Çarşamba günü sitede yaşanan sorun nedeniyle herkesin profilinde sorunlar oluştu ama düzeltiliyor, burda konu açmanız çözüm değil, yöneticilerimizin açtığı topikte yazarsanız yöneticilerimiz ilgilenirler.
Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası...
Eğer üyelik isminizi değiştirmiş ve sitedeki sorun sonrası eski üyelik isminize geri dönmüşseniz, doğum tarihi, mail adresi gibi bilgilerinizin düzenlenmesini istiyorsanız, şifre sorunu yaşıyorsanız yapmanız gerekenler şunlardır.
Bize Ulaşın'a tıklayın, açılan mesaj yazma panelindeki başlık kısmına sorununuzu açıklayan, özetleyen bir başlık yazın, örneğin: Sitede yaşanan sorun sonrası şifre sorunu, Yaşanan sorun sonrası kullanıcı adı problemi gibi...
Mesaj yazma alanına sorunuzu yazın ve gönderin, yöneticilerimiz gerekeni yapacaklardır.
Yönetime mesaj gönderirken lütfen sorunu tam olarak yazın, örneğin: Ben isim değişikliği yaptırmıştım, kullanıcı adım ..... iken ..... olarak değiştirilmişti, sitede yaşanan sorun sonrası ismim eski haline dönmüş, kullanıcı adımın yeniden ..... olarak düzenlenmesini rica ediyorum.
Şifre sorunu yaşıyorsanız ve siteye üye olurken verdiğiniz mail adresiniz aktif değilse:
Merhaba,
Sitede yaşanan sorun sonrası şifrelerimiz sıfırlandığından siteye giriş yapamıyorum, siteye üye olurken verdiğim mail adresim artık aktif değil, mail adresimin xxxxxxxxxx olarak kaydedilmesini, şifremi bu mail adresine göndermenizi rica ediyorum.
Gibi...
Arkadaş listelerinizi düzeltemiyoruz malesef ama mesaj sayılarınız eski haline döner.