kızlar ben anlayamadım umarım siz anlarsınız orta okul arkadaşımla faceden görüşüyoduk. arada sırada ama ilgiside var gibiydi. hep o yazardı nasılın napıyosun diye.memleketlerimiz aynı ama o farklı bi şehirde. memleketine geleceğini söyledi ve görüşmek istedi.tabi biz bu arada daha yakınlaştık.sürekli msj atıp sorardı beni. ama bu 2 hafta sürdü. ve bir gün telefonda çok iyi bir şekilde konuşmamıza rağmen ertesi gün kopmaya başladı benden.birden bire bi insan neden soğur veya neden değişir kızlar ?
bu arada arkadaşmı sevgilimi dememin sebebi şu. benim sürekli naptığımı sorardı.dışarı cıkınca kimseye bakma bile diyodu artık. ama birden bire uzaklaştı benden.
Önceden faceden uzaktan uzağa başladı sonra memlekete geldi ve görüştünüz , ardından bitti ise ; görünce telefon ya da mesaj trafiğinde ki hisleri kaybolmuş olabilir.
Yok hala hiç görüşmediyseniz yüz yüze , en son konuşmanızı hatırla , belki sana sebebi ile ilgili ipucu olur.
Bu arada adı konmamış ilişkiler malesef böyledir , ne neden bitti diye sorabilirsiniz şimdi ona '' ne başlamıştı ki ? '' diyebilir , ne de hiçbir şey yokmuş gibi davranabilirsin.
Önceden faceden uzaktan uzağa başladı sonra memlekete geldi ve görüştünüz , ardından bitti ise ; görünce telefon ya da mesaj trafiğinde ki hisleri kaybolmuş olabilir.
Yok hala hiç görüşmediyseniz yüz yüze , en son konuşmanızı hatırla , belki sana sebebi ile ilgili ipucu olur.
Bu arada adı konmamış ilişkiler malesef böyledir , ne neden bitti diye sorabilirsiniz şimdi ona '' ne başlamıştı ki ? '' diyebilir , ne de hiçbir şey yokmuş gibi davranabilirsin.
buraya gelmedi daha görüşmedik. 2 hafta içinde gelicek.ama sanırım gelip görmeden bişe yaşamak istemiyo haklı olarak. tabiki bu şekilde yapmasaydı daha güzel olurdu.hergün arayıp sorup sevgili gibi davranıp sonra birden tuhaflaşması!! şimdiye kadarda hiç bir tuhaf kötü kaba bi lafını görmemiştim. daha önceki konuşmalarımızda sevgililerden canımızın yandığını konuşmuştuk ondadada bendee güven problemi vardı. sonrada aramaızda böyle bişe yaşandı işte . hiç birşey anlamıyorum (
en son konuşmamızda herşey daha güzeldi daha sıcaktı. buraya gelince şuraya gidicez tamamı gibi şeyler söyledi. bide hastaydı .o soğuk davanınca bende soğuk yaptım.bu sefer ben hastayım arayanım soranım yok dedi bana. sonra sordum bu sfer basit bi soğuk algınlığı demeye başladı.bende sen çok kötüyüm dedin diye sorayım demiştim dedim.o da güldü sadece. yanii dalga geçiliyomuş gibi hissettim kendimi.baştan beri dalga geçti dicem ama öyle de biri değil.off (
buraya gelmedi daha görüşmedik. 2 hafta içinde gelicek.ama sanırım gelip görmeden bişe yaşamak istemiyo haklı olarak. tabiki bu şekilde yapmasaydı daha güzel olurdu.hergün arayıp sorup sevgili gibi davranıp sonra birden tuhaflaşması!! şimdiye kadarda hiç bir tuhaf kötü kaba bi lafını görmemiştim. daha önceki konuşmalarımızda sevgililerden canımızın yandığını konuşmuştuk ondadada bendee güven problemi vardı. sonrada aramaızda böyle bişe yaşandı işte . hiç birşey anlamıyorum (
bende böyle düşündüm yani iyi düşünmeye çalışıyorum daha doğrusu. birden bire bi kız filan mı oldu diye düşünüyorum ama 1-2 günde olacak şey değil. olsa bile eski sevgili olayı olabilir.aklıma herşey geliyo kısacası. kullanılmak gibi bi durum nerdeyse. inşallah sadece durum görüp konuşmakla ilgilidir teşekkürler bu arada ...
kızlar dayanamadım ve msj attım . bişeymi oldu küsmüyüz gibi bi msj. küs değiliz ama bende anlamadım araya bi soğukluk girdi dedi bana! bende evet öyle oldu dedim. rahatsız ettiğimi düşündüm msj atmadım dedim.o da ailevi sorunlar oldu gelince anlatırım dedi fırsat bulursam dedi.gelince gidiceğmiz bi yer vardı daha oraya gidicez filan dedi.geldi ve ne arıyo ne soruyo. bende aramıyorum tabiki. neden böyle bişe yaparki bi insan anlamıyorum