Arkadaş Hırsızı

benim anlamadığım yakın arkadaşınıza ne için küseceksiniz?
onun ne suçu var akrabanız illa geleceğim diyorsa

akrabaya ağzının payını verin sosyalleşmek için başka yollar bulsun
oda dünden razı gibi davranıyor normalde her gün konusurduk dünden beri hiç sesi soluğu cıkmıyor o yüzden

Genelde arkadaşlarıma değer veririm ama nedense bi soğuma geldi. onunla konustuktan sonra beni aramaması yaazmamasından dolayı falan demekki bnm vermiş oldugum degeri karşı taraf bana vermiyor..

Arkadaşının arkadaşlarıyla çok fazla ortak zaman geçirmedikçe samimiyet kurabilen insanlar çok garip geliyo, belki ben yapamadığımdandır. O an orda kalır, ilerletmem samimiyeti
En yakın arkadaşınıza trip atmayın bence gelmek isteyene gelme denmezki, ama akrabanızdan uzak durmanızda fayda var gibi

Benim de kişiliğime çok aykırı geldiği için bu tepkiyi veriyorum . Beni üzen narkadasımın bi anda yok olması 24 saati geçecek bir kaç saat sonra sanırım bunun nedenini ona sormalıyım .

En doğru cevabı arkadaşınız verir tabiki, en yakın arkadaşım demişsiniz aranızdaki samimiyete güvenerek rahatlıkla sorun, mesafe girmesi pek iyi olmayabiliyor ikili ilişkilerde

Küsmek tuhaf olur da. Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Her samimi olduğum la tanışıp beni aradan çıkarıp görüşme yapıyordu. Sonra da üste çıkıyordu bir şekilde. Ben uzaklaştım ondan.

Beş yaş çocuk tripleri.

akrabam oldugu için cok fazla uzaklasamıyorum anca büyük bi neden olması lazım muhakkak aynı ortamda bulundugumuz zamanlar oluyoırr...

Size göre öyle olabilir tabi herkesin kendi düşüncesi. Başınıza gelmeden anlayabileceğinizi düşünmüyorum.
Alakasi yok. Hadi bu kadina kizdiniz da küsüyorsunuz, diğerinin suçu ne? Gelme mi deseydi. Kovsa miydi. Ne kadar ayıp. Ayrıca karşı taraftaki üçüncü şahıslar istemeseler zaten görüşmeyi keserler. Sizin müdahale hakkınız yok ki. Sizinle arkadaşlar diye başka kimseyle sosyallesmesinler mi. Kaybeden siz olursunuz. Biraz olgun davranın.

1 değil 2 değil 3 değil bundan sonrası bence olgunluk dışı bana göre değer verdiğim kişiden değer beklerim.. Siz birinin yanında bir saat bile görmediğiniz birisini samimi oldugunuz kişi olmadan evinize kabul ediyorsanız hak verebilirsiniz ama bana doğru gelmeyen şeyler benim yapmayı tercih etmediğim seyler . Tam olarak hissiyatımı tercüme edemediğim için beni anlamıyorsunuz şuan.

Arkadaşınız bir tuhaf geldi bana :/
Yani doğru düzgün samimiyeti yok, bir kere bir ortamda karşılaştığı kişi onu arıyor ve "Evinize gelem, buluşalım" filan diyor. Ben kıl kaparım şahsen ne kadar ilk muhabbette iyi de görsem, bi sorarım bizim tanışmamıza vesile olan ortak arkadaşımı "O da geliyor mu? Ben X'i arayayım, o da gelsin madem bahaneyle bir araya gelelim" tarzı araya kaynatırım yani, gelme denmez de...

Küsmeyin tabi de izleyin, keyfinize göre katılın-katılmayın. Belki daha iyi anlaşırlar, aynı kafadalardır olabilir, insan ilişkileri.
Sadece olayın gelişme biçimi çok şey geldi bana ya... Bilemedim de ne denir, damdan düşer gibi mi denir?

Madem gorusmelerini istemiyosunuz tanistirmayin.mesela benimde arkadas vasitasiyla tanistigim insanlar var bazen o kisi olmadan gorusuyoruz ve cok samimilestik.ne var ki bunda inadina yapiyosa sizde gorusturmeyin kismeyle tavriniza da koyun

Boyle yaparsaniz kiskanclikla itham edilirsiniz.

Madem gorusmelerini istemiyosunuz tanistirmayin.mesela benimde arkadas vasitasiyla tanistigim insanlar var bazen o kisi olmadan gorusuyoruz ve cok samimilestik.ne var ki bunda inadina yapiyosa sizde gorusturmeyin kismeyle tavriniza da koyun
dediğim gibi evde mevlid okutturdum o vesile ile bir defa görüştüler .

bana da çok hızlı ve gereksiz geldi

Size bi ornek veriyim.ben iki arkadasimi bi ortamda tanistirdim fazla bi samimiyetleri olamdi.sonra biri digerini aramis bulusalim diye.oda bana soyledi napim cok sasirdim dedi.bende sen bilirsin istiyosan git bakalim ne istiyomus.neyse arkadasim gitti bunlar bi kafeye gitmis yaninda birini getirmis.yemisler icmisler en sonunda hesabi odemeyip kalkmislar.yani niyetleri sadece hesabi odettirmekmis.sizinkide boyle yapiyo olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…