• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş mı düşman mı belli değil...

Bence araya mesafe koyun cunku boyle insanlardan herzaman uzak durulmasi gerektigini dusunuyorum.Tekrar acarsa konuyu degistirin dinlemeyin kesinlikle.

Siz üniversite mezunu musunuz sahiden? Niye böyle bir yarışa girdiniz ki. Arkadasinizdan hoslanmiyorsaniz şayet mesafe koyarsiniz olur biter. Dunyada ovunme ve boburlenme en büyük gafletlerden ikisi

kusura bakmayın ama yazmış olduğunuz "Siz üniversite mezunu musunuz sahiden?"ne kadar saçma bir kelime farkındamısınız.... insanların imrenmesi eğitim durumuyla ne alakası var??

al
kusura bakmayın ama yazmış olduğunuz "Siz üniversite mezunu musunuz sahiden?"ne kadar saçma bir kelime farkındamısınız.... insanların imrenmesi eğitim durumuyla ne alakası var??
alaka kuramadıysanız o sizin sorununuz hahımefendi

Direk mesafe koy. Kısa ve öz. Başka yorum yok.
Sidik yarışına dönmüş olay ve karşılıklı hale gelmiş.
Bunun adına fesatlık diyoruz. Maalesef her insan kendini buna zaman zaman kaptırır. Ve bu fesatlanmalar sizi yıpratmadan mesafe koyun.

kızlar canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum..
benim üniversiteden yakın bir arkadaşım var..
aynı şehirde yaşıyoruz şuan, görüştüğüm bir kaç insandan biri..
ben ondan bir ay önce evlendim..
mutlu bir evliliği var, Allah artırsın inşallah..
benim evliliğime dair yaşadığım sıkıntılardan az buçuk haberdar..
çok anlatmadım, empati kuramadığını farkettiğim için..
her neyse, bu arkadaşım sürekli eşiyle yaşadığı güzel şeyleri bana anlatıyodu..
eşi gerçekten çok aşık..adamın bakışlarından bile anlaşılıyo..
ben başlarda o anlatırken kendi evliliğimi düşünüp, moralim bozuluyodu..
kıçkançlık mı bilmiyorum, ama kıskançlık olsa onun mutlu olmasını istemezdim..durum öyle değil tabi..Allah içimi biliyo, her daim mutlu etsin onları..benimki imrenme sanırım...
şimdilerde tavır değiştirdim artık onun yaptığını ben de yapıyorum..moralimin bozulmasına ortam oluşmaması adına sürekli görmemişler gibi kocamı anlatıyorum ona..o da ben bir şey söylersem beş şeyle cevap verip, adeta seninki asla benimki gibi olamaza getiriyo lafı..
ve diyelim ki, benim anlattığım bir güzellik şayet onlarda yoksa 2 gün sonra hemen onlarda da oluyo ve arkadaş hemen bi fırsatta bana anlatıyo..
okurken durumu çok komik bulduğunuza eminim..
ama yaşayan konumundayken trajikomik oluyo malesef..
öyle paylaşmak istedim sadece...sevgiler....
Benimde arkadaşım vardı eşimle ortak arkadaşlarımızdı yani kocası falan ailecek görüşüyorduk başta onlar kavga ederdi biz sessiz kalırdık ortam yumuşasın diye bakardık ben 2yıl önce eşimle çok ciddi sorunlarımız oldu ve o arkadaşım bana hep nisbet yaptı.yok kocamı arıyım hayatta konuşmadan yapamaz bana trip yapar yok efendim kocam beni çok sever falan.ya uyuz olmaya başladım ve baktım beni mutsuz ediyo bende görüşmemeye başladım baktım o arkadaşım bana huzurmu veriyo yoksa huzursuzlukmu ben huzurumu seçtim ve onuda hayatımdan sildim inanın çok rahatım ve huzurluyum.yalnızlık güzel oluyo bence böyle kişilerle arkadaş olucaksam hiç olmam daha iyi ve benden nacizane tavsiye sakın evinde yaşadığın kötü şeyleri eşini vs kimseye anlatma zehir içsende kızılcık şerbeti içtim de insanlar çok acımasız ve alaycı

Back
X