Arkadaş kalınmalı mı?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
1 yıllık ilişkimi bir hafta önce bitirdim. (Dün kapattığım konum ve diğerlerinden bakabilirsiniz) Ve bazen işle ilgili konularda arıyor mesaj atıyor benim de bazen onunla paylaşmak geçiyor tabi içimden :( her şeyi onunla paylaşmaya o kadar alışmışım ki…
Sizce onu heryerden silmeli engellemeli miyim? Hatta onun kankalarını onun vesilesiyle tanıştığım çalışanlarını da?
Benimle düşman olmak istemediğini söyledi ayrılmayı isteyen bendim ama özlüyorum :(( biliyorum doğru olanı yaptım ama yerine ne koymalı da hafifletmeli bilemiyorum.
Konularımdan bana saldırmak isteyen avukatları aşağılamaya çalışanlar dahil herkes yazabilir, sıkıntı yok.

Bence arkadaş falan kalınmamalı ama simdi engelleme işlerine de girme; kavgalı dövüşlü bitmemiş anladığım kadarıyla, bi zaman sonra çıkarırsın listenden gerekirse, girip girip stalklama ama, bu sadece zarar verir sana.
Ortak arkadaşlarla da gerekirse iletişime geçersin, istemezsen geçmezsin ama şartlandırma kendini, yani şu an bi şey yapmana gerek yok bence haldir huldur.

Arkadas kalmaya veya heryerden engelleme ortak arkadaşlarla konusmayaya vs bunlara da gerek yok.Birlikteyken olan hicbir rutininizi bozmadan hayata devam..

1 yıllık ilişkimi bir hafta önce bitirdim. (Dün kapattığım konum ve diğerlerinden bakabilirsiniz) Ve bazen işle ilgili konularda arıyor mesaj atıyor benim de bazen onunla paylaşmak geçiyor tabi içimden :KK43: her şeyi onunla paylaşmaya o kadar alışmışım ki…
Sizce onu heryerden silmeli engellemeli miyim? Hatta onun kankalarını onun vesilesiyle tanıştığım çalışanlarını da?
Benimle düşman olmak istemediğini söyledi ayrılmayı isteyen bendim ama özlüyorum :KK43:( biliyorum doğru olanı yaptım ama yerine ne koymalı da hafifletmeli bilemiyorum.
Konularımdan bana saldırmak isteyen avukatları aşağılamaya çalışanlar dahil herkes yazabilir, sıkıntı yok.
Ciddi olarak ayrilmaya niyetliyseniz hayatinizdan cikarmalisiniz. Bana pek oyle gibi gelmedi eski ķonularinizdan anladigim kadariyla

Arkadaş kalınmaya gerek yok. Ki ortada bir arkadaşlıkta yok okuduğum kadarıyla. Sadece birbirinden ayrılmış iki insanda, bir diğerinin artık hayatında olmamasına alışma süreci var. Bu da zamanla oluyor.

Derin bir arkadaslik değil zaten bu.
Zaruri bir iş arkadasligi anladığım kadarıyla.
Al mektuplarini ver mektuplarını demek yersiz.
Silmek,engellemek çok basit ve çocukça bir tavır olur.
Eskisi kadar samimi olmamak kaydiyla iş ile alakali konularda konuşup kapatacaksiniz.

Bi insandan kopmak istiyorsanız eğer sindire sindire alıştıra alıştıra yavas yavas kopacaksanız.
Öyle pat engellemeyle, silmeyle değil. Böyle yaparsanız zaten uzaklaşamazsınız iyice kendinizi dibinde bulursunuz.
Ve azbiri eski konularınızı biliyorum. Kopmamak icin cırpındıgınız su zamanlarda artık bir karar verin ve önünüze bakın.

1 yıllık ilişkimi bir hafta önce bitirdim. (Dün kapattığım konum ve diğerlerinden bakabilirsiniz) Ve bazen işle ilgili konularda arıyor mesaj atıyor benim de bazen onunla paylaşmak geçiyor tabi içimden :KK43: her şeyi onunla paylaşmaya o kadar alışmışım ki…
Benimle düşman olmak istemediğini söyledi ayrılmayı isteyen bendim ama özlüyorum :KK43:( biliyorum doğru olanı yaptım ama yerine ne koymalı da hafifletmeli bilemiyorum.
Ne güzel normal ayrılmışsınız kavgasız, kırmadan. Niye engelliyorsunuz ki birde çevresi de dahil.. O zaman sizi iyi hatırlamaz bence. Bence normal konuşun konuşmak iyi gelmiyorsa dile getirirsiniz.

İş mevzusu haricinde görüşmemeni, konuşmamanı tavsiye ederim.

Avukatlık: ben ne alaka?

ARkadaş kalınacak bir şey yok bu durum size zarar verir. Onsuz yaşamayı öğrenmeniz lazım

Hiç gerek yok zaten her yaşadığınızı anlatmak istiyorsunuz ona karşı bir alışkanlığınız var.

Aslinda sizinki o mükemmel insan oldugundan degil, paylasacak baska biri olmadigindan. Günlük alip yazin, inanki sizin icin daha hayirli olacaktir. Gel gitler normaldir, ama sizin icin sagliksiz olur iletisimi devam ettirseniz. Ayrilan taraf siz oldugunuz icin sadece karsi tarafa yalnis umut vermis olursunuz

Back
X