Arkadas hatrina

Mervil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
51
14
3
Merhaba kizlar bir arkadasim var cok yakindik severdik hala severiz elbette ama.bazi tavirlarina anlam veremiyorum ve son zamanlarda beni cok cok uzdu.Benden sonra evlendi bu arkadasim,ve evlendikten sonra degisti tabiri caizse buldumcuk oldu.Maddi olarak imkanlari arttikca mutevaziligini kaybetti sanki.tabi biz gorusmeye devam ettik ama.zaman icerisinde beni bilerek yada bilmeyerek kırdığı cok zaman oldu ve bu buldumcuk tavirlari nedeni ile icten ice kendinden uzaklastim paylasimlar azaldi daha az gorusur konusur olduk.Ama ozel zamanlarinda her daim yanında oldum olmaya calistim,her ihtiyacinda her ozel.aninda manevi olarak yanindaydim.evlilik dogum vs.Son zamanlarda beni biraz kirmisti haksiz yere beni elestirmeye baslamisti,bir muddet mesafe koydum ama zamabla yine gorusur konusur olduk eslerimiz de tanışır bu arada.Yakin bir zaman da ev degistirdiler fakat bunu normal bir sekilde degil de aksamin bir saati evimize gelerek paylastilar.Sanki sirf bunu anlatmaya hava atmaya mi desem.ego tatmini mi desem bunun icin gelmisler gibi hissetirdiler yani.Belki oyle degildir ama.bana yansiyan o.Daha makul.bir zamanda da anlatabilecekken neden aksamin o saatinde kaciyormusuz gibi gelip anlattilar esimle anlam veremedik.Bu tavrina ,oncesinde de kendisinde dolu oldugum icin artik gormezden gelemedim.ofkelendim ve uzuldum.Her ozel aninda yaninda olan ben bu kez tasinma surecinde yaninda olmak istemiyorum ve arayip bir ihtiyacin var mi diye de sormak istemiyorum.Sizce doğru bir hamle mi yapmis olurum yoksa insanlik bende kalsin diye mi dusunmeliyim yine?

Merhaba kizlar bir arkadasim var cok yakindik severdik hala severiz elbette ama.bazi tavirlarina anlam veremiyorum ve son zamanlarda beni cok cok uzdu.Benden sonra evlendi bu arkadasim,ve evlendikten sonra degisti tabiri caizse buldumcuk oldu.Maddi olarak imkanlari arttikca mutevaziligini kaybetti sanki.tabi biz gorusmeye devam ettik ama.zaman icerisinde beni bilerek yada bilmeyerek kırdığı cok zaman oldu.Ben se her daim yanında oldum olmaya calistim,her ihtiyacinda her ozel.aninda manevi olarak yanindaydim.evlilik dogum vs.Son zamanlarda beni biraz kirmisti haksiz yere beni elestirmeye baslamisti,bir muddet mesafe koydum ama zamabla yine gorusur konusur olduk eslerimiz de tanışır bu arada.Yakin bir zaman da ev degistirdiler fakat bunu normal bir sekilde degil de aksamin bir saati evimize gelerek paylastilar.Sanki sirf bunu anlatmaya hava atmaya mi desem.ego tatmini mi desem bunun icin gelmisler gibi hissetirdiler yani.Belki oyle degildir ama.bana yansiyan o.Daha makul.bir zamanda da anlatabilecekken neden aksamin o saatinde kaciyormusuz gibi gelip anlattilar esimle anlam veremedik.Bu tavrina ,oncesinde de kendisinde dolu oldugum icin artik gormezden gelemedim.ofkelendim ve uzuldum.Her ozel aninda yaninda olan ben bu kez tasinma surecinde yaninda olmak istemiyorum ve arayip bir ihtiyacin var mi diye de sormak istemiyorum.Sizce doğru bir hamle mi yapmis olurum yoksa insanlik bende kalsin diye mi dusunmeliyim yine?

kıskançlık sezdim.

Aynı bu tarz bir arkadaşım vardı. Yeni model araba alırlardı hemen bize fotoğraf falan atardı. Çok çiğ davranışlar bunlar.
Ben hemen uzaklaşmayı tercih ettim. Çünkü bu insanların konuşacak hiç bir şeyi olmuyor zamanla. Sürekli onu aldık , bunu sattık.
Ben yerinizde olsam asla aramam.

