Valla değişik bi bakış açısı
aradan yıl geçmiş görüşmeyeli
Ama dediğiniz gibiyse kadın zekiymiş yav bak bak tuzaklara bak.. biz olsak saf gibi düşünür dururuz
Yada ben değilde çoğu kadında direk söyler msj atar ne ayak diye
İşin içinden çıkamadım
Ben olsam kesinlikle esimden suphelenirdim !!Dün bir mesaj geldi facebooktan arkadaşlar
Resimdeki kişi benim eşimin iş arkadaşı benimde arkadaşımın (eşim icabı tanıştığım bayanın) eşi
Ama ismi soy ismi farklı
Bu arada bunlar bizim eski görev yaptığımız ilde yani biz ordan taşındık ve eşimi bilmem de ben bayanla iletişim halinde değilim
Bana attığı msj şu;
Mrb cordyceps nasılsın
dün buraya geldimde bir haber vereyim dedim misavirperverlik yapıp gezdirirsin artk beni
Cvp yazcaktım ama şüpelendim çok ama çok saçma
Niye eşime değil bana msj atıyo ve bu ne samimiyet
Sonra aklıma acaba fake mi diye geldi bunun resmini mi kullanıyo biri dedim ee beni nerden tanıyo ozaman o değilse
Ben dün eşime gösterdim ne alaka diye
Oda baya bi kurcaladı hesabı bişey demedi kapattı ben ilgilenirim dedi
Bugün sordum işim var şimdi dedi.. Noluyo
Valla 9 yıllık eşim şimdiye kadar ne o böyle deneme yaptı ne de benEşten neden şüphe duyuluyor?
Sınama amaçlı yapıyordur diye mi?
Yok artık hasta mı bu Ada'm? Benimki yapsa boşarım .. İnş eşin değildir. Cok büyük adilik olurdu çünkü
Amin sağolunAcaba o fake görünen hesap adamın eşi olabilirmi? Belki kadın kuşkucu, kendince iş güzar.. Aklınca ne cevap verecek diye yem attığını düşünmüştür.. Bu olasılıkta var.. İnşallah eşiniz sakin kalır.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Aynı şeyleri başkalarıda söylemişpardon..
Neden acaba anlamadim da benBen olsam eşimden şüphelenirdim
Eşiyle pek iyi ayrılmadık oysa bile yazmayı unutmuş olamazEsidir bence...ben felancayim yazmayi unutmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?