Ben korkuyorum faceden filan hele evliysen bence gereksiz ben 3 sene önce kapadim esimde kapadı kullanmiyoruz evlilik yikiyo amacını aştı artık o siteler geçen oturuyorum mesaj geldi telefona biricik aşkım diye tövbe tövbe kim bu dedim eşim görse adam cildirir cevap atmadim sonra aradı yanımda kV vardı açmak zorunda kaldım ergen belli arzuyla görüsecektim dedi yanlış numara yok öyle biri burda dedim lafı uzatmaya çalıştı sesimi yukselttim yanlış olmuş işte diye kapadim sonra mesaj atti kusura bakmayın cevap atmadim sonra tekrar siiisstt sana diyorum diye mesaj atti şerefsiz adi köpek yine cevap atmadim telefonun kara listesine aldım artık arasada mesaj atsada gelmez bana eminim numara sallayip konuşmak istedi bu işte insanlar adilesti bacim yuva yıkmak kolay geliyo bunlara iyi ki gostermissin esine iyi ki cevap atmamissin
Evet ama kolay mı öyle ya arkadaşının eşine kanıtlı ispatlı asılmakAnlamsiz degil ,adam basbayagi asilmis size bence...
ay şu an bende merak ettim acaba sonunda ne çıkacakDün bir mesaj geldi facebooktan arkadaşlar
Resimdeki kişi benim eşimin iş arkadaşı benimde arkadaşımın (eşim icabı tanıştığım bayanın) eşi
Ama ismi soy ismi farklı
Bu arada bunlar bizim eski görev yaptığımız ilde yani biz ordan taşındık ve eşimi bilmem de ben bayanla iletişim halinde değilim
Bana attığı msj şu;
Mrb cordyceps nasılsın
dün buraya geldimde bir haber vereyim dedim misavirperverlik yapıp gezdirirsin artk beni
Cvp yazcaktım ama şüpelendim çok ama çok saçma
Niye eşime değil bana msj atıyo ve bu ne samimiyet
Sonra aklıma acaba fake mi diye geldi bunun resmini mi kullanıyo biri dedim ee beni nerden tanıyo ozaman o değilse
Ben dün eşime gösterdim ne alaka diye
Oda baya bi kurcaladı hesabı bişey demedi kapattı ben ilgilenirim dedi
Bugün sordum işim var şimdi dedi.. Noluyo
Yani çoğu arkadaşa göre bnim mrk etmem anlamsızmışay şu an bende merak ettim acaba sonunda ne çıkacak
ya anlamsız olur mu mesela deseydiki eşinle beraber beni ve eşimi gezdirir misiniz hep beraber bişeyler yapalım mı dese hiçbir yanlış anlaşılma olmazdıYani çoğu arkadaşa göre bnim mrk etmem anlamsızmış
Bende valla bakalım kim ve amacı ne
Eşiyle pek iyi ayrılmadık oysa bile yazmayı unutmuş olamaz
bana da hareketleri şüpheli geldi sanki konu sahibini denemişBen olsam eşimden şüphelenirdim
Zaten insanın korkacak bişeyi yoksa cekinmez eşine söylemekte canimHarbiden zamn değişti insanlar bi tuhaf evet
Benimki sadece merak cidden birisi bizimle oynuyo ve bu bizi tanıyan biri, ve insan bunu bilip rahat rahat merak etmeden oturamıyo
Bilelimde ona göre davranalım çevremizdeki kötü fikirli kim...
Birde insan eşini tanıyo artık belli bür süre sonra ve ona göre davranıyo
Bnim eşim hiç kıskanç değildir mesela aşırı aşırı güvenir bana
Bunun gibi ne mesajlar ne aramalar neler neler oldu
Ne araştırır ne hesap sorar anca ben rahatsız olursam söylerim gösteririm oda arar bulur pişman eder o kişiyi
çekinmemem bundan zaten
Hep söylerim ona oda bilir zaten
Ben iletişim halinde değilim ne kadınla ne kocasıylaArayıp soramıyor musunuz?
Bu merak niye uzatılır ki, ben bunu anlamadım.
Adamın eşi yollamış olabilir mi
Kendi hesabı olmadığından eşinden yollamıştır.
Telefon numaranızı kaybetmiştir vs.
Ne bileyim iyi niyetli düşünmek istiyorum
İçime polyanna kaçtı
O kız kadar cadoloz değilimdir umarımhafızasından haberim yok doğum iznindeyken ne zaman denk gelsem biriyle didişiyodu da
Bazı konular aklımda kalıyo, mesela bu kayınbiraber konusunu okurken ne pis adammış dedim hem karını aldat hemde kardeşini dolandır kaç olacak şey mi diye afallamıştım
Bi dezeytinse ' nin kaynanası mesela, ruh hastası gibi bişey onu unutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?