Arkadaş olalım ? :)

ozumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
340
3
26
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar ben 2 önce üye oldum fakat hiç arkadaşım yok ve aranıza girmek istiyorum.
Yaşım 17 küçük olabilirim ama abla veya dostum diyeceğim kimsem olmadı.
Öyle olsun ki candan öte olalım istiyorum.
İnşallah sizde istersiniz..
Tanışalımm
Ben ozumse,17 yaşındayım yarışmaya diyarbakırdan katılıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Sevgili Özümse;

Ne güzel bir ismin var...

Bu siteden bahsetmiyorum ama internet ortamı genellikle tehlikelerle dolu bir ortamdır.
Kimin ne oldugunu, anlattıgı gibi biri olup olmadıgını anlamamız mümkün değildir. Arkadas olmayı istemen güzel.
Senden ricam öncelikle "candan öte " olma kavramından uzaklaş, senin candan öte olacağın kişiler, annen baban ve kardeşlerindir.

Arkadaşlık kolay oluşan bir kavram değildir.Zaman ve güven gerektirir.
Sivil hayatında da arkadaş olacağın insanları seçmeden önce onları tanımaya çalışmalısın.
Hataları varsa ve bu hatalara senide sürükleme ihtimalleri varsa arkadaslık ilişkini kesmelisin.
Sitede ilgini çekebilecek konuların ne olduğuna bak, güzel bir dil ve uslup ile konulara katıl.

Siteye hoşgeldin.Herkes seni kuacaklayacaktır ama sen lütfen önce yukarıda yazdıklarımı yeniden oku, olur mu?

Peki teşekkür ederim,hoşbuldum..
Dipnot:Haklısınız ..

Ben de size katılmak istiyorum,yeni üyeyim ve hiç arkadaşım yok.Beni de aranıza kabul edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…