Arkadaş eşinden Anlamsız mesaj

Açıkçası bende bişeyden şüphe etsem böyle bi gizlilik içimde yoklama çekerdim hiç bi zaman elini açık oynayan biri değil istisnalar disında tabi

Ama eğer aşırı şüphe edeceğim şeyler gördüm duydumsa buna cesaret ederdim

Ben olsam kesinlikle esimden suphelenirdim !!

Ben bekarken aynı yerde çalıştığım bayan vardı evli. Evlerinde kaldım kaç gün hep geldik gittik. 5-6 ay sonra benim ordan tayinim çıktı. Bayanla görüşmeye devam ettik. Sonra bir gün bayan bana msn adresini atmış. Hani yazışılıyordu ordan. Bilenler vardır . Bayanda hiç internetle bilgisayarla alakası olmayan biri. Cevap yazmadım msn ye de eklemedim. Sonra meğer adam yazmış eşinin numarasından. Altından çok kötü niyeti olduğu ortaya çıktı. Şok olmuştum.
Bence size yazan da iyi niyetli değil. Sonuçta ailecek tanışıyorsunuz sizin arkadaşınız olsa neyse. Bence bi kez daha sorup kurcalamayın. Cevap filan da yazmayın

Acaba o fake görünen hesap adamın eşi olabilirmi? Belki kadın kuşkucu, kendince iş güzar.. Aklınca ne cevap verecek diye yem attığını düşünmüştür.. Bu olasılıkta var.. İnşallah eşiniz sakin kalır.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Aynı şeyleri başkalarıda söylemiş pardon..

Acaba esi sizi kiskaniyorda sizi mi denedi ilk aklima bu geldi

Eşten neden şüphe duyuluyor?
Sınama amaçlı yapıyordur diye mi?

Yok artık hasta mı bu Ada'm? Benimki yapsa boşarım .. İnş eşin değildir. Cok büyük adilik olurdu çünkü

Eşten neden şüphe duyuluyor?
Sınama amaçlı yapıyordur diye mi?

Yok artık hasta mı bu Ada'm? Benimki yapsa boşarım .. İnş eşin değildir. Cok büyük adilik olurdu çünkü
Valla 9 yıllık eşim şimdiye kadar ne o böyle deneme yaptı ne de ben
Çünkü dediğiniz gibi saçma
Ya o adam
Ya karısı
Yada başka biri ama kim ve ne amacı

Amin sağolun

Bu arada eşim geldiğinden beri bişi demedi bende dediğiniz gibi hiç sormadım

Ben korkuyorum faceden filan hele evliysen bence gereksiz ben 3 sene önce kapadim esimde kapadı kullanmiyoruz evlilik yikiyo amacını aştı artık o siteler geçen oturuyorum mesaj geldi telefona biricik aşkım diye tövbe tövbe kim bu dedim eşim görse adam cildirir cevap atmadim sonra aradı yanımda kV vardı açmak zorunda kaldım ergen belli arzuyla görüsecektim dedi yanlış numara yok öyle biri burda dedim lafı uzatmaya çalıştı sesimi yukselttim yanlış olmuş işte diye kapadim sonra mesaj atti kusura bakmayın cevap atmadim sonra tekrar siiisstt sana diyorum diye mesaj atti şerefsiz adi köpek yine cevap atmadim telefonun kara listesine aldım artık arasada mesaj atsada gelmez bana eminim numara sallayip konuşmak istedi bu işte insanlar adilesti bacim yuva yıkmak kolay geliyo bunlara iyi ki gostermissin esine iyi ki cevap atmamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…