- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Mutlaka ki kiskanmissinizdir. Ben olsam bende kiskanirim ama onlara belki etmeyin isteKıskanmadım dersem yalan olur
sen olmadan ne işi varmış arkadasının evinde ?Merhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
Yok ya zannetmiyorum öyle birşey yapacağını .Size bi ornek veriyim.ben iki arkadasimi bi ortamda tanistirdim fazla bi samimiyetleri olamdi.sonra biri digerini aramis bulusalim diye.oda bana soyledi napim cok sasirdim dedi.bende sen bilirsin istiyosan git bakalim ne istiyomus.neyse arkadasim gitti bunlar bi kafeye gitmis yaninda birini getirmis.yemisler icmisler en sonunda hesabi odemeyip kalkmislar.yani niyetleri sadece hesabi odettirmekmis.sizinkide boyle yapiyo olmasin
Cana yakın olan kendi arkadaşını kendi çevresinde arar bulur onunki benimkilere sahip olmak . Anlatmak istediğimi anlamamışsınız ki siz bana ne kim kiminle ne halt yerse yesin . Benim dedikodumu beni tanımayan birisiyle yapamaz neyse ya cok sagolun yorumlariniz içinArkadaşlarını mı paylaşmak istemiyorsunuz? neden peki bu size tapuluymuş gibi tavırlar. Neden istemiyorsunuz anlayamaddım çevre edinmek istiyordur ne var bunda zaten anlaşırlarsa sürer ama anlaşamazlarsa sürmez sırf görüşmesin diye yalan söylemek de çok sağlıklı değil. Bence onun daha iyi arkadaş olmasından korkuyorsunuz ya da o sizden daha canayakın ama korkularınız var o kesin. Gülünç.
Müdahale edebilsem kesinlikle ortalığı karıştırırımKüsmenin yaşı olmaz tamam da, böyle bir sebepten küsmek bana da çocukça geldi, lütfen kusura bakmayın.
O akrabanızı sevmemenizi ve ortamınızda istememenizi anlarım ama insanların kimle arkadaşlık edeceklerine müdahale edemeyiz ki.
Abimin karısı yakın o yüzden sık da görüşüyoruz. Mesafe zor o yüzden böyle ufak sebeplerden hele ki ben onlara bisi yansitmamisken bu durumla alakalı.. tüm sözlerinize aynen katılıyorumBenim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup beni unutmalarından nefret ederim sizinkiler de birbirlerini bulmuş sizi unutmuş. Görüşmem bir daha hele o akrabanız ne öyle görüşmek zorunda mısınız? Yapışkan bunaltcı tiplerden
Akrabanızın henüz tanışmadıgı arkadaslarınızla samimi olun ikisi de birbirini yesin boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?