oda dünden razı gibi davranıyor normalde her gün konusurduk dünden beri hiç sesi soluğu cıkmıyor o yüzdenbenim anlamadığım yakın arkadaşınıza ne için küseceksiniz?
onun ne suçu var akrabanız illa geleceğim diyorsa
akrabaya ağzının payını verin sosyalleşmek için başka yollar bulsun
Genelde arkadaşlarıma değer veririm ama nedense bi soğuma geldi. onunla konustuktan sonra beni aramaması yaazmamasından dolayı falan demekki bnm vermiş oldugum degeri karşı taraf bana vermiyor..Ben deniyorum bu aralar,bin tane bahane uyduruyorum.
Söyledim de yüzüne ama o kadar anlamak istemiyor ki salaklıkta zirve yaptı resmen.
Sürekli işim varmış yoğunmuşum havalarındayım
Siz de arkadaşlarınızı müsait bir zamanda uyarın eğer sizin için çok değerlilerse,değillerse umursamayın arkanızdan vurmasınlar hep beraber.
Benim de kişiliğime çok aykırı geldiği için bu tepkiyi veriyorum . Beni üzen narkadasımın bi anda yok olması 24 saati geçecek bir kaç saat sonra sanırım bunun nedenini ona sormalıyım .Arkadaşının arkadaşlarıyla çok fazla ortak zaman geçirmedikçe samimiyet kurabilen insanlar çok garip geliyo, belki ben yapamadığımdandır. O an orda kalır, ilerletmem samimiyeti
En yakın arkadaşınıza trip atmayın bence gelmek isteyene gelme denmezki, ama akrabanızdan uzak durmanızda fayda var gibi
Beş yaş çocuk tripleri.Merhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
akrabam oldugu için cok fazla uzaklasamıyorum anca büyük bi neden olması lazım muhakkak aynı ortamda bulundugumuz zamanlar oluyoırr...Küsmek tuhaf olur da. Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Her samimi olduğum la tanışıp beni aradan çıkarıp görüşme yapıyordu. Sonra da üste çıkıyordu bir şekilde. Ben uzaklaştım ondan.
Size göre öyle olabilir tabi herkesin kendi düşüncesi. Başınıza gelmeden anlayabileceğinizi düşünmüyorum.Beş yaş çocuk tripleri.
Alakasi yok. Hadi bu kadina kizdiniz da küsüyorsunuz, diğerinin suçu ne? Gelme mi deseydi. Kovsa miydi. Ne kadar ayıp. Ayrıca karşı taraftaki üçüncü şahıslar istemeseler zaten görüşmeyi keserler. Sizin müdahale hakkınız yok ki. Sizinle arkadaşlar diye başka kimseyle sosyallesmesinler mi. Kaybeden siz olursunuz. Biraz olgun davranın.Size göre öyle olabilir tabi herkesin kendi düşüncesi. Başınıza gelmeden anlayabileceğinizi düşünmüyorum.
1 değil 2 değil 3 değil bundan sonrası bence olgunluk dışı bana göre değer verdiğim kişiden değer beklerim.. Siz birinin yanında bir saat bile görmediğiniz birisini samimi oldugunuz kişi olmadan evinize kabul ediyorsanız hak verebilirsiniz ama bana doğru gelmeyen şeyler benim yapmayı tercih etmediğim seyler . Tam olarak hissiyatımı tercüme edemediğim için beni anlamıyorsunuz şuan.Alakasi yok. Hadi bu kadina kizdiniz da küsüyorsunuz, diğerinin suçu ne? Gelme mi deseydi. Kovsa miydi. Ne kadar ayıp. Ayrıca karşı taraftaki üçüncü şahıslar istemeseler zaten görüşmeyi keserler. Sizin müdahale hakkınız yok ki. Sizinle arkadaşlar diye başka kimseyle sosyallesmesinler mi. Kaybeden siz olursunuz. Biraz olgun davranın.
Tövbe tövbeee araba hırsızı diye okumuşum ya başlıgı
Boyle yaparsaniz kiskanclikla itham edilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
dediğim gibi evde mevlid okutturdum o vesile ile bir defa görüştüler .Madem gorusmelerini istemiyosunuz tanistirmayin.mesela benimde arkadas vasitasiyla tanistigim insanlar var bazen o kisi olmadan gorusuyoruz ve cok samimilestik.ne var ki bunda inadina yapiyosa sizde gorusturmeyin kismeyle tavriniza da koyun
Kıskanmadım dersem yalan olurBoyle yaparsaniz kiskanclikla itham edilirsiniz.
bana da çok hızlı ve gereksiz geldiArkadaşınız bir tuhaf geldi bana :/
Yani doğru düzgün samimiyeti yok, bir kere bir ortamda karşılaştığı kişi onu arıyor ve "Evinize gelem, buluşalım" filan diyor. Ben kıl kaparım şahsen ne kadar ilk muhabbette iyi de görsem, bi sorarım bizim tanışmamıza vesile olan ortak arkadaşımı "O da geliyor mu? Ben X'i arayayım, o da gelsin madem bahaneyle bir araya gelelim" tarzı araya kaynatırım yani, gelme denmez de...
Küsmeyin tabi de izleyin, keyfinize göre katılın-katılmayın. Belki daha iyi anlaşırlar, aynı kafadalardır olabilir, insan ilişkileri.
Sadece olayın gelişme biçimi çok şey geldi bana ya... Bilemedim de ne denir, damdan düşer gibi mi denir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?