Aynı bu tarz bir arkadaşım vardı. Yeni model araba alırlardı hemen bize fotoğraf falan atardı. Çok çiğ davranışlar bunlar.
Ben hemen uzaklaşmayı tercih ettim. Çünkü bu insanların konuşacak hiç bir şeyi olmuyor zamanla. Sürekli onu aldık , bunu sattık.
Ben yerinizde olsam asla aramam.
icimden gelmiyor zaten benim de çünkü bana gosteris yapmasina çok üzüldüm.

O sizin ihtiyaçlarınıza koşuyor mu? Çok samimi de olsam hiçbir arkadaşım taşınmama gelmedi, onun dışında eğer hep siz ona yardım ve destek oluyorsanız, arkadaşlığınızı bir sorgulayın derim.

Merhaba kizlar bir arkadasim var cok yakindik severdik hala severiz elbette ama.bazi tavirlarina anlam veremiyorum ve son zamanlarda beni cok cok uzdu.Benden sonra evlendi bu arkadasim,ve evlendikten sonra degisti tabiri caizse buldumcuk oldu.Maddi olarak imkanlari arttikca mutevaziligini kaybetti sanki.tabi biz gorusmeye devam ettik ama.zaman icerisinde beni bilerek yada bilmeyerek kırdığı cok zaman oldu ve bu buldumcuk tavirlari nedeni ile icten ice kendinden uzaklastim paylasimlar azaldi daha az gorusur konusur olduk.Ama ozel zamanlarinda her daim yanında oldum olmaya calistim,her ihtiyacinda her ozel.aninda manevi olarak yanindaydim.evlilik dogum vs.Son zamanlarda beni biraz kirmisti haksiz yere beni elestirmeye baslamisti,bir muddet mesafe koydum ama zamabla yine gorusur konusur olduk eslerimiz de tanışır bu arada.Yakin bir zaman da ev degistirdiler fakat bunu normal bir sekilde degil de aksamin bir saati evimize gelerek paylastilar.Sanki sirf bunu anlatmaya hava atmaya mi desem.ego tatmini mi desem bunun icin gelmisler gibi hissetirdiler yani.Belki oyle degildir ama.bana yansiyan o.Daha makul.bir zamanda da anlatabilecekken neden aksamin o saatinde kaciyormusuz gibi gelip anlattilar esimle anlam veremedik.Bu tavrina ,oncesinde de kendisinde dolu oldugum icin artik gormezden gelemedim.ofkelendim ve uzuldum.Her ozel aninda yaninda olan ben bu kez tasinma surecinde yaninda olmak istemiyorum ve arayip bir ihtiyacin var mi diye de sormak istemiyorum.Sizce doğru bir hamle mi yapmis olurum yoksa insanlik bende kalsin diye mi dusunmeliyim yine?
çoğu kişide evlendikten sonra tavır değişikliği oluyor, yada araba veya ev aldıklarında...ama şöyle düşünürsek eğer, sevincini dostlarıyla paylaşmayacakta kimle paylaşacak...zaman içinde geçer bu tavırları belki, onu tanıyan sizsiniz, eğer gerçek dostluk varsa arada, sineye çekebilir yada hava attığını hissettiğinizde şakayla karışık evlendikten sonra değiştiğini hissettirebilirsiniz...

Buldumcuk oldu demissinide neler yapti hic anlatmamissiniz. Tek net anlattiginiz ev mevzusu onda da buldumcukluk bisey goremedim ben. Sirf aksam gelip haber verdiler diye bu kadar uzulecek kirilacak ne var? Siz kiskaniyorsunuz gibi
O kisim detayli anlatmak cok uzun surer ve konuyu dağıtır soyle soyliyim.bazi insanlar evlenince degisir ne buldum delisi gibi davrabir.onceden eleştirdigi ve sacma buldugu tavırları kendisi sergiler vs bu ve bunun gibi seyler.Aksamin bir saati degilde ertesi gun telefonla da anlatılabilecek yada daha normal bir saatte gelip paylaşılacak bir konu oldugu icin bana normal gelmedi ve paylastim.Abes bir davranisti.eve gelir gelmez ilk 10 dk içersinde anlatilan bir konu bu.Normalde o saatte evimize ugrayan insanlar da degillerdir,gec oldu rahatsiz etmeyelim diyecek durumdaki insanlardir ama saatte gelip aldiklari mali mülkü anlatmaya gelmisler diyorum.

