Arkadaş olarak devam etmeli miyim?

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Kızlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır sevgili olduğum biri vardı. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda 1-2 kez görüşebiliyorduk. Yazın 2 ay boyunca beraberdik, yazlıklarımız yanyanaydı. Çok güzel vakit geçirdik hep, ancak her gün kavga ediyorduk yan yanayken. O sürekli benle olmak istiyordu, bense abilerimle tatile geldiğim için ancak 3-4 saat yanında durabiliyordum. Sadece kavga sebebimiz bu değildi. 5-6 yıldır görmediği ( yakın bile olmadığı) kız arkdaşının storysinde aynı sitede olduğumuzu görünce mesaj atıp buluşalım diyor. Gece 12'de buluşuyorlar ve sabah 5e kadar takılıyolar. ben gece 3 te naptınız diye sorunca cevap bile vermiyor, ( bu tarz olayları sorunca da ne bu sorgu derdi hep) arayınca reddediyor. sonra da attığı mesaj ' derdin ne ' oluyor. Hep bu tarz hareketleri oldu. ben bu yüzden tartışma çıkarınca da bana güvenmiyorsuna getirdi hep. Neden reddettin diyorum? kıza olan saygımdan diyor. Bana olan saygın nerde o zaman ? Sürekli bu tartışmalardan dolayı çok yorulduk.
O da bi gün bana arkadaş kalalım dedi, ben de kabul ettim mecburen. Şu an arkadaşız yaklaşık 1 -ay oldu. Ben tamamen koparmak istiyorum ama yapamıyorum. Geçen de görüntülü konuşurken ( çalışıyor yıllık izne çıkacak) beraber tatile çıkalım dedi. Ben de hangi sıfatla dedim yani.
Gerçekten yaptıklarına anlam veremiyorum çok da üzülüyorum. 24 yaşımdayım. yakınlaştığım tek insan o oldu, her şeyimle kendimi açtığım insan o olmuştu ama artık beni hak ettiğini düşünmüyorum. Sizce tamamen koparmalı mıyım ? Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.

arkadaş kaldıktan bi 2 hafta sonra rehberden sildim. Tamamen koparabilmek için. Kıyameti kopardı sen beni nasıl silersin diye. Her gün de arıyor çok garip anlam veremiyorum :(

Bu size sadece vakit kaybettirir.Aynı yoldan geçtim benimle arkadaş kalmak istedi hatta kalmış ama benim haberim yokmuş 2 ayımız aslında iki arkadaş olarak geçmiş..Düzelir diye 1 ay daha harcadım ama sonra baktım olacak gibi değil bitirdim..Çünkü arkadaş kalmanın anlamı aslında “sevgili olmayalım sana karşı bi sorumluluğum olmasın hesap vermeyim rahat rahat takılayım arada bir sanada uğrayım” ya da “sen kenarda dur daha iyisini bulamazsam dönerim”...Eski sevgiliden bence arkadaş olmaz.Aranızda o kadar şey geçmiş nasıl arkadaş gözüyle bakılabilir ki?Yarın bir gün birini alınca hayatına insan üzülmez mi?Bir de ben şahsen sevgilimin eski sevgilisini “arkadaş” sıfatıyla etrafımızda istemezdim,o kadar modern değilim.Ne kadar çabuk koparsanız o kadar çabuk kendi yolunuza bakarsınız..O kızın yanında sizin telefonunuzu açmaması filan zaten apayrı bir konu..

Muhtemelen bir şeyler yaşadığın için ayrılmak istemiyor gibi duruyorsun. Koşarak uzaklaş, adam senden faydalanmanın derdinde, arkadaş kalalım dediği insana beraber tatil yapma teklifi sunmanın tek nedeni budur.
Bana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falan :( çok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela

Bana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falan :KK43: çok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
Ay klasik erkek yalanı istesem binlerce insan var. O zaman gitsin o binlerce insandan birisiyle tatil yapsın. Adamın numarasını sil, engelle. Değerini bilecek insan gibi davranacak başkaları çıkar karşına, kendini kullandırtma böylelerine. Ayrıca evet geri kafalıyım, senin kadar geniş değilim de. Klasik laflar bunlar kanma.

Bu size sadece vakit kaybettirir.Aynı yoldan geçtim benimle arkadaş kalmak istedi hatta kalmış ama benim haberim yokmuş 2 ayımız aslında iki arkadaş olarak geçmiş..Düzelir diye 1 ay daha harcadım ama sonra baktım olacak gibi değil bitirdim..Çünkü arkadaş kalmanın anlamı aslında “sevgili olmayalım sana karşı bi sorumluluğum olmasın hesap vermeyim rahat rahat takılayım arada bir sanada uğrayım” ya da “sen kenarda dur daha iyisini bulamazsam dönerim”...Eski sevgiliden bence arkadaş olmaz.Aranızda o kadar şey geçmiş nasıl arkadaş gözüyle bakılabilir ki?Yarın bir gün birini alınca hayatına insan üzülmez mi?Bir de ben şahsen sevgilimin eski sevgilisini “arkadaş” sıfatıyla etrafımızda istemezdim,o kadar modern değilim.Ne kadar çabuk koparsanız o kadar çabuk kendi yolunuza bakarsınız..O kızın yanında sizin telefonunuzu açmaması filan zaten apayrı bir konu..
Katılıyorum ben kaldıramıyorum arkadaş olmayı çünkü :(. Hakkımı çok yedi
Haklısın

Senin gibi saf ve temiz duygular beslemiyor sana karşı. Bariz bir şekilde niyeti farklı. Yedekte tutulmak istemiyorsan her yerden engelle

[QUOTE="Themiso, post: 65411779, member: 989690"
Katılıyorum ben kaldıramıyorum arkadaş olmayı çünkü :KK43:. Hakkımı çok yedi
Haklısın
[/QUOTE]
Bir taraf ne yazık ki “düzelir” diye umut etmeye devam ediyor,o son umudu öldürmeyince de iyileşme sürecine girmek zorlaşıyor..

uzaklasin,hayatima birini almaya niyetim var ona saygimdan bitiriyorum gorusmeyi diyin ,

Ben biraz atar yaptığım an. Artistlik yapma annemden sonra seni arıyorım her gün diyor. Sanki ben diyorum ara diye. O aramasa asla aramıyorum bile. Arkadaş olarak göremiyorum çünkü

Back
X