arkadaş mı denmez ama...

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
yakın bir arkadaşınız var diye düşünün...yakınsınız ama samimi değilsiniz...bulunduğunuz ortam yüzünden onunla vakit geçirmeye mecbursunuz...yaptıklarına sinir oluyorsunuz...onunla birşeyler yapmayınca da tavır çekişyorsunuz üstüne...ne yapardınız?

samimi değilsem üstüne üstlük bide hareketleri hoşuma gitmemişse ister tavır yapsın ister bayılsın ayılsın
umrum bile olmaz.. ama sen sanki mecbursun gibi yazmışsın biraz daha aç.

tavrımı koyardım yaptıkları hoşuma gıtmıyorsa ya uyarırdım yanımda yapmaması ıcın yada bozardım kendılığınden uzaklasırdı benden

yakın bir arkadaşınız var diye düşünün...yakınsınız ama samimi değilsiniz...bulunduğunuz ortam yüzünden onunla vakit geçirmeye mecbursunuz...yaptıklarına sinir oluyorsunuz...onunla birşeyler yapmayınca da tavır çekişyorsunuz üstüne...ne yapardınız?

Kim,neden tavır çekiyor ki üzerime?:ecrin_bebek:
Kime ne benim arkadaşlık ilişkilerimden yav?:uhm:

Benim üniversitede böyle bir tanıdığım vardı.
Aslında artık beni çileden çıkarmaya başlamıştı ama çözümü buldum.
O varken sakın kendi hakkında konuşma.
:olmaz:
Onun yanlışlarını yüzüne vurma sanki her şey normal gibi davran.
Ve mümkün olduğunca az konuş.
Ben 2 senemi öyle atlattım.
guclubacismile

o nasi oluo kusum ya annamadim ki:sm_confused:

Yaptıklarına sinir oluyorsan ve samimi değilseniz onun suratını da çekmek zorunda değilsin ki !
Ha arkadaş ortamı yüzünden görüşmek zorunda olduğun biriyse eğer umursamaz tavırlar takıncaksın ki surat yapmasının bi işe yaramadığını görsün.
Sen pişkin ol,o surat assın,sen aa naber ya napıyosun falan de :))))
Pişkin davranmak bu gibi durumlarda en güzelidir.
Sen değil o sinir olur çünkü :))))

Yazdiginiz seyi anlamak icin en az 3 kere okudum yaw, cok garip bir konu olmus.
Hoslanmadigim kisiyle mecbur gorusecem, ama birlikte takilmayinca bana tavir mi yapacak? mecburiyetten kastiniz ne bilmiyorum ama mecbur oldugum kisiyle sadece isimi yapar giderim. Tavir almis, surat yapmis, eger samimi degilsek niye kafama takayim ki?
Bu arada yasinizi merak ettim dogrusu.

canım seni çok iyi anlıyorum bende elektronik öğr. bölümdeyim.bölümde kız yok ona mecburum alternaifim olsa selam bile vermem.zor o zor b durum

Sevmediğim birine yakın olmaya beni hiçbir şart mecbur edemez. Yalnız kovboyluk iyidir bazen, arkadaşınız olsun diye kendinizden taviz vermeyin, bu bence âcizliktir.

bence de hiç dikkate almaya gerek yok o insanı sevmediğin insanlarla ne işin olabilir ki mesafeli dur aynı ortamda bulunmak zorundaysan

Hiçte onu çekmeye mecbur deilim ben böyle senelerimi kaybettim ama aklım başıma gelince de böyle yaptım çokta ii yaptım

aldırmamaya çalışın gerekli olmadıkça da muhatap olmayın

Back
X