Kızlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır sevgili olduğum biri vardı. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda 1-2 kez görüşebiliyorduk. Yazın 2 ay boyunca beraberdik, yazlıklarımız yanyanaydı. Çok güzel vakit geçirdik hep, ancak her gün kavga ediyorduk yan yanayken. O sürekli benle olmak istiyordu, bense abilerimle tatile geldiğim için ancak 3-4 saat yanında durabiliyordum. Sadece kavga sebebimiz bu değildi. 5-6 yıldır görmediği ( yakın bile olmadığı) kız arkdaşının storysinde aynı sitede olduğumuzu görünce mesaj atıp buluşalım diyor. Gece 12'de buluşuyorlar ve sabah 5e kadar takılıyolar. ben gece 3 te naptınız diye sorunca cevap bile vermiyor, ( bu tarz olayları sorunca da ne bu sorgu derdi hep) arayınca reddediyor. sonra da attığı mesaj ' derdin ne ' oluyor. Hep bu tarz hareketleri oldu. ben bu yüzden tartışma çıkarınca da bana güvenmiyorsuna getirdi hep. Neden reddettin diyorum? kıza olan saygımdan diyor. Bana olan saygın nerde o zaman ? Sürekli bu tartışmalardan dolayı çok yorulduk.
O da bi gün bana arkadaş kalalım dedi, ben de kabul ettim mecburen. Şu an arkadaşız yaklaşık 1 -ay oldu. Ben tamamen koparmak istiyorum ama yapamıyorum. Geçen de görüntülü konuşurken ( çalışıyor yıllık izne çıkacak) beraber tatile çıkalım dedi. Ben de hangi sıfatla dedim yani.
Gerçekten yaptıklarına anlam veremiyorum çok da üzülüyorum. 24 yaşımdayım. yakınlaştığım tek insan o oldu, her şeyimle kendimi açtığım insan o olmuştu ama artık beni hak ettiğini düşünmüyorum. Sizce tamamen koparmalı mıyım ? Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.