O sizin ihtiyaçlarınıza koşuyor mu? Çok samimi de olsam hiçbir arkadaşım taşınmama gelmedi, onun dışında eğer hep siz ona yardım ve destek oluyorsanız, arkadaşlığınızı bir sorgulayın derim.
Bugune kadar onun kadar ihtiyacim olmadi yani elbette o da benim ozel zamanlarimda yanımda oldu ama.benim ailem de benimle ayni sehirde,onun ailesi de sehir disinda oldugu icin ben biraz da onun ailesinden biri gibiydim,destegim.emegim daha fazladir onunkinden.

O kisim detayli anlatmak cok uzun surer ve konuyu dağıtır soyle soyliyim.bazi insanlar evlenince degisir ne buldum delisi gibi davrabir.onceden eleştirdigi ve sacma buldugu tavırları kendisi sergiler vs bu ve bunun gibi seyler.Aksamin bir saati degilde ertesi gun telefonla da anlatılabilecek yada daha normal bir saatte gelip paylaşılacak bir konu oldugu icin bana normal gelmedi ve paylastim.Abes bir davranisti.eve gelir gelmez ilk 10 dk içersinde anlatilan bir konu bu.Normalde o saatte evimize ugrayan insanlar da degillerdir,gec oldu rahatsiz etmeyelim diyecek durumdaki insanlardir ama saatte gelip aldiklari mali mülkü anlatmaya gelmisler diyorum.

Evet belki gosterisi seviyorlardir ama ne fark eder ha telefonda, ha gunduz soylemiş. Sonucta haber vereceklerdi yani. Bu kadar üzülüp kirilacak birsey yok. Aldiklarini yaptiklarini devamli boyle anlatiyorsa gorusmeyin en iyisi.

Ben verici bir arkadas oldugumu dusunuyorum.Uzuldugum konu benim kadar verici olup olmamasi degil,biraz daha dusunceli ve mutevazi bir yaklasim icerisine girebilecekken ,bana karsi hava atar gibi bir tavira girmesiydi buna anlam veremedim.

Evet belki gosterisi seviyorlardir ama ne fark eder ha telefonda, ha gunduz soylemiş. Sonucta haber vereceklerdi yani. Bu kadar üzülüp kirilacak birsey yok. Aldiklarini yaptiklarini devamli boyle anlatiyorsa gorusmeyin en iyisi.
Evet demek istediğim bu,gosteris yapilmayi hakedecek bir insan degilim.Bunu bana yapmamaliydi.Elbette paylasacakti ben neden paylasti demiyorum,Herseyin bir vakti zamani vardir.Karsi tarafin nasil anlayacagini da hesaba katmalisiniz.Ufak şeyler gibi gorunse de onemli seylerdir bunlar.Ve bu ilk yasanan konu degil ben en son olani anlatiyorum size.

Belki sevinçlerini sizinle paylaşmak istemişlerdir.

Sizin dusunceniz cok bicak sirti bir konu ve oyle dusunulmesi kolaya kacmak ...Aciklamama ekleme.geregi duymamistim ama.ekleyeyim,imkanlarim ve sosyallik bakimindan esim ve ben arkadaşımın yasantisindan cok.daha iyi durumdayiz.Ozenebilecegim bir durum yok.Mutevazi olmak bir seçim tabi..
Durumunuz daha iyi ise neden rahatsız oluyorsun ki.

Belki sevinçlerini sizinle paylaşmak istemişlerdir.
Emin olun onların adina cok mutlu oldum,o konu ayri.Sevinclerini paylaştım elbette.Kiskaniliyormusum gibi algilanabilecegini bildigimden hic bir sekilde saskinlik yada tepki gostermedim,sacma olur zaten gostermem elbette.Ama bi yandan uzuldum, gecenin 10 nunda gelip bunu paylasmak mi gerekir normali bu mudur diye? gucume gitti gosteris yapilacak insan olmak..

Sizin dusunceniz cok bicak sirti bir konu ve oyle dusunulmesi kolaya kacmak ...Aciklamama ekleme.geregi duymamistim ama.ekleyeyim,imkanlarim ve sosyallik bakimindan esim ve ben arkadaşımın yasantisindan cok.daha iyi durumdayiz.Ozenebilecegim bir durum yok.Mutevazi olmak bir seçim tabi..

öyle olduğuna inanamayacağım kusura bakmazsanız, ben kendimden daha alt durumda bir arkadaşımın hareketlerine kafa yormam çünkü. bu akşam gelip ev haberi vermesinin insana koyması için kıskanması lazım mutlaka.
kişi kendinden bilir işi demeyin. itiraf edelim hepimiz insanız. hatta ben hiç kıskanç olmayan bir insanım ben bile böyle düşünüyorum.

Back
X