Arkadaş mıyız Sevgili miyiz?

LottaLove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
326
4
66
Kızlar çok karışık bir haldeyim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bir erkek var, 5-6 aydır yakın arkadaşsınız. Aslında ilk tanıştığınızda birbirinizden etkilendiniz fakat erkeğin önceki ilişkisinden kalma korkuları olduğu için bir ilişkiye başlayamadınız. Siz bunu duyunca da direk bağlantınızı kestiniz ve adam da çok çabuk kestirip attın gibi cümleler kurdu. Daha sonra araya bir uzaklık girdi 1buçuk ay kadar, ve sonra bu adam size tekrar yazmaya başladı. Sabah akşam konuşur oldunuz. yaklaşık iki haftadır bu durum böyle. Bu adam, biz senle bir ilişki yaşarsak değişebiliriz, yani şu anda çok iyi anlaşıyoruz yanındayken çok eğleniyorum çok huzurluyum ama aramızda bir ilişki olursa eğer değişebiliriz diyor. (Ama biz zaten sevgili gibiyiz bence. O Nasıl düşünüyor bilmiyorum ama, yani benim bir sevgilim olsa ona aynı şekilde davranırım farklı davranmam. Şu anda aramızda sadece sevgi sözcükleri ve temas yok. ) Aynı zamanda da, ben biriyle ilişkiye başlayacak olursam kesinlikle senin gibi biri olmalı diyor. Beni baz almamalısın herkes farklıdır desem de hayır senin gibi olmalı diye ısrar ediyor. Sabahları günaydın, geceleri iyi geceler mesajları da mevcut durumda.

Bu durum benim pek hoşuma gitmiyor artık çünkü ortada bir yerdeyiz. Artık adı konsun istiyorum. Ya tamam ya devam diyelim istiyorum. Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizce?

Seni rahatsız eden bir durumsa, ki ben rahatsız olurdum konuşmalısın bence, çünkü konuşmalarınızın içinde sevgi sözcükleri olmasa bile sevgilim olsa senin gibi olurdu, biz bir ilişki yaşarsak değişebiliriz vs. Arkadaşım olan kişiyle bu tür muhabbetlere girmezdim, girenide arkadaş olarak göremezdim.

Bir erkek var, 5-6 aydır yakın arkadaşsınız. Aslında ilk tanıştığınızda birbirinizden etkilendiniz fakat erkeğin önceki ilişkisinden kalma korkuları olduğu için bir ilişkiye başlayamadınız. Siz bunu duyunca da direk bağlantınızı kestiniz ve adam da çok çabuk kestirip attın gibi cümleler kurdu. Daha sonra araya bir uzaklık girdi 1buçuk ay kadar, ve sonra bu adam size tekrar yazmaya başladı. Sabah akşam konuşur oldunuz. yaklaşık iki haftadır bu durum böyle. Bu adam, biz senle bir ilişki yaşarsak değişebiliriz, yani şu anda çok iyi anlaşıyoruz yanındayken çok eğleniyorum çok huzurluyum ama aramızda bir ilişki olursa eğer değişebiliriz diyor. (Ama biz zaten sevgili gibiyiz bence. O Nasıl düşünüyor bilmiyorum ama, yani benim bir sevgilim olsa ona aynı şekilde davranırım farklı davranmam. Şu anda aramızda sadece sevgi sözcükleri ve temas yok. ) Aynı zamanda da, ben biriyle ilişkiye başlayacak olursam kesinlikle senin gibi biri olmalı diyor. Beni baz almamalısın herkes farklıdır desem de hayır senin gibi olmalı diye ısrar ediyor. Sabahları günaydın, geceleri iyi geceler mesajları da mevcut durumda.

Bu durum benim pek hoşuma gitmiyor artık çünkü ortada bir yerdeyiz. Artık adı konsun istiyorum. Ya tamam ya devam diyelim istiyorum. Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizce?

Canım aynısı bi arkadaşımın başına gelmişti. Ama benim arkadaşım erkek. 9 ay kadar bekledi onu. Adı koyulmadı öyle ne sevgili ne arkadaş gibilerdi. 9 ayın sonrası? Koca bir hiç. Simdi bi ad koymak istemiyorsa aranizdakine, hiç istemeyecek. Ve senin bi bayan olarak bi erkekle adı konmamış bi olay altında samimi konuşman kendi gururuna dokunur diye düşünüyorum. Her zaman kendi degerinin farkında ol derim.

