- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Offff o kadar kafaya takiyorum ki. Uzulmuyorum aslinda ama bu kadar olmamaliydi ya.Bunlar daha ne ki ?
O kazik nasil büyüyecek gorsen aklin şaşar :)
Haklisiniz. Çok büyük sayilmam daha yaşım ufak olgunlasmam icin biraz daha süre var gibi. Tabi olgunlasana kadar neler olacak kim bilir. Takintili bir yapiya sahip olduğum icin ufak seylerden cok fazla zarar goruyorum. Ufak seyler bile benim icin cok onemli..arkadaş kazığı deyince ben de ciddi birşey sanmıştım.konunuz sizin için büyük önem teşkil ediyor ama yaşça büyük olanlar yaşadıklarınızın lise sonrası yaşanan standart ayrılıklardan olduğunu bilirler
bu yaşadığınız şey,lise mezuniyetten sonra üç aşağı beş yukarı herkesin başına gelir.siz ayrılmaz bir grup olduğunuza ve arkadaşlığınızın baki kalacağına inanmışsınız.ama şimdi siz gerçek hayatla tanıştınız,ve sizin inandığınız pembe dünya yıkıldı.o şunu söyledi,bu şöyle dedi kısmına takılmayın.siz sürü değilsiniz,kendi ilginize ve kafa yapınıza uygun birilerini bulun.unutmayın siz bir bireysiniz. herkes sizinle aynı hareket etmek zorunda değil,siz de aynı şekilde...
Sizin için öyledir. Benim kardesim olmadığı icin arkadaşlarımı kardeş bildim dert anlattim mutluluğuma onlarida ortak ettim bu yuzden bu kadar yara almam.Aman yahu genelde olan seyler :))) can ciger olunur ama grup ici de o onu ona kotuler o gider birden onla iyi olur vs cook gordumde yasadimda hic cildirilacak birsey degil
lise arkadaşı kazıkları meşhurdur zaten yanlız değilsinizzzzzzz :)
Bende tek evladim baska kardesim yok :) benimde yedigim ictigim ayri gitmeyen arkadaslarim vardi her dertte omuza omuza oldugumuz zamanlar var lise bitti bi sekilde bu tarz seyler ola ola sonunda dagildi :) aglamadim uzulmedim bunun icin bazen aklima gelir ne guzeldi niye boyle oldu vs ama onlar deger vermis olsa kopmazdik zatenSizin için öyledir. Benim kardesim olmadığı icin arkadaşlarımı kardeş bildim dert anlattim mutluluğuma onlarida ortak ettim bu yuzden bu kadar yara almam.
Burda ki yorumlari okuya okuya takmamaya başladım sanırım. Aman buda neymiş diyorum. Iyi ki buraya yazmışım yoksa kendi basima kafamda kurgulayip daha çok uzulecektimBuda kazık mı? Yolun çok başındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?