Arkadaş mi sevgili mi??

Fazla naz yaptığımı neden düşündünüz ben pek anlayamadım,ben sizi görüyorum başka konularda,okuyorum burayı,yorumlariniz da çok iyi genellikle ama pek anlayamadım,peşimde olsun gibi bi düşüncem yok

yok ya naz yapıyosun diye demedim.

yani bence şu an çocuğun niyeti gayet net. belki senin mesafeli duruşun sebebi ile açılamıyor ya da net bi adım atamıyor. hani sen bu şekilde bir ay daha adama mesafei davranırsan yanlış anlar ve uzaklaşır. bu demek değil ki olmadığın biri gibi davran hemen samimi ol vs. sadece yeri geldiğinde yeşil ışık yak. şu an için bi sorun yok ama belli yani adamın niyeti :)

üniversitede kızlar teklif etmiyor muydu?
çok tatlısın :)
neyse :)
hoşlanıyor.
Tatlı gülüş, pek yaraşır gözleri ömre bedel. ah ne güzel ne güzel seni sevmek ah ne güzel ne güzeeeeeeel...
ay ne tatlı heyecanlar ya.
mmm. şey olur mesela. konuşmazsın. göz göze gelirsin mahcup gülümsersin filan.
sen de hoşlanıyorsan belli et bir şekilde..

yok ya naz yapıyosun diye demedim.

yani bence şu an çocuğun niyeti gayet net. belki senin mesafeli duruşun sebebi ile açılamıyor ya da net bi adım atamıyor. hani sen bu şekilde bir ay daha adama mesafei davranırsan yanlış anlar ve uzaklaşır. bu demek değil ki olmadığın biri gibi davran hemen samimi ol vs. sadece yeri geldiğinde yeşil ışık yak. şu an için bi sorun yok ama belli yani adamın niyeti :)

Anladım,haklısınız,kimse cesaret vermeyen biriyle uğraşmak istemez zaten,şimdi ev filan taşıyacaktı izmirdeki kendi evini naptın diye sormadım bile,bi çekingenlik oluşuyor o yüzden mesaj atmıyorum

Anladım,haklısınız,kimse cesaret vermeyen biriyle uğraşmak istemez zaten,şimdi ev filan taşıyacaktı izmirdeki kendi evini naptın diye sormadım bile,bi çekingenlik oluşuyor o yüzden mesaj atmıyorum

bence sormalısın. sonuçta seni görmek için yanına gelmiş vs. bi karşılığı olmalı. alt tarafı naber diyeceksin.

üniversitede kızlar teklif etmiyor muydu?
çok tatlısın :)
neyse :)
hoşlanıyor.
Tatlı gülüş, pek yaraşır gözleri ömre bedel. ah ne güzel ne güzel seni sevmek ah ne güzel ne güzeeeeeeel...
ay ne tatlı heyecanlar ya.
mmm. şey olur mesela. konuşmazsın. göz göze gelirsin mahcup gülümsersin filan.
sen de hoşlanıyorsan belli et bir şekilde..

Siz de oylesiniz:)

Şimdi mesaj atsam mı atmasam mi bilmiyorum,hep o atar ben yazmam ☹ ama bu sefer yazmadı evini taşıyacaktı izmirdeki

Neyse,durum bu:)

ben olsam mesaj yazardım. birkaç kere görüşmüşsünüz.
yani arkadaşça da merak edilebilir değil mi? :)
hoşuna gitmeyen bir gelişme olsa bile bir mesajdan bir şey olmaz.
o kadar ürkek olma.

sosyal medyadan takip ediyor musunuz birbirinizi?

ben olsam mesaj yazardım. birkaç kere görüşmüşsünüz.
yani arkadaşça da merak edilebilir değil mi? :)
hoşuna gitmeyen bir gelişme olsa bile bir mesajdan bir şey olmaz.
o kadar ürkek olma.

sosyal medyadan takip ediyor musunuz birbirinizi?

Ben çoğu sosyal medyayı kullanmıyorum,snapte ve Face de ekliyiz,snaplerime bakıyor

Mesaj aticam galiba

bence sormalısın. sonuçta seni görmek için yanına gelmiş vs. bi karşılığı olmalı. alt tarafı naber diyeceksin.

Burdan cesaret alıp mesaj attım akşam 5 de cevap atmadı iyi mi,:) online de olmadi gerçi arada baktım ama mesajım iletilmiş neti açık yani

Back
X