Bence size karsi yeterince guclu duygulari olsa dayanamazdi, bir sekilde adi konurdu. Sizin duygulariniz var gibi, boyle devam ettikce bir baglilik olup adi konulmamasi sizi uzebilir,o yuzden bence konusun,birsey kaybetmezsiniz.

Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Evet artık rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor yani bu durum.. Bu akşam konuşacağım sanırım buraya da yazarım sonucu:26:

Biz de esimle sizin gibiydik. Tek fark aranizdaki biz sevgiki olsak eger olursa senn gibi olsun tarzinda konusmalar yoktu :)

Bence size karsi yeterince guclu duygulari olsa dayanamazdi, bir sekilde adi konurdu. Sizin duygulariniz var gibi, boyle devam ettikce bir baglilik olup adi konulmamasi sizi uzebilir,o yuzden bence konusun,birsey kaybetmezsiniz.

Evet çok doğru söylemişsiniz. Ben ona karşı çok yoğun duygular beslemiyorum sadece hoşlanıyorum iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum.. Konuşacağım bu akşam kaybetmekten korkmuyorum çünkü. Netleşsin her şey artık.

Canım konuşma kararını iyi almışsın çünki sonu hüsran olabiliyor. Erkeğin güveni yok ise sağlam darbe yemişse ilişkiniz olsa dahi çok sorgular detaya girer yakın arkadaşım yaşadı çünki buna benzer her sözünde bir şey arıyordu arkadaşlarını sorguluyordu.

Bu durum benim pek hoşuma gitmiyor artık çünkü ortada bir yerdeyiz. Artık adı konsun istiyorum. Ya tamam ya devam diyelim istiyorum. Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizce?[/Qbence

bence siyasi davransan iyi olur derim ,onunla bu konuları hiç konuşma ve birisinin senden hoşlandığını arkadaşlık teklif ettiğini ne düşüneceğini ,bilmediğini ,kafanın karışık olduğunu söyle ve onu bir süre arama ve o ararsa mesafe koy nasıl bir tepkisi olur bekle , kısaca topu ona at sana ilgi duyuyorsa harekete geçecektir ,duymuyorsa anlarsın zaten ,o zamanda fazla zaman kaybetme onunla derim ,daha çok bağlanmama adına ,sevgiler.

Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım :))

Bilemedim ben onu :)

Cekingen olabilir? Ben de biz neyiz derdim hep. Icimden derdm ama.. ayni sevgili gibi konusrdk.hem mutku okurduk hem de sikintili. Ben de esimdr konusmak istemezdk. Ben sevgilimn olmasini istmyrdm.onun niyetini de bilmyrdm.iyi gorunuyordu sadece. Meger esimdr korkuyomus.ben bu kizla konusup biseu olur da evlenemezsem diye endiseliymis. Dusuncesi canimi yakmamak gunahima girmemekmis. Tabi snradan konustk bunlari :) ben de hep ben huzursuzum boyle konusmak bana gore degil derdm.konusmama karari alirdk ama cok kisa surerdi:) en sonunda ben o kdr cok soylemstm ki rahatsiZ OLdugumu. Bir gece msjlasrken birbirimizi anlatmisiz evlenecegmz insan olarak. Bi yandan benm korkum da onun korkusu da reddedilmek.benm degil dr onun tabi ki :) snra bir gece msjla benmle olmak istegini soyledi.senn gibi biriyle yasamak isterm dedi. Oyle basladk.cok sikintilar cektk. Ama nasibimiz de varmis.birbirimzn kaderindeymisiZ.suan hamileyim 7aylik:) sikinti hala var.ama bu bebek birbirimizr olan sevgimizi arttiriyo.. biz neyiz deme ama ben bu sekildr konusmaktan hoslanmyrm gibi seuker diyebilirsin

