arkadaş kazığı

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Lisedeyken 4 arkadaştik. Lise bitti arasından biriyle cok büyük bir kavga ettik bana ettigi bir laftan açtım ağzımi yumdum gözümü. Neyse biz arkadasligimizi bitirdik diger iki arkadasimda benimle olmak istediler. Zaman gecti üniversiteye basladik. Bir arkadasimla ayni universteye gittik. Digeriyle irtibatimiz nedense koptu. Mesaj atmamiza ragmen geri donus yapmadı. Bir iki ay sonra sacma sapan hayvan haklariyla ilgili mesaj atmis toplu mesaja benziyordu ( heralde konusmak icin atti bileniyorum) ben bisey demedim diğer arkadasim ters çıkışti onada ayni mesaji atmisti. Gel gelelim bir hafta once o kavga ettigim kizla gorusmeye baslamis halbu ki bana "sana terbiyesizlik yapti bende onla konusmam hatta siliyorum numarasini" demisti ne oldu da baristilar ? Yanlizlik piskolojisine mi dustu acaba ? Yeni arkadas bulamayinca eskilere mi sardi ? Ki benden once kavga ettigim kizla sorunlari vardi. Arkasindan demedigini birakmamisti. Barismalarini degilde ettigi laflardan sonra nasil bunu yapti asil kafama taktigim bu.Artik o kadar kafaya taktim ki. Bu nasil arkadaslikti en guzel zamanimizda en guzel seyleri yasadik. Universiteye gecince inşallah kopmayiz diyorduk noldu da koptuk ? Dusundukce aglayasim geliyor. Cildiriyorum icim darlaniyor. Bu nasil dostluktu nasil arkadaslik ?

arkadaş kazığı deyince ben de ciddi birşey sanmıştım.konunuz sizin için büyük önem teşkil ediyor ama yaşça büyük olanlar yaşadıklarınızın lise sonrası yaşanan standart ayrılıklardan olduğunu bilirler

bu yaşadığınız şey,lise mezuniyetten sonra üç aşağı beş yukarı herkesin başına gelir.siz ayrılmaz bir grup olduğunuza ve arkadaşlığınızın baki kalacağına inanmışsınız.ama şimdi siz gerçek hayatla tanıştınız,ve sizin inandığınız pembe dünya yıkıldı.o şunu söyledi,bu şöyle dedi kısmına takılmayın.siz sürü değilsiniz,kendi ilginize ve kafa yapınıza uygun birilerini bulun.unutmayın siz bir bireysiniz. herkes sizinle aynı hareket etmek zorunda değil,siz de aynı şekilde...

Aman yahu genelde olan seyler :))) can ciger olunur ama grup ici de o onu ona kotuler o gider birden onla iyi olur vs cook gordumde yasadimda hic cildirilacak birsey degil

Haklisiniz. Çok büyük sayilmam daha yaşım ufak olgunlasmam icin biraz daha süre var gibi. Tabi olgunlasana kadar neler olacak kim bilir. Takintili bir yapiya sahip olduğum icin ufak seylerden cok fazla zarar goruyorum. Ufak seyler bile benim icin cok onemli..

Aman yahu genelde olan seyler :))) can ciger olunur ama grup ici de o onu ona kotuler o gider birden onla iyi olur vs cook gordumde yasadimda hic cildirilacak birsey degil
Sizin için öyledir. Benim kardesim olmadığı icin arkadaşlarımı kardeş bildim dert anlattim mutluluğuma onlarida ortak ettim bu yuzden bu kadar yara almam.

Sizin için öyledir. Benim kardesim olmadığı icin arkadaşlarımı kardeş bildim dert anlattim mutluluğuma onlarida ortak ettim bu yuzden bu kadar yara almam.
Bende tek evladim baska kardesim yok :) benimde yedigim ictigim ayri gitmeyen arkadaslarim vardi her dertte omuza omuza oldugumuz zamanlar var lise bitti bi sekilde bu tarz seyler ola ola sonunda dagildi :) aglamadim uzulmedim bunun icin bazen aklima gelir ne guzeldi niye boyle oldu vs ama onlar deger vermis olsa kopmazdik zaten

Buna kazık mı diyorsunuz, daha arkadaş kazığı görmemişsiniz. Boşverin

oooo daha ne kazıklar göreceksin canım sen bunlar yanında devede kulak kalır :)
boşver kafana takma.

lise sonda mıydı neydi. lisedeki kız arkadaşımla küstük , neden küstük, niye küstük hiç hatırlamıyorum. halen de görüşmüyoruz. gerek görmüyorum.

Unutursun...

Kim kimle kusmus, barismis, kafam karisti, anlayamadim. Ama bunlar arkadas kazigi degil. Sen kendi arkadasliklarina bak. Baskasi kimle konusuyor, kimle konusmuyor, bunlar seni ilgilendirmemeli.

Gerçek hayata hoş geldin canım. Zaman zaman böyle şeylerle karşılaşıp insanların ne kadar ikiyizlü olabildiklerine şaşıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…