Aynen ya bende hiç sevmiyoruma ama ne diyip te tanistirmayacagim ki bu seferde ben kötü insan oluyorumKeşke tanıştırmasaydın. Kendi çevresi olmayıp başkalarının çevresine sahip olmaya çalışan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Benimde vardı böyle bir arkadaşım uyuz olurdum. Birde nasıl yalakalık yapıyor kendini sevdirmek için.. peh
Gerekirse kötü olacaksın yapacak birşey yok. Allah tan benimki koca buldu gitti de kurtulduk daha da aramadı zaten kimseyi.Aynen ya bende hiç sevmiyoruma ama ne diyip te tanistirmayacagim ki bu seferde ben kötü insan oluyorum
24 küsmek derken trip, tavır ,mesafe falan işteKusmek mi
Kac yasindasiniz
Darısı benim başıma valla.Gerekirse kötü olacaksın yapacak birşey yok. Allah tan benimki koca buldu gitti de kurtulduk daha da aramadı zaten kimseyi.
En doğrusu olabildikçe uzak durmak sanırım haklısınız.Kıskanç o akraba ondan.
Sizinle de yarış içinde gibi.
Yazık ömrünü kıskanmakla geçirecek.
Başkalarının sahip olduğu şeylerden ötürü iyi olduklarını sanıyor ve onları almak istiyor,
Kendine hayat kuramıyor,beceriksiz vs diyerek büyümüş muhtemelen.
Bunun yaşla da alakası yok,aynı huyda olan bir arkadaşım var maalesef,yaşı da 40.
Siz uzak durmaya bakın.
Aynen ya bende hiç sevmiyoruma ama ne diyip te tanistirmayacagim ki bu seferde ben kötü insan oluyorum
Benimkisi evli ve bir tane de çocuğu var sanırım ikinci doğunca rahat edicemGerekirse kötü olacaksın yapacak birşey yok. Allah tan benimki koca buldu gitti de kurtulduk daha da aramadı zaten kimseyi.
Ben deniyorum bu aralar,bin tane bahane uyduruyorum.En doğrusu olabildikçe uzak durmak sanırım haklısınız.
çocuk gibi onlar görüştü diye mi küseceksiniz. zaten böyle yapınca akrabanız istediğini elde etmiş oluyorMerhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
Küsmek çocukça olmaz mı? Ama o akraban da art niyetli biri böyle davranan birinden uzak durmakta fayda var. En azından araya mesafe koymak gerek.Merhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
benim anlamadığım yakın arkadaşınıza ne için küseceksiniz?24 küsmek derken trip, tavır ,mesafe falan işteküsmenin yaşı mı olurmuş
biraz kıskanclık ta var bende tabiki isteyen istediğiyle arkadas olurda neden hep bnm arkadaslarımBence tavrınız çok saçna. İsteyen istediği ile arkadaş olur. Sizin tanıştırmanız bir şey değiştirmez.
Küsmenin yaşı olur mu hiç ilginçKusmek mi
Kac yasindasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?