Bu durum benim pek hoşuma gitmiyor artık çünkü ortada bir yerdeyiz. Artık adı konsun istiyorum. Ya tamam ya devam diyelim istiyorum. Bu konuyu onunla konuşmalı mıyım sizce?[/Qbence

bence siyasi davransan iyi olur derim ,onunla bu konuları hiç konuşma ve birisinin senden hoşlandığını arkadaşlık teklif ettiğini ne düşüneceğini ,bilmediğini ,kafanın karışık olduğunu söyle ve onu bir süre arama ve o ararsa mesafe koy nasıl bir tepkisi olur bekle , kısaca topu ona at sana ilgi duyuyorsa harekete geçecektir ,duymuyorsa anlarsın zaten ,o zamanda fazla zaman kaybetme onunla derim ,daha çok bağlanmama adına ,sevgiler.

Aslında bu da aklıma geldi ama bu tür oyunlara girmek istemiyorum. Zaten o da bir şeyler istiyorsa bugün kü konuşmada ortaya çıkar ne olacaksa olsun artık sabırsızlanıyorum biraz :1:

Aslında bu da aklıma geldi ama bu tür oyunlara girmek istemiyorum. Zaten o da bir şeyler istiyorsa bugün kü konuşmada ortaya çıkar ne olacaksa olsun artık sabırsızlanıyorum biraz :1:

Bunu ben de yapmistm.niyetini bilemyrdm cnku. Esimin cvbi bence hemen hayr deme biraz dusun olmusti..tabi gicik olmus daa bana hic belli etmedi. Ben de snir olmstm.ama ben de durum gercekyi ve asla evlenmiycem tatzda biriydi.ama ciddi teklif degl sadece konusulmus biseydi.ben de teklif var gibi demstm :)

Bilemedim ben onu :)

Cekingen olabilir? Ben de biz neyiz derdim hep. Icimden derdm ama.. ayni sevgili gibi konusrdk.hem mutku okurduk hem de sikintili. Ben de esimdr konusmak istemezdk. Ben sevgilimn olmasini istmyrdm.onun niyetini de bilmyrdm.iyi gorunuyordu sadece. Meger esimdr korkuyomus.ben bu kizla konusup biseu olur da evlenemezsem diye endiseliymis. Dusuncesi canimi yakmamak gunahima girmemekmis. Tabi snradan konustk bunlari :) ben de hep ben huzursuzum boyle konusmak bana gore degil derdm.konusmama karari alirdk ama cok kisa surerdi:) en sonunda ben o kdr cok soylemstm ki rahatsiZ OLdugumu. Bir gece msjlasrken birbirimizi anlatmisiz evlenecegmz insan olarak. Bi yandan benm korkum da onun korkusu da reddedilmek.benm degil dr onun tabi ki :) snra bir gece msjla benmle olmak istegini soyledi.senn gibi biriyle yasamak isterm dedi. Oyle basladk.cok sikintilar cektk. Ama nasibimiz de varmis.birbirimzn kaderindeymisiZ.suan hamileyim 7aylik:) sikinti hala var.ama bu bebek birbirimizr olan sevgimizi arttiriyo.. biz neyiz deme ama ben bu sekildr konusmaktan hoslanmyrm gibi seuker diyebilirsin

Ne kadar güzel :) Evet o çekingen bu konularda ve güvensiz. Biz de konuşmama kararı almıştık ilk başlarda ve 3-4 gün dayanabilmiştik. En uzunu buydu işte 1buçuk ay kadar çünkü ben direkt resti çekmiştim. Beni över hep çok ilgilidir, düşüncelidir. İlk buluştuğumuzda üstümde ne olduğunu her şeyi saydı hatta geçen gün unutmamış. Ben bile unutmuştum onunkileri :1: ne bileyim ne düşüneceğimi bilemedim..

Ne kadar güzel :) Evet o çekingen bu konularda ve güvensiz. Biz de konuşmama kararı almıştık ilk başlarda ve 3-4 gün dayanabilmiştik. En uzunu buydu işte 1buçuk ay kadar çünkü ben direkt resti çekmiştim. Beni över hep çok ilgilidir, düşüncelidir. İlk buluştuğumuzda üstümde ne olduğunu her şeyi saydı hatta geçen gün unutmamış. Ben bile unutmuştum onunkileri :1: ne bileyim ne düşüneceğimi bilemedim..

