaç olacak şey mi diye afallamıştım
Bi dezeytinse ' nin kaynanası mesela, ruh hastası gibi bişey onu unutamıyorum
Bende gerekli bişeyi unuturum ama gereksizler mıh gibi çakılı kalır bazenhahahaha çok iyiymişş :)) Ben de ne zaman denk gelsem, birine "sen bunu 2.sezonun 3.haftası giymiştin" gibi şeyler söylüyoValla ben öğlen ne yediğimi bile unutan bi insan olarak senin gibilere gıptayla bakıyorum
Valla ben de öyle baksana konu sahibine değil senin mesajına cevap verdiğime göreBende gerekli bişeyi unuturum ama gereksizler mıh gibi çakılı kalır bazen
BDV yi de sohbet topiğine çevirdim bu ara
Allah sonumu hayır etsin
Eşimin Facebook hesabıda var telefon numarasıdaBence çok kurcalamayın eşiniz bu sefer ne merak ediyorsun sen diye tepki verebilir . Siz yapmanız gerekeni yapmış be eşinize haber vermişsiniz ki en doğrusu. Bir şey merak ettim . Acaba eşinizin face yokda ondan mı size ulaştı .
Böylesi kötü bi düşüncesi olsa bile korkmaz mı yaValla bu herif sankim sizi gözüne kestirmiş
Hadi haclendi diyelim ben onların facebooklarında ekli bile değilim ki nerden beni tanicak hacleyen kişiBenim kuzenim bu tarz bisey atti facesi haclenmis aninda anladim tabi aramak varken neden faceden yazsin belki hacldnmistir sayfasi
Ben olsam eşimden şüphelenirdim
Nedendir bilmem bende adamın eşinden yani konu sahibinin görüşmediği arkadaşından şüphelendim...
Belki kocasından bi konuda şüphelendi belki sizin facenize bakarken yakaladı falan ve sizi yoklamayı tercih etmiş olabilir...
Anlamsız mı yıllar öncesi tanıdıklarniye bu kadar takıldınız ki asıl sizin bu mesaja takılmanız anlamsız.
Bende :)Ben olsam eşimden şüphelenirdim
Bende :)
Ben eşimden şüpelenmedim ki açıkladımda zatenBen de neden esden suphelendi onu anlamadim.
esin neden boyle bisey yapsinki.
seni niye sınasınki.
Senin esin yapmayabilirde benim basima gelse acabami derdim, ha benim esimde yapacak biri deilde insanlar bazen sacmayabiliyor bu ihtimali aklima getirdim sanirim..Eşim niye yapsın ki böyle bişey bende onu anlamadım
Sanırım benden şüphelendiğini veya kıskandığını düşünüyosunuz
Hadi öyle diyelim bunca yıl sonra görüşmeyi bile sürdürmediğimiz birisini niye kullansın
Yada sıcağına yapmasında yıl olmuş sonra
Yani tabi olası bir ihtimal budaSenin esin yapmayabilirde benim basima gelse acabami derdim, ha benim esimde yapacak biri deilde insanlar bazen sacmayabiliyor bu ihtimali aklima getirdim sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?