Daha once bi birlikteligi olmus mu? Benm esim de oyleydi hic bir seyi unutmazdi :) ben unuturdm o hatrlardi.. sor bi simdi nasil diye :) o zamanlarda ki gibi degil.hatta sen beni kandirdin boyle degildin derm:) smdi ki hassasiyetleri daha farkli. Ama o zaman o da unutmazdi.ilk sevdigi asik oldugu kisi ben oldugum icin boyle oldugunu dusnuyorm ben. Hatta acilamamsinn sebebi de buydu bence.eger o kisi dr boyleyse acilamamasinn nedeni bu olabilir

bence erkeğin niyetini söylemesi daha doğru olur bu bir oyun sayılmaz ,ciddi bir niyeti olsa sizle şimdiye kadar konuşurdu diye düşünüyorum,en azından böyle yaparak niyetini öğrenebilirsiniz,ve sizle konuşmak isteyen taraf olumlu yada olumsuz o olur sevgiler ,umarım herşey gönlünüzce olur.

bizde nişanlımla sizin gibiydik. günaydınla başlar iyigecelerle biterdi hep arkadaşız derdik, tabi birbirimizi seviyorduk o ayrı :24: uzun süre sevgili olmamamızın bazı sebepleri de vardı sonra ne oldu aşk galip geldi 7 senedir birlikteyiz bu sene evleniyoruz inş. :34: ha bu arada ben bir müddet sonra, ne olduğumuz belli değil bunedir demeye başladım :1::1: sende konuşabilirsin ben böyle arada birşey yaşamak istemiyorum ya olsun yada bitsin diye ozaman duygularını tam açmaya cesaret eder :27: belkide senin gibi hissetmiyordur onuda öğrenmiş olursun en azından arada birşey yaşamak zor gerçekten :34:

Sen sevgili gibi görüyorsun....
Ama çocuk seni sevgili gibi görmüyor...
Seni yakın bi arkadaş bi dost yada ne bileyim yanında eğlendiği güzel zaman geçirdiği biri gibi görüyor...
Zira farklı bi şekilde düşünse yada hissetse sana birazda olsa bunu belli etmez mi?
Hani hayatımızda elbet olmuştur biriyle hoş vakit geçiririz eğleniriz yanında olmaktan zevk duyarız onu severiz ama sevgili olarak değil bi arkadaş bi insan olarak severiz...
Bu çocuğunda sana karşı böyle hissettiğini düşünüyorum...

Biz de esimle sizin gibiydik. Tek fark aranizdaki biz sevgiki olsak eger olursa senn gibi olsun tarzinda konusmalar yoktu :)

Bu arada kendi ilişkimden örnek vericek olursam bizde 2 ay gezdik arkadaş gibi muhabbet ettik canım cicim gibi kelimeler yoktu...Bende çok çekingendim oda çok çekingendi..
Ama bende hissediyordum oda hissediyordu arkadaşlıktan öte duygular olduğunu :)
Çünkü insan arkadaş gibi gördüğünü kıskanmaz...
Biz birbirimizi kıskanırdık bunu direk olarak belli etmezdik ama ister istemez yüzümüz düşer garip bi hal alırdık. Buda istem dışı olan bir şeydi...
Korumacı bi tavır sergilerdi ve bakışlar.. Normal zamanda farkedermisiniz bilmem ben insanların gözünün içine bakarak konuşurum hep ve onun gözlerinde benle konuşurken farklı bi şey vardı normal insanlarında gözlerinin içi güler ama bir şey hissettiğiniz insanlar konuşurken daha farklı bi hal alırsınız aynen öyle işte..
Bilmem anlatabildim mi:)
Ve şunu da belirteyim bi erkek yada kadın ne kadar korkuları olursa olsun ne kadar çekingen olursa olsun karşısındaki kişiyi böyle belirsiz bi ilişkiyi sürdürerek kaybetmek yerine tüm cesaretini toplayıp onla hayatına devam ettirmeyi istediğini söyler.
Çünkü kadın erkek farketmez adı konmamış bi ilişki her iki tarafında canını sıkar... Ve böyle ilişkilerde bi taraf hep vazgeçer.. Kimse böyle bir şeyi göze almak istemez.